- 25 Aralık 2022
- 69
- 132
- 13
- Konu Sahibi karamel Latte
- #10.961
Yazdıklarınızdan çok etkilendim.Bizim de 6.yılımız ve 4.denememiz.Evet her deneme bir umut bir yeniden başlangıç.En içten duygularımla söylemem gererse Allah sizin ve eşinizin de yüzünü güldürsün tez zamanda.Sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.Ben teslimiyet halinde olunca pozitifi gördüm.O kadar inanıyorum ki.Allah ettiğiniz duaları yaşanmış olarak size göstersin🕊Bak karşında duran ablan 18 senedir bekliyor 5 sene neki kendine gel ve tevekkülü bırakma 18 senede 9 tüp bebek maddi anlamda çok büyük paralar gitti ama manevi yönden hiç sorma eşim kalp spazmı geçirdi şeker tansiyon ne varsa çıktı eşimde kolay değil yani ama hala güçlü kalmaya çalışıyoruz ben o yokken çok ağlıyorum yanında ağlayınca kahroluyor dün çok ağladım gündüz akşam belli etmedim ama anladı mutsuzluğumdan sessizliğimdenHayat devam ediyor gülüp eğlensekte hep içimizde var bu eksiklik çok şükür kimseye muhtaç değiliz çevremde baskı yok ne eşimin tarafı ne benim tarafım hepsi başka şehirdeler hayatı yaşıyoruz geziyoruz yiyoz içiyoz Bi süreden sonra insan alışıyor artık biliyormusun elimizden geleni yaptık içim rahat vercek olan yüce ALLAH..
![]()