• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Pozitif gören arkadaşlar tebrik tebbbrik ederim musmutlu ailenizle sevdiklerinizle büyüsün bebişleriniz kocaman olsunlar inşallah🐣🐣
Negatif olan arkadaşlar yılmak yok yola devam o bebeği bir gün babalarının kucağına vericezz önemli olan çaba sarf etmek ve çaba sarf ederkende yıpranmamak 🧑🏻‍🍼🧑🏻‍🍼😊 söylemesi kolay diyebilirsiniz ama rahat olalım evrene pufff diye güzel enerjiler salalım bu sefer değil ama bir gün mutlakaaaa diyelimm

Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim :KK43:
Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artık 😔🤲🤗

Pozitif gören arkadaşlar tebrik tebbbrik ederim musmutlu ailenizle sevdiklerinizle büyüsün bebişleriniz kocaman olsunlar inşallah🐣🐣
Negatif olan arkadaşlar yılmak yok yola devam o bebeği bir gün babalarının kucağına vericezz önemli olan çaba sarf etmek ve çaba sarf ederkende yıpranmamak 🧑🏻‍🍼🧑🏻‍🍼😊 söylemesi kolay diyebilirsiniz ama rahat olalım evrene pufff diye güzel enerjiler salalım bu sefer değil ama bir gün mutlakaaaa diyelimm
Ağlamak istiyorum 😢😢 şuan gözlerim doldu ocak 2023 bana uğurlu gelmedi gene gelmedi bebeklerim gene beni seçmediler okadar imrenerek bakıyorum ki burdaki pozitif çıkan testlere güçlü olmaya çalışıyorum onlar adına benim olmuş gibi seviniyorum inan ama benim umudum yok artık kendim için 😢😢😢😢

Cookiie Cookiie balımm bebeğini alıp gel aramıza inşallah bu mübarek günlerde hepimiz kavuşmalım bebişimize ❤️ Bugün transferi olan bütün arkadaşlarım inşallah her şey iyi gider sağlıkla kavuşursunuz 🤲🥰
Aldım canım dinleniyorum bebişim bende umarım benimle kalır hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah 🥰💜😘😘

Canım sende mi kıbrısta denedin bende artık eşimle orayı düşünüyoruz bakalım neler bekleyecek bizi 🤲😔
Denedim valla canim orda olmadi turkiyede denedim yine olmadi yine düşünüyorum kibrisi. aynen haklisin canim rabbim bizim cektiklerimizi görsün artik diye hergün dua ediyorum valla bazen cok yoruluyorum. Benim 12. Denemesinde bebeğine kavusan arkadaslarim var . Valla hakkinizda jayirlisi olsun insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Denedim valla canim orda olmadi turkiyede denedim yine olmadi yine düşünüyorum kibrisi. aynen haklisin canim rabbim bizim cektiklerimizi görsün artik diye hergün dua ediyorum valla bazen cok yoruluyorum. Benim 12. Denemesinde bebeğine kavusan arkadaslarim var . Valla hakkinizda jayirlisi olsun insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Siz kaç kez denediniz yaşınız benle hemen hemen aynıydı dimi

A
Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim :KK43:
guzel kardesim ilk denemen sakin kendini yipratip karnindakileride yipratma hic belirti olmadan bile pozitif alan arkadaslar var takilma ben 3 negatifimde butun belirtileri yasadim negatif sonuc bu dorduncude hic belirtim yok idrarda negatif seninde böyle olacaksin diye bisey yok canim benim insallah hamilesindir sende 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben 4 kere denedim canim 12 yil icinde kucuk capli denemelerimi saymiyorum bile ben 43 .5 44 olucam yakinda canim.
Hımm nice güzel yaşlar alın ablacım biz senle bu grubun ablaları olduk be güzel yaşı genç olan kızlar peş peşe pozitif sonuç aldılar şuan sende test gününü bekliyorsun dimi yanlışmı hatırlıyorum transfer olmuştun 🤔

Kızlar günaydın 💕 bugün 6.gunum 🌺🤲🐣
Çok şükür Allah'ım, inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız ..aminn 🤲🤍
darısı burdaki tüm arkadaşlarima..🤲🤲🌼
Papatyaaammm🥺🥺 Allahım sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh🤲😇🥰
Kendim kadar mutluyum senin içinn 🐣🌸

Canım hayırlı olsun tedavin herkes de lekelenme olucak diye bir şey yok 3. Gün emriyosu ya daha çıkmaz testte Bi 10 gün olsun erken gebelikte bak Bi olumlu düşün olumsuzluğu düşünme Rabbime sığın olurmu ilk olunca heyecan kat kat fazla bizlerden biz alıştık artık 😔🤲🤗
Sağol canım benim işte bilmeyincede böyle oluyo insan bi belirti bi ışık bekliyo açıkcası. Ne hamilesin ne değilsin arada kalmışlık kötü.

A

guzel kardesim ilk denemen sakin kendini yipratip karnindakileride yipratma hic belirti olmadan bile pozitif alan arkadaslar var takilma ben 3 negatifimde butun belirtileri yasadim negatif sonuc bu dorduncude hic belirtim yok idrarda negatif seninde böyle olacaksin diye bisey yok canim benim insallah hamilesindir sende 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkürler ama işte insan bekliyor yalan yok sabah akiam dua ediyorum onunla konusunda ama bir yandan da kendimi hazırlamak zorundayım diğer ihtimale böyle bi arada kaldım. Bekleyip göreceğiz bakalım 2-3 gün daha

Back
X