• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Heh işte tam olarak bütün sıkıntılarım bir mesajda toplanmış 😂😂 Evet aynenn öyle hepsine kocaman evet 😂 O şişlik neden oluyo abla acaba bi fikrin var mı 😂
Fikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamaz 😂 sizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında 🤦‍♀️

Acaba benim değer kaç oldu nasıl anlariz
Tahmini iki günde bir iki kat oluyo galba canım
Bu hormonlar yedi bitirdi bizi 😂😂 ya göğüsler daha ne kadar şişecek onuda merak ediyorum hayır bi gün pimi çekilmiş bomba gibi patlamasında 😂
Ayy benim hiç yoktu bebiş gelince başladı göğüsler bugün de baya arttı şuan artsın istiyorum onun işareti gibi geliyo 😂
Fikrim şu yönde rahim duvarı kalınlaşıyor ve bizde onu elimizle hissediyoruz canım başka açıklaması olamaz 😂 sizde tahriş oluyormu fitil den sonra bende tahriş te olmuştu yanma tarzında 🤦‍♀️
Çok şükür şuanlık yok inşallah da olmaz çünkü fitil zaten zor geliyorr 😂😂

Tahmini iki günde bir iki kat oluyo galba canım

Ayy benim hiç yoktu bebiş gelince başladı göğüsler bugün de baya arttı şuan artsın istiyorum onun işareti gibi geliyo 😂

Çok şükür şuanlık yok inşallah da olmaz çünkü fitil zaten zor geliyorr 😂😂
Benim çok şişti yaa göğüsümün yanından kolum değse sızlıyo

Bana hiç doktorum ağızdan aldırmadı Nerdeyse 2 3 aydır tedaviden bu yana hala alttan atıyorum evet geri geliyor ama biraz ileri sokmaya calisin o zaman fazla gelmiyor demekki alttan daha etkili kizlar
Bundan önceki geneligimde ben ağzından almıştım..
Valla itmeye çalışıyorum 🤢

Teşekkür ederim canım onu bilmiyodum

Tamam canım zararı da varmış galiba ağızdan almanın devam edicez gibi mecbur 😂

Yaa cidden o kapanmayı ben de farkettim acaba transferde zedelendi mi dedim hatta dibe doğru iyice kapalı 😂

İlacın içinde ağızdan alınır yazıyo muhtemelen etkisi aynıdır da başka zararları varmış canım
Aynen devam ittirebikdigimiz kadar😂

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-28-15-38-58-61.webp
    Screenshot_2023-01-28-15-38-58-61.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2023-01-28-15-39-06-57.webp
    Screenshot_2023-01-28-15-39-06-57.webp
    13 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2023-01-28-15-39-30-16.webp
    Screenshot_2023-01-28-15-39-30-16.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 82
Back