- 12 Mart 2019
- 16.856
- 36.165
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #7.601
rabbim yüzünü güldürsünİnşÇok heyecanlıyım. Bir sürü aksilik 2 transfer iptali. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim yüzünü güldürsünİnşÇok heyecanlıyım. Bir sürü aksilik 2 transfer iptali. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
![]()
Benimde tam 14 teGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
![]()
Bende alıyorum yfak tefek birşeyler vallaBen o alışveriş kısmını dün yeğenimin küçük gelen kıyafetlerini puset örtüsünü falan alarak yaptım bile![]()
SüperBenimde tam 14 te![]()
İnsanı çok heyecanlandırıyor dimiiBende alıyorum yfak tefek birşeyler valla![]()
Kesinlikleİnsanı çok heyecanlandırıyor dimii![]()
İnşallah bizde kızlar gibi mucizemize kavuşucazSüperinş güzel geçecek. Nerede yaptırıyorsunuz?
Umarımİnşallah bizde kızlar gibi mucizemize kavuşucazBursa PembeMavi de
Korkulu rüyamUmarımŞimdiden heyecan bastı, umarım idrara sıkışık çok bekletmezler
![]()
Bende favlayıp geçiyorumAyy kizlarr Trendyol da e bebek de falan ne güzel bebek kiyafetleri var yaaalmak için sabırsızlanıyorum
Yarım lt için bekleyin hemen almıyolar zatenKorkulu rüyamevde tuvalate girmeden çıkarım yarım litre içerm yeter heralde
![]()
Sağlikla simsıkı tutunsun sana kelebeklerinGünaydın kızlar, bugün 14’ten sonra transferim varBenim için de dua eder misiniz
![]()
Masallah canim tebrik ederimCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız![]()
Yaa kuzumm hayırlı olsunCanim kızlar sonucum 10.gun 325,53 çıktı darısı test gününü bekleyen cnm kızlara inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız![]()
Kübra nerelerde son zamanlarda görmez oldumYaa kuzumm hayırlı olsun![]()
Masallah canim tebrik ederim![]()
Teşekkür ederimYaa kuzumm hayırlı olsun![]()