• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben de su içme seansındayım 🙈 yarım litreden fazla içmeyeceğim.
D18355DE-0A30-4C58-A9DB-99E1D6E47B2E.webp

Ayy hadi bakalım hayrılısı olsun inşallah evde de yaparız ya bi 5 gün falan geçsin de 😂
Kizlar bugün sağlık ocağına gittim kan testi ve idrar aldı 8 Mayıs'ta kontrole çağırdı Yarın cikar dedi sonuç birde değer cikarmi kanda sağlık ocagindaki testleri nasıl görürüz gören var mı ?

Transferimde bana 15.00 da su icmeye basla dediler 18.20 de transfere aldilar. İki defa birer bardağa müsade etmişlerdi. Çiş yapmaya doyamamak diye bi şey olabilir mi??? Oluyormuş bizzat yaşadim 🤤😅
Canım ilk kese muayenesine gittiğimizde karından bakacaklar ya idrara sıkışık mi olmalıyım .
Sanki alttan bakılırsa mesane boş karından bakılırsa dolu olmalıydı.sana bişey dediler mi
Senden başka kese gören yok daha o yüzden hep sana soruyorum 🙂

Niye az istiyorsun kız 2 tane olmasın mı 😂
Rabbim sağlıklısı neyse onu versin ne yalan diyim bende iki taneden tirsiyorum biraz 😬
Korkma sakın ben de korkardım bizim aile de ikiz çok bana da verdi Rabbim. 🤲 Şimdi 18 yaşındalar. 🧿❤️İlkokul a başlayana kadar çok zor ama ondan sonra da çok kolaylık.

Back
X