• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutlu ☺️ delirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi. 🤣
🤗 harikasın sen.. delirmek demeyelim de hayata umutla bakmak diyelim 🌿🫶🏼 Testler negatif biz hep pozitif 🌸🌸

Kızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?

Evet 2 tane donmuş embriyo var. Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sizlere hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Güzelliklerle büyütün inşallah. Rabbim biz isteyenlere de en hayırlı tez vakitte sağlıkla mutlulukla nasip etsin.
Kuzum zamanı değil şuan demekki..
Rabbim diğer embriyonu sana bağışlasın hemen tutunsun sana🤲❤️
Aminnnnn çok aminnn

Gel sarılalım canım 😔🫶🏼🤗
Hemeenn 🥰 Rabbim sabı versin hepimize 😍
Canım hepimize hayırlısı olsun inşallah. Kocaman sarılıyorum ben de. İlk başta ağladım ama şimdi bi içim gülmeli umutlu ☺️ delirmiyorumdur inşallah. Kalktım kavurma pilav yaptım şimdi. 🤣
😂😂 Tıpkısının aynısı dün bi güldüm bi ağladım dedim doktora mi gitsem 😁 Ilerde bu günleri gülerek hatırlayalım inşAllah🤲 afiyet bal olsun 😘

Kızlar benimde kan sonucum 0.1 evdeki testlerde de yoktu zaten şaşırmadım o yüzden 🤷‍♀️ bu regli es geçip birdaha ki ay başlayacağız tekrardan Rabbim pozitif görenleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun 🤲 Bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çabalarımız mükafatlandırsın güzel Allah'ım🤲😍
Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasıp etsin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Benim oğlum tüp bebekti betam 40 küsür falandı 10’uncu gün 5. Gün embriyosu olmasına rağmen kan da çıktı şimdi 2 yaşında olmasa şu silik çizgiyi göremezsin artık gebelik testi profu olmusumdur 100’lük gebelik testim vardı evde 😂
Hayırlı olsun kuzum
Merhaba, yorumunuzu okuyunca size danışmak istedim. Transferin 6. Günü kaset test yaptım. Çok hafif silik çizgi gördüm. Bugün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım 15 dk sonra yine silik çizgi gördüm öncekinden daha belirgin ama 5 dk içinde çıkmadı. Bugün Kasık ağrım var. Adet olacak gibi hafif sancılar. Ve çok çok hafif akıntı ile birlikte pembe lekelenme. Umudumu kaybetme noktasındayım. Erken gebelik testinde çıkması gerekmez miydi?😥

Eklentiler

• E70D59C8-BD96-4EDF-9014-D331FF087EA7.webp
    E70D59C8-BD96-4EDF-9014-D331FF087EA7.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 873D9F90-7FE7-42B4-8789-69B78464EB27.webp
    873D9F90-7FE7-42B4-8789-69B78464EB27.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba, bir sorum olacakti.
Ben transfer için adet olmayi bekliyorum opudan sonra bir kez tam zamanında adet oldum şimdi ikinci adetim 3 gün gecikti adetlerim düzenlidir, acaba sizde de gecikme oldu mu?
Normalde benimde düzenlidir opudan sonra 2. Adetim 3 gün ileri attı. Doktorlar problem etmiyo o kadarını. Yüklü ilaçlar aldığımı için rahim anca kendini toparlamaya alıyo

Kızlar merhabalar herkese, sizinde Oksapar yaptıktan saatler sonra kanama oluyor mu normal mi bu. Yani öğlen gibi iğne yapılıp şimdi baktım banın altından bayaa kanamış atletime falan bulaşmış hep

Merhaba, yorumunuzu okuyunca size danışmak istedim. Transferin 6. Günü kaset test yaptım. Çok hafif silik çizgi gördüm. Bugün 7. Günüm erken gebelik testi yaptım 15 dk sonra yine silik çizgi gördüm öncekinden daha belirgin ama 5 dk içinde çıkmadı. Bugün Kasık ağrım var. Adet olacak gibi hafif sancılar. Ve çok çok hafif akıntı ile birlikte pembe lekelenme. Umudumu kaybetme noktasındayım. Erken gebelik testinde çıkması gerekmez miydi?😥
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Neden umudunu kaybettin ??
Testlerinde çıkmış zaten lekelenmem de yerleşme lekesi olabilir doktoruna söyledin mi??
Erken gebelikte de 7.gunde cok kırmızı çıkmıyoe .. 9.gun baya koyulasiyor

Kaçıncı gün embriyosuydu?
Neden umudunu kaybettin ??
Testlerinde çıkmış zaten lekelenmem de yerleşme lekesi olabilir doktoruna söyledin mi??
Erken gebelikte de 7.gunde cok kırmızı çıkmıyoe .. 9.gun baya koyulasiyor
2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama

Back
X