• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet iki taneler☺️ Ben de yatıyorum hep.Sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum.Zaten istesem de çok ayakta duramıyorum başım dönüyo.Kendimi çok tuhaf hissediyorum sürekli yatmaktan heralde.İştahım hiç yok koku hassasiyetim var herşey kokuyo geliyo.Bol bol salatalık yiyorum o biraz bastırıyo.Bu cuma kalp atışı için gidicem bakalım😇
Aynıyız canım çok yorgun hissediyorum artık belime vurdu ve midem de yanıyor 😴😘Bende bir hasteneye gidiyorum duramıyorum cok zorlanıyorum.hadi İnsalalh 🙏 bende pazartesi 2 kez kalp atışını duyucam geçen hafta gittim 😘

Canım şöyle ki ben estrofemi ve jeli sadece bıraktım. Folik asit te 12 de bitti. 12 den sonra bu iğne ile oksapari kullandim. İğne 32. Haftada bitti. Oksapari doğuma kadar devam ettim. Ben vitaminlere 32. Haftadan sonra başladım. Çokta iyi değil yani gerekli olduğu zaman verecektir. Benim bütün değerlerim çok iyidi. İki bebeğe rağmen kan oranım düşmedi. İlaçsız 32 33 lere götürdü bizi. Her şeyi yiyordum. Benim şansım bulantım hiç olmadı bir kere bile öğürmedim. İştah kaybimda yoktu. Doktor sanırım yeme sorunun yok dedi değerlerin sağlam sendende şikayet yok demişti. Taştan yumuşak her şeyi yedim 🤣 şaka tabiki yemeyi seven biriyim ama çok sağlıklı beslenmeye fazla fazla gayret ettim. İlaçlar kaderimiz yapacak bir şey yok canım. Katlandik rabbim elimizi boş bırakmadı. Sıra sizde zaman gelecek ben o kadar şeyi nasıl kaldırmışim diyeceksin 🥰
İnşallah canım 😘🙏

Eklentiler

• 12DC1DD2-C452-4365-B02D-D7728A256215.webp
    12DC1DD2-C452-4365-B02D-D7728A256215.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 74
  • E5FE8D0E-A58D-46DB-A178-770164D6A5CE.webp
    E5FE8D0E-A58D-46DB-A178-770164D6A5CE.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 74
Canım bende tedaviye başladığımdan beri 2 aydır kullanıyorum ilaçları iğneleri Doktor bu hafta kalp atışını duyduğumuz için keseyi de gördü 10 .haftada görüşürüz dedi o zamana kadar kullanmam gerekiyormuş benim daha 5 haftam var bırakmak için yani daha Şubat ayı biticek yeni geldi ay 🤗12 haftaya kadar kullanır diye de korkuyorum çünkü çok zorlanıyorum çok fazla ilaç içiyorum yoksa kullanmazsak gebelik olmaz dedi doktor
Ayyy kübram Allah yardımcın olsun canım benim ya bende bugun başladım Dr um yeniden folik asit d vitamini B12 dil altı verdi ceylo prokneva verdi 21 günlük adet olunca kontolum var B 12 kullanıyormusun sen o bende ritim bozukluğu yapmıştı kullanmıyordum bugun Dr um yine yazdı arada kullansan iyi olur dedi bakalım ne yapçam 🤦‍♀️ Bi o bide imom pmega yapmıştı imom yerine başka folik asit yazdı o bişey yapmadı şükür..

Back
X