• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde son adet 14 aralık canım ama bende adete göre söylemeyorum geçen perşembe 6+0 çıktı ultrasonda buda transfer tarihine göre hesaplamaya uygun zaten o şekilde devam ediyorum bende
Kızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?

Kızlar benim kafam bgn yine karıştı 2 Ocak transfer günüm adet tarihi olarak da doktor 2 ay adet olmamı engellediği için sorarlarsa 15 Aralık dersin dedi Sitelerde kaç haftalık olduğumu hesaplayınca bgn 6+6 oluyor hafta olarak da 7 hafta diyor bgn doktorum bizim verilerimize göre 6+4 ama ufak değişiklikler olur dedi. Ağzından 7 haftalıksın çıkmadı 6 hafta 4 günlüksün dedi e şimdi hangisi baz alınmalı sorana ne dicem ne kadarlık diye?
6+6 da 6+4 te 7 haftalık zaten haftalık başka günlük başka.. sen kafanı bukadar niye karıştırıyorsun canm 6+0 6+1 6+2 6+3 6+4 6+5 6+6 7+0 hepsi 7 haftalık:) ultrasonda 1 2 3 ileri geri hatta netligine göre değişir hesaplama
Doktor sana ne dediyse o ultrason takibi artık önemli

Doktorum ilk iki verdiğim kanı bilmiyor o dün öğrendik gibi biliyor o hatta pozitif falan diye sevindi halbuki ben sabırsız veriyordum kan tahlili , oda simdi iki gün sonra ver kalp atisi ve kese icin çağıracağım dedi
ılk verdıgın kanı ve artıslarıda soyleseydın keske bosuna sureklı kan vermek zorunda kalmazdın belkıde canım

Doktorum ilk iki verdiğim kanı bilmiyor o dün öğrendik gibi biliyor o hatta pozitif falan diye sevindi halbuki ben sabırsız veriyordum kan tahlili , oda simdi iki gün sonra ver kalp atisi ve kese icin çağıracağım dedi
Himm anladım ozaman tamm cnm sağlıkla ilerlesin ama söyleseydin bence bukadar kan vermene gerek olmazdı ne olacak ben doktoruma 4.gunden gebelik testi yaptığımı filan dedim kan verirken şakayla niye okadar acele etttin sadece dedi:)

Back
X