• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bugun transferin 6. Günü hiç belirtim yok. Diğer transfer olduğumda vardı. Ateş basması kasıklarda aktif bir ağrı sivilcelenme. Aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı. 11. Günde lekelenmem başlamıştı. Şuan bşeyim yok hayrlısı artık
Al benden de okadar.
Testler negatif benim sonuc belli zaten de bekliyoruz yinede normalde bugünlerde lekelenmem olması gerekiyor du iki hamileliğimde de aynısı olmuştu bunda da beklememiz cok normal dimi

İlaçlarımada aynı devam ediyorum hiç farklı birşey yok sadece transfer günü birde kalçadan progestan vurdular o kadar canım. Onun etkisidir belkide benim cünkü diğet hepsi aynı 🤷🏼‍♀️
Aramızda 1 gün varya bizim seninle sende de susuzluk varmı su içmeden patlicam ya 4 litre su içiyorum günde valla

Al benden de okadar.
Testler negatif benim sonuc belli zaten de bekliyoruz yinede normalde bugünlerde lekelenmem olması gerekiyor du iki hamileliğimde de aynısı olmuştu bunda da beklememiz cok normal dimi
Yani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur Amin

Benimde bugün 6. Günüm 3. Gün embryosuydu bir kaç güne kadar kasıkta yanma falan vardı ama son iki gündür sanki hiçbirşey tok gibi yani sanki gitmiş yokmuş gibi geliyor dokunsanız ağlıcam idrar testi yaptım negatif kafayı yemezsem iyi
3.gun için erken bence test onlar 5.gun yapabilir en erken 9da çıkar bizim ben öyle yapicam şahsen

Yani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur Amin
Benim mesela testte yoksa veya çok silikse ileriki günde maalesef neyse o oluyor varsayımlar geçerli olmuyor yani varsa değer yüksekse öyle böyle çıkıyor gebelik testlerinde ama belirtileri hiç karşılaştırmam ayrı çok ilaç kullandigimiz için

Esinn benimde çok ağrıdı hele bacaklarım belim kasıklarım önce sol sonra sağ başlamıştı sen hamilesin dimi şuan ama benim negatif oldu burda hep yazıyorlar tutunca ağrı çok olurmuş diye demekki doğru bir tezat değil.. 🤷‍♀️
Canım ben test yapmadım henüz o yüzden bilmiyorum inşallah hamileyimdir. Bugün 6. Günüm.

Benim mesela testte yoksa veya çok silikse ileriki günde maalesef neyse o oluyor varsayımlar geçerli olmuyor yani varsa değer yüksekse öyle böyle çıkıyor gebelik testlerinde ama belirtileri hiç karşılaştırmam ayrı çok ilaç kullandigimiz için
Zaten aslında doktorlar ikaz ediyor belirti aramayın diye. Benim gebelikte ki kasık ağrıma doktor ısrarla gaz ağrısı diyordu

İnşallah canım benim umut tabiki var.
Kıyaslama yapılıyor ister istemez olmadıysada nasip değilmiş zamanı gelmemiş yapacak bişey yok benim için

Zararı ne olsun ki daha emriyo tutundumu tutunmadımı bilmediğimiz bir dönemde kullanılmasının neyi sakıncalı ki çamaşıra aksa ıslak ıslak daha kötü sürekli alıyo çünkü yapılan fitil kağıt havlu en azından daha sağlıklı sık sık değişince 🤔
Embriyo tutundu ama
Ben kendim içim demiştim 🙂

Back
X