• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar doktorum rahatsız miş yokmuş
Başka doktora yönlendirdiler
Baktı rahime bişey yok dedi
Bide ultrasonda bakalım dedi baktı baktı baktı
Doktorda ses yok
Hocam bişey mi oldu bizede söyleyin dedim
Bebeğin kalbi atmıyor dedi
Benim moral iyice gitti ağladım agliycam
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
Fotoğraf tam gözükmüyor canim bebis büyüyor ya olur böyle şeyler demekki sakın kalmaya çalış kalbinide duymussun ne güzel 🤲

Doktorda ses yok
Sonra bakmaya devam etti en son buldu kalp atışını bizde dinledik .bende ilk defa duydum
Aklımı aldı başta
Sonra olur gebelik başında böyle şeyler şuan sıkıntı görünmüyor dedi fitili elle koyun dedi
Birde çift embriyomu dedi tek dedim ikizmi ki dedim yok bir bebek görünüyor şuan dedi anlamadım
Birde ultrason kağıdı verdi ama her kağıtta farkli gebelik haftası ve bebek ölçüsü var neden böyle anlayan var mı normalde 6+1 im bebek ölçüsü cuma günü 4.24 mm idi
Ayyy okurken aklım çıktı, sonra ohh dedim. Aman şükür çok şükür kanama alanı vs yoksa sıkıntı yoktur çubuk tahriş etmiştir. Sağlıkla büyüsün korkutmasın bizi minnoşlarrr

Canımm fitil tahriş etmiştir bence de.. Doktordan bir kaç gün rapor iste evde dinlen istersen. Devam ediyor mu durdu mu
Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmişti
Doktor da kendi muayene çubuğunu gosterdi bak buda temiz dedi . Dedim hocam çok yeni hamilelik ve kırmızı idi kanama o yüzden panik yaptım dedim

gerızekalı yaa,
once ıyıca bak sonra konuş ..nefret edıyroum boyle doktorlardan...
sukur duymussun kalp atısını canım bencede fıtılıı elle ıttır sen..
cok sukur bısey yok ıcını ferah tut..
ölçü kısmını anlamadım ama doktora bakılırsa onu bıle yanlıs olcmus olabılır ..
Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyor
Şimdi bı kutu eldiven aldım öyle yapicam
Ölçüler crl bebek olcudu GA hafta oluyor canım

Yok canım arada kontrol ediyorum durdu o an gelmişti
Doktor da kendi muayene çubuğunu gosterdi bak buda temiz dedi . Dedim hocam çok yeni hamilelik ve kırmızı idi kanama o yüzden panik yaptım dedim
Durduysa sıkıntı yok tahriş olmuş demek.. Valla bazen çok ittiremiyorum ben de bazen kolay gidiyor..

Doktorda ses yok
Aklımı aldı başta
Çok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan o 🧿🙏💕dr niye böyle gizemli konuşmuş ben de anlamadım fitili ben de başından beri parmakla itiyorum eczadeden ameliyat eldiveni al daha hijyenik oluyor 🥰

Yok yaa o çok baktı ses etmedi ben sordum hocam bişey mi oldu diye çünkü bakıyor bakıyor bişey demiyor
Şimdi bı kutu eldiven aldım öyle yapicam
Ölçüler crl bebek olcudu GA hafta oluyor canım
Manyak ya,
Elini iyice yika öyle yap..
Ben elle yapıyorum yıkandıktan sonra.
Çok şükür vallahi için rahatladı

Çok geçmiş olsun canım sen iyisin bebek iyi önemli olan o 🧿🙏💕dr niye böyle gizemli konuşmuş ben de anlamadım fitili ben de başından beri parmakla itiyorum eczadeden ameliyat eldiveni al daha hijyenik oluyor 🥰
Sağol canım 😍
Bende aldım şimdi bir kutu eldiven
Şu ultrason terimlerinden anlayan yok mu yaa

Manyak ya,
Elini iyice yika öyle yap..
Ben elle yapıyorum yıkandıktan sonra.
Çok şükür vallahi için rahatladı
Benim de rahatladı biraz
Eşime stres den uzak dursun demiş ben giyinirken . İşi streslimi demiş oda değil demiş.
Bende doktoru duydun beni sinirlendirme . Yorma strese girerim dedim 🤣

Anlıyoruz da 6+1 6+0 yazıyor kenarda bitek birşey gözükmüyor ki
Onlar işte birinde
6+0 birinde 6+1 birinde 6+4, yazıyor
Ve hepsinde bebek ölçüsü yani CRL farklı yazıyor . cuma günü kendi doktorum bebek ölçüsünü 4.22 mm ölçmüstu . Biraz daha büyümüş olsa en altta ki görüntü tutuyor 7.17 mm diyor . Ama onda da gün ileri .diğerlerinde de gün tutuyor ama bebek ölçüsü cumadan daha küçük 🙄

Back
X