Merhabalar canım öncelikle bebişin veya bebişlerin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cümle isteyenlerede hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallah

ben de 2022 ocakta tüp Bebek ile hamile kaldım 4aa 2 embriyo koyuldu fakat sadece birisi tutundu benimde 12.gün kanda gebelik değerim çok yüksek çıktı 1315 çıkmıştı doktora gidene kadar ikiz zannettik 5.hafta da doktora gittim karından ultrason ile keseyi gördük tek kese idi ama henüz kalp atışını duymadığım için hala ikiz bekliyordum 7.hafta da tekrar gittim hem yolk sac hemde kalp atışını duydum ve tek bebiş olduğunu anladım şimdi kızım kucağımda 4 aylık olduk çok şükür darısı sizin başınıza tabi bu benim hikayem hiç belli olmaz belki sizinkisi ikizde olabilir benimkisi dondurulmuş embriyo idi daha öncesinde de iki deneme yaptım bu üçüncüsü tuttu dondurulmuş embriyo olunca kanda gebelik değerleri yüksek çıkma ihtimali olabiliyormuş bende kk da birisinden okumuştum aynı olay onunda başına gelmişti tekrar hayırlı olsun herşey gönlünce olsun