• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama
Bende 7. Günde yapmıştım silik çıkmıştı içğni ferah tut. negatif olunca bariz tek çizgi oluyo yorumsuz tek çizgi 🙌🏻

2 embriyo transferi yapıldı. Biri 5.gündü diğerine 5. Gün diyemeyiz dedi doktorumuz. Silik olması ve silik çizgilerinde 10-15 dk sonra çıkması umudumu kaybettiriyor. Doktorumla konuşmadım testleri çok erken yaptım diye meşgul etmek istemedim kendisini. Yarın sabah tekrar yapacağım ama
Çok erken ,yani bu günlerde bu kadar çıkıyor ancak..
Moralini bozma hiç, saglikla tutunsun

Kızlar , 11.günüm bugün değerim 1123 çıktı🤲❤️
9.gün 367 idi..
Sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin Allah'ım..🌸🤲
İsteyen Herkese tüm canım arkadaşlarıma da hayırlısı ile versin en kısa zamanda 🤲💕
Hayırlısıyla Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebişiniz çok sevindim adınıza 🥰🥰

9.gün 367 idi..
İsteyen Herkese tüm canım arkadaşlarıma da hayırlısı ile versin en kısa zamanda 🤲💕
İkizler mii geliyor acabaa 😍😍 Sağlıkla gelsin canım benim maşallah ❤️❤️

9.gün 367 idi..
Benimle neredeyse aynı çıkmış
Benim 12. Gün 1356 idi

Amin hepimizin bebişleri pıtı pıtı gelsin, şu an negatif görenler de inşallah en kısa sürede pozitif görsünler hepimiz bebeklerimizle güzel bi hayat geçirelim
Aminnn 🤲🤲
Rabb'im tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲💜

Back
X