Karamell canm, çok üzüldüm ya ben senin sonucuna ,etkilendim cidden beklemiyordum. Hani topige eglenceli seyler yazasim bile gelmedi

Çok inanmistim, insallah birdahaki sefere istedigin sonucu alirsin , hayat sana balgibi bir minnak verir

Buarada kuzum benim ilk islemlerim Memorial da olmustu. Doktorum bahçeciye gecince bende emriyolari oraya tasidim. Sana tavsiyem bir sonraki islemlerini Memorial da yaptirman. Herzaman cevap yazamadim ama bir cogu yazilanlari okudum. Örnegin E2 ye bakmadan bir transfee falan Memorilda soz konusu bile olamaz asiri duzenli ve disiplinli bir hastane. Doktorlari hasta odakli , hastaya çok naifler, yani resmen onemsendigini hissediyorsun karsindaki doktor tarafindan , bahcecide biraz tuccar gibiler.misal instgram hayatlari bile çok yogun, gostermelik. Ben doktorumdan çok memnunum ama kurumdan biraz itildim. İki kurumuda gozlemleme sansim oldugu icin sana bu oneride bulunmak istedim , emriyologlari falanda cok iyi ilk görusmeler ucretsizdi sanirim hala oyleyse lutfen bir gorus , içine sinmezse devam etmezsin ama gidersende memnun kalicagina eminim. Buarada medicalparktada bir aşılama demeyimim oldu , o süre zatfinda birkac arkadas edinmistik tup bebek yaptiran bir arkadasa tsh 9.14 ken transfr yapmislar , bişey olmaz demis doktoru

keza benim aşılamam çok tuhafti, yani biraz uzattim sanirim ama deneyimlerime dayanarak gözlemlerimi paylasmak istedim. Memoriali seviyorum ilk dogumumda orda oldu ve seninde deneyimlemeni çok isterim. İnsallah gorusuruz kuzum, guzel haberlerinle seviniriz insallah

yazım daginik olduysa kusura bakma zorlu bir geceydi bebisko geceleri uyumuyor ve uyutmuyorda