• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Histereskopi adette gecikme yapıyor. Adet söktürücü ile olmuştum sonrasında ama diğer ayları etkilemedi. Sadece o ay gecikti tedaviye başlanacağı için adet söktürücü kullandım.
Anladım teşekkürler benim transferim var on gün önce ameliyat oldum normalde adetim 9 u gibi görünüyor umarım gecikmez

İyi akşamlar kızlar ben kaset test yaptım bu akşam gene aşırı silik yok gibi çıktı.. gittik kan tahlili verdim bugün 7. Günüm du sonuç 67.15 çıktı.. sizce varmı nasıl sonuç.
Yaaaaa gözün Aydın sağlıcakla kucağına akmayı nasion etsin ❤️❤️ Benim sonucum çıkmadı sağlık ocağına da gidemedim keşke acile kan verseydim kaldım öyle

Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim🥰

İsimembriyo bilgisitransfersonuç
@Cloudrose5 günOcaktransfer
İptal
@Papatyamveben-Mavi5 gün22 ocak:dua:
mucize1996 mucize1996 5 günocak:dua:
@pembeumut1115 günOcaktransfer
İptal
@Ahsen5555 gün24 Ocak:dua:
@LeyLA84db3 günocak:KK43:
@Hope35355 günocak:anneadayı:
@Aymelek5 gün4 ocak:anneadayı:
@geceyagmuru3.gün13 Ocak:KK43:
@Kubra Avci5. Gün6 ocak:anneadayı:
karamel Latte karamel Latte 5 gün23 ocak:dua:
@sihaymihay5. GünOcak:anneadayı:
@MaviHayallerim5. Gün9 ocak:anneadayı:
@Smileess5.gün14 Ocak:anneadayı:
@lor-kurabiyesi5.gün17 ocak:KK43:
@Buurcuumm5. Gün2 ocak:anneadayı:
N Neptunnn 5. Gün16 ocak:anneadayı:
@ecedaily5. Gün24 ocak:dua:
Teach_Mavi Teach_Mavi 5. Gün10 ocak:anneadayı:
@sev95. Gün23 ocak:dua:
@Maysa20115. Gün17 ocak:anneadayı:
@nirayku5. Gün30 ocak:dua:
@Hilal9113. Gün3 ocak:anneadayı:
@Prairie daisy5.Gün20 ocak:dua:
@Patilisever5. Gün10 ocak:KK43:
@Titizzzz5. Gün13 ocak:anneadayı:
@Rosee06.Gün18 ocak:dua:
@Sevm575.Gün23 ocak:dua:
@Hayalinpesinden5.Gün17 ocak:anneadayı:
@benarya5.Gün18 ocak:anneadayı:
@partalina_5.Gün24 ocak:dua:
@cerenay0005.Gün14 ocak:anneadayı:
Nuketttt Nuketttt 5.Gün27 ocak:dua:
@ideaidea5.gün23 ocak:dua:
@Nur s5.gün18 ocak:anneadayı:
@GoldEagle5.gün24 ocak:dua:
@EsmerSen5. Gün26 ocak:dua:
27ocak transferim benimde

5. Gün yaptım canım ama onu buraya atmadım .onda çıkmadı sonradan saatler sonra çizgi çıktı umutlandım .sonra 7. Gün yaptım onda🤪 çok çok silikti .9. günde yine aynı 11. Gün koyuluk çok az vardı . Sırf saniyesinde çift çizgiyi görmek koyu pozitifi görmek için bu sabah da yaptım 🤣 beta şuan 8000 falan dir ona rağmen benim test de 2 Çizgi eşit değildi .ben 5-7 gün iyi görmüşüm yine bu testlerde 😅
6. Ve 7. Gün testlerimde sonradan silik çizgi gördüm. 7.günü akşamı adet sancısı gibi ağrı ve lekelenme ile kan pıhtısı gördüm çok küçük. Bu sabah tekrar kaset test yaptım 8. Günüm silik çizgi bile çıkmadı. Kafam çok karıştı testlere devam etmeli miyim?

Back
X