• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar günaydın 💕
bugün 6.gunum 🌺🤲🐣
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn 🤲🤍
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..🤲🤲🌼
Yaaa özgem çok sevindim yaa
Çok şükür Allah'ıma 🤲
Sağlıkla ilerlesin inşallah 😍

Şuan ne durumda canım testler attın mı? Üzülüyorsun değil mi yoksa yarın bende yapmam. Olduğunu hissetmiyorum zaten
Testler duruyo canım atmadım.
Ya üzülüyorum tabi ama cok değil de aslında daha emin değilizya ondan bırakamadım kendimi galiba😂
Geride 1 tane embriyom var genetiksiz 2 ay sonra onun transferini yaparız dedi eşim hiç yılmadan ayaga kalkıcaz inşallah

Yavrucum canim daha erken idrar testine benim bile dokuzuncu gunum tek cizgi bak hala yanlis diye icimden geciyor. Insallah hamilesindir 2 gun sonra kan ver kan en iyi sonuc kiz ben nele gordum bu kadinlar klubunde kaset testleri negatif olup yine olmadi deyip aglayan arkadaslarimin cogu kanda pozitif gorduler seninde oyle olacak tir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah öyle olur canım ne diyim

Kızlar günaydın 💕
bugün 6.gunum 🌺🤲🐣
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn 🤲🤍
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..🤲🤲🌼
Amaaaaaannnn da testler yapılmış, pozitifler çakılmış süper yaaaa maşallah
Darısı da başımıza inşallah
Sen şimdi hamilesin duan kabul olur bize de dua et canım🙏🎈

Testler duruyo canım atmadım.
Ya üzülüyorum tabi ama cok değil de aslında daha emin değilizya ondan bırakamadım kendimi galiba😂
Geride 1 tane embriyom var genetiksiz 2 ay sonra onun transferini yaparız dedi eşim hiç yılmadan ayaga kalkıcaz inşallah
Daha erken canım dur bakalım hayırlısı olsun inşallah 🥰

karamel Latte karamel Latte
Canım benim de 5. Gün çıkmamıştı hatırlarsan sadece sana özelden atmıştım . Betam ne kadar yüksekti ama yinede 5. Gün çıkmadı
Pazar günü bı daha yaparsın .sen sürekli diğer hamileliklerinle kiyasliyorsun ama her hamilelik bir değil bunu unutma
Pozitif olacak inşallah 🤲
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi kuzum kan günü ne zaman 😍

Back
X