• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim 3. Günüm bitti ve sanki kalıp biraz dolaşsam sırtım ağrıyo gibi daha önce bilmediğim bi ağrı bi his oluyo sırtımda bu kadar erken başlamaz dimi belirtiler evham mı bütün bunlar hem yazıp hem oynuyo muyum yoksa sırtım cidden ağrıyo mu bilemiyorum ne derrrrrsinnzz🙌🏻🙌🏻

Herkese merhaba. Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Yarın nasipse tüp bebek tedavisine başliyoruz. Ptesi gecesi beyin Mr ı çekildim, ilaçsız Mr dı, ama bütün vücut o kapsüle girdi Sizce çekilen Mr yumurtalıklara mevcut yumurtalara zarar vermiş mıdır? Çeken teknisyene durumu anlatıp sordum sanmıyorum dedi ama içim rahat etmedi. Doktora da danışacağım tabi ama sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler
MR da radyasyon yoktur, tomografide radyasyon vardır. sıkıntı olmaz.

Canım benim kuzum teşekkür ederim 🙏 kanamam durdu çok şükür bir sıkıntı yok doktorumla konuştum normalmiş olabilir dedi ilaçlarımı değiştirdi kötü bir durum olsaydı hemen gidicektim ama şu an için normal bir sıkıntımız yok 🤲Amin inşallah ♥️
Canım sen kalk git o doktorun yine ilaç protokolüne bakar o ne derse onu yaparsın en azından şimdi ultrasında bakar bi sorun olup olmadığını görürsün bileye gerek varsa hastanede müdahele ederler hemen özel hastane aciline git hemen lütfen

Benim 3. Günüm bitti ve sanki kalıp biraz dolaşsam sırtım ağrıyo gibi daha önce bilmediğim bi ağrı bi his oluyo sırtımda bu kadar erken başlamaz dimi belirtiler evham mı bütün bunlar hem yazıp hem oynuyo muyum yoksa sırtım cidden ağrıyo mu bilemiyorum ne derrrrrsinnzz🙌🏻🙌🏻
Biraz dolas canım evin içinde ..
Beimde sırtım belimm yatıp oturmaktan çok ağrıyor

Back
X