• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin 🤲🤗
Ablacım Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum senin de 😍🤲
hayırlı olsun canımmmm, maşallah
sağlıkla gelsin minnak
Teşekkür ederim bebeğim cuma tekrar kan vericem inşallah güzel yükselir 🤲🥰 Sağlıkla gelsinler 😍🧿
Çok sevindim canım hayirlisii olsun tebrik ederim 🙏🌸❤️
Çok teşekkür ederim bebeğim Allah razı olsun ❤️ Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız? Ben

lutinus fitil
Estrofem tb
Corasprin
Folik asit
Oksapar göbekten
Progestan kalçadan
Clinoleic serum kullanıyorum
Pozitif olup bu ilaçları kullanan var mı ne zaman kesiliyo acaba?

Serum dışında geri kalanları kullanıyorum 10.hafta azaltarak bırakcaz dedi doktor bana 10.hafta estrofem vs bıraklıyo 12.haftada iğneler bırakılıyo daha devam malesef 😔
Kızlar bu ilaçları ne zamana kadar kullanacağız? Ben

lutinus fitil
Estrofem tb
Corasprin
Folik asit
Oksapar göbekten
Progestan kalçadan
Clinoleic serum kullanıyorum
Pozitif olup bu ilaçları kullanan var mı ne zaman kesiliyo acaba?

Kızlaar proluteks ve kan sulandırıcı iğne göbekte beze yapıo.siz neler yapıyorsunuz engellemek için.yokmu kullanan
Ben kan sulandırıcıyı koldan yapıyorum sadece progestan dex göbekten yapıyorum. Çok az az oluyor ama şuan çok yok. İğnryi olduktan sonra kolonyalı pamukla kapatıp üstünü biraz bekliyorum

Kızlar bugün kontrole gittim duruyormu diştümü diye geçen hafta kesem boştu bugün 6+3 te kesem biraz düzelmişt ve bebekte göründü ucundan🤣 oynayan birşeyler vardı ama kalp sesi duyulmadı bir hagta daha bekleyeceğiz kalp atışı icin. Atarsa yola devam atmazsa bebeğim adaya veda edecek dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)

Eklentiler

• BF1BD95D-F96D-482F-85C4-C87537D97DE5.webp
    BF1BD95D-F96D-482F-85C4-C87537D97DE5.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bugün 12 de transfer islemim bitti ama az önce tuvalete gittim pembe minik kan geldi doktor normal olduğunu belirtti transfer sırasında taktıkları şeyi çıkarırken kendimi kastigim için sizde de oldu mu
Oldu canım ilk gün ve sonraki gün kahverengi gelmişti benden leke ama sonra olmadı normal o korkma..

selam canım ,
yumurta toplama surecım cok rahattı benım, korkulacak bırsey yok ınan..
anestezı ıle uyuyorsun sonra mıs gıbı uyanıyorsun :) azıcık kasık agırı ve kanama oluyor buda cok normal..
hiç kendini korkutma sonucunu düşün ve tadını çıkar :KK36:
Çok teşekkür ederim 🙏 inşallah herşey yolunda gider♥️

Canım hoşgeldin öncelikle bunlar normal şeyler tabiki herkes farklı farklı geçiriyor süreci İnsalalh hakkında hayırlısı olur♥️❤️Ben pek bilmiyorum benim donasyon olduğu için sizin tüp bebeklerden bir tık daha farklı ve kolay olduğu için sadece hamile olduktan sonraki süreçlerde hemen hemen aynı oluyor ?
Çok teşekkür ederim cevabınız için, herkes için hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum 🙏

Kızlar bugün kontrole gittim duruyormu diştümü diye geçen hafta kesem boştu bugün 6+3 te kesem biraz düzelmişt ve bebekte göründü ucundan🤣 oynayan birşeyler vardı ama kalp sesi duyulmadı bir hagta daha bekleyeceğiz kalp atışı icin. Atarsa yola devam atmazsa bebeğim adaya veda edecek dualarınızda bana da yer vermeyi unutmayın:)
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasipp eylesinnn🤲🤲 güm güm atsın o minik kalbi inşalahhh 🥰

Canım hayırlı olsun tedavin öncelikle şunu belirteyim çooook rahat ol stres yapma ki yumurtaların etkilenmesin bu durumdan ilaçların iğnelerin hepsinin yan etkileri oluyor olabiliyor onları takma anastezi konusuna da hiç sıkılma çok rahat bir işlem hiç bişey duymuyorsun odada yatağında uyanıyorsun zaten Bir saat dinlendirilip çıkarıyorlar merkezden çok rahat ol ve hiç korkma canım sen iğnelerini tam saatin de yapmaya özen göster her gün aynı saatte yap.. güzel haberlerini almayı umuyoruz 🤲🤗
Çok teşekkür ederim cevabınız için, evet saatinde yapılmasının çok önemli olduğunu söylediler bende oldukça dikkat ediyorum....benim biraz yumurta tembelliğim var ilaca karşı dirençli ver zor büyüyordu daha önce yumurta takibi yaptığımızda inşallah bu süreçte ilaca olumlu geri dönüş olur🙏sizin içinde hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum 🌺

Back
X