• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aman çok şükür 1 tane var tekrar buyutmekle ugrasmicaksin neden 3 ay sonra doktor mu oyle dedi sizin tercih mi ? Benim hic dondurulmadi sil baştan başlicaz tekrar beni ne kadar sonra çağırırlar bilmiyorum persembe igrenirim heralde 🤷‍♀️
Benimde bu 3. Sil baştanım canım .
Ben kendimi 3 ayda anca toparlarım heralde kafam ne durumda hala bilmiyorum şoku atlamadım ki

Ben 2 kez hamile kaldım onda 4 senem gecti sadece ben başarısına inanıyorum gerisi beni ilgilendirmiyor demiştim.
Hala da aynı şeyi söylüyorum başarılı evet ama artık işler büyüdükçe her şey çok değişmiş dört sene önceki görüşmemle bir sene önceki görüşmem aynı değildi.
Evet popülerlik büyüsüne kapılan da çok insaflı doktor önemli ama doktorlarinda pek yapabileceği yok otomatige bağlamış hastaneler bu para işini. Yani bu zamanda insaflı doktor bulmak zor biraz ama işini de iyi yapsın gözünden kacmazin bazı şeyler oda çok önemli bizim için.

anlamadım ki zaten ben her doktorun tarzı farklı heralde. çoğu bu haftada ultrasona da girmiş keseyi gören bile olmuş. ama bana daha erken 10 gün sonra gel dedi🤷🏻‍♀️ bide benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok süreç nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum 🙈
Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekki

Tabii benim 2. 3. Denemelerime ilk deneme yazıp paylaşmıştı 😂
Yooook artık şuan senin yazdıkların dan sonra tamamen fikrim değişti canım ozaman iyiki gitmedim diyorum şimdi kayseri acıbadem Mustafa taş hocayı da düşündüm hep Bakıyorum ne güzel gebelik haberleri ni paylaşıyor bilemeyiz neler dönüyor 😂

Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekki
hemen hemen aynı dönemde transfer olmuşuz demek ki. benimki 14 ocaktaydı. siz ne zaman oldunuz?

Ecedilay bu topik de hiç belirti yaşamayan lar pozitifi gördü ilk tranfsef benimdi 2 ocak 11 gün sürekli kasık bel bacak ağrısı yaşadım bitek göğüslerde yoktu bişey 11. Gün koskoca bir negatif aldım belirti aramayın olmaması daha iyi 😔🤦‍♀️
Haklısınız ama insan düşünmeden edemiyor 🥹 İlk transferim çift embriyo konuldu dr %65-70 şans dedi. Umarım tutmuştur

Kızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim size😂Eki Görüntüle 3199937
canımmm, çok üzüldüm :( inşallaahh ummadıgın anda cok guzel bır sekılde alırsın bebegının haberını..
Rabbim en güzelini yazsın hepimize :KK200:

Evet popülerlik büyüsüne kapılan da çok insaflı doktor önemli ama doktorlarinda pek yapabileceği yok otomatige bağlamış hastaneler bu para işini. Yani bu zamanda insaflı doktor bulmak zor biraz ama işini de iyi yapsın gözünden kacmazin bazı şeyler oda çok önemli bizim için.
Aynen öyle canım kesinlikle öylesini bulmakta zor işte😕

Yooook artık şuan senin yazdıkların dan sonra tamamen fikrim değişti canım ozaman iyiki gitmedim diyorum şimdi kayseri acıbadem Mustafa taş hocayı da düşündüm hep Bakıyorum ne güzel gebelik haberleri ni paylaşıyor bilemeyiz neler dönüyor 😂
abla öyle tabi ya neler gördü bu gözler😂

Amin inşallah canım inşallah pozitiftir. İlk günler belirti olup sonradan olmayınca bi değişik oldum. Cuma günü kan vereceğim. Olumsuz çıkarda şu bi kaç günü daha duayla en azından hissederek geçireyim diyorum. Umudumu korumak için.
kuzu dırek kana mı gıdeceksın?
ınsallaahh hayırlısı ıle pozıtıf gorelım hep duamdasın :KK200:

Kızlar fitille birlikte sarı akıntı geliyor akşamdan beri ne olabilir 😐
Enfeksiyon mu
Yoksa dün unutup yeğenimi kucagima aldım bı 8-9 kg vardır 😔 bişey mi oldu

Kızlar günaydın.Sizlere birşey sormak istiyorum.Tüp bebek sürecinizden çevrenize bahsediyor musunuz? Yani çok normal birşey aslında ama ben söyleyemiyorum.Sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.Belki olumsuz olursa bir de insanlarla aynı şeyleri konuşmayayım herkese laf atmaya yorulmayayım diye.Siz nasıl tercih ediyorsunuz paylaşmak mı daha iyi paylaşmamak mı? Şimdi ikiz olursa herkesin ilk sorusu tüp bebek mi olur 🙃🤷🏻‍♀️
günaydın,
bu sanırım biraz kişiye bağlı, bizim sürecimizi kimse bilmiyor,
ıkı arkadasım ve sızler :))
kendımı boyle daha rahat ve baskısız hısseıdıyorum ve rahatım..
yanii sana kalmış birşey :)
yoo neden ılla tup bebekle mı ıkız oluyor canım oyle dusunme ,nasip hersey ..

Back
X