• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktı😀 beta yani 🤙🏻 ilaç iğne serum devamke 🥶🥶 başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese 🥰 cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa😵‍💫 var mı doktoruna danışan bu malum konuyu 🫣
Canım tebrik ederim 💜😘 hayırlı olsun sağlıkla gelsin ikiz sanırım seninde ♥️Vala benimde hiç aklıma gelmedi zaten sorsamda yapamam yani korkarım bişey olucak diye o yüzden de yapmadım

Benimde bu gün büyük gündü kan vermek için merkezime gittim. 12. Günde benim tosun paşa 1134 çıktı😀 beta yani 🤙🏻 ilaç iğne serum devamke 🥶🥶 başka bir kadın doğumcuya gitseniz bile doğuma kadar iletişimde olacağız dedi doktorun hemşiresi haftaya cuma kese 🥰 cinsel ilişkiyi soracaktım o ara unuttum yaa😵‍💫 var mı doktoruna danışan bu malum konuyu 🫣
Sormaya gerek yok bebek buyuyene kadar yok okadar uğraştık bekleyelim az sora sknti olmassa doktor söyler 😄 hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin

Bende devletin verdiklerine geçicem ya en azından ek olarak depot gibi bi ilaç kullanayım mı diye sorucam. İnşallah pozitif haberlerini alırız canım benim sıkı sıkı tutunsun bebişin 😍🤲

Sor canım defalarca sorsan da bişey olmaz yeter ki gözden bişey kaçmasın 😍
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım progestan olarak??

Benim doktorum gerek yok diyor ama kafam karisik acaba yaptirsam mi diye dusunuyorum.sonucta 2 tup bebek yaptrdim kaliteleri iyiydi ama tutmadi. 😑
Canım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.

senin düşük hikayen yok sanırım. Eşinle genetik sorunlarınızda yok. Buna yapılıyprmu bilmiyorum ama uine de bir danış istersen doktorun. Dondurulmuş embriyon varmı en baştan başlayacaksan olabilir

Beni de pazartesi çıkacak değere göre Çarşamba çağırabilirim dedi canım kese gözükür muhtemelen dedi ama kahverengi çok soluk akıntım gelmiş çok korkuyorum doktorum telaş yapma dedi ama ne mümkün 😥

Ben de öyle düşünüyodum kahverengi akıntı gördüm şimdi mecbur erkenden gidicem ☹️
Doktoruna danış canım. Bu sabah benimde oldu aynısı fitil artığıyla birlikte oldu. Doktorum yerleşme kanaması stres yapma dedi ama ilaçlarıma ek haftada bir proluton ekledi vurdurdum hemen. Onlar dur diyene kadar haftada bir vurdurcakmışım

Canım valla bu konuda tam bir bilgim yok ama benim tüp bebek yaptırma amacım zaten pgt ydi. Yani benim sürekli düşüklerim oldu sebebini bulamıyorduk. En sonunda tüp bebek merkezleriyle görüştük. Doktorlar sizin sağlıklı olmanız bebeklerin sağlıklı olduğı anlamına gelmez belki sağlıksız bebeklerdi rahim attı hep onları bundan sonra kendiniz denemeyi bırakın artık sağlıklı bebeği bulup deneyelim dediler. Öyle yaptık.

senin düşük hikayen yok sanırım. Eşinle genetik sorunlarınızda yok. Buna yapılıyprmu bilmiyorum ama uine de bir danış istersen doktorun. Dondurulmuş embriyon varmı en baştan başlayacaksan olabilir
Canım seninle aynı durumumuz
Fakat seninde sağlıklı olmana ragmen biri mozaik biri anormal gelmiş insalh yüzün gülsün canım seni çok iyi anlıyorum

Merhabalar arkadaşlar ben şimdi geldim tranaferden 😇 12 gibi 2 yavru trasnfer ettiler ilk 45 dk kıpırdamadan yattım ayaklarım dik bükük şekilde sonra sertbest dediler üzerimi giyindim tekrar yattım şimdi tekrar yatıyorum 😇 biri 3AA diğeri 4 AA iki embriyo transfer edildi doktor kaliteleri çok iyi dedi ama inşallah tutunur bana bebiklerim ben şimdiden bi bağ kurdum aile bireylerini tanıttım falan ismen tabi 😇
16 şubat test günüm olucak rabbim isteyen herkese naaip etsin bana da inşallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar ile karşılaşmayı nasip etsin Allahım 😇

Şimdi tabsiyelerini dinlerim nr yapayım ne yiyip ne içeyim ne yemeyeyim falan 😇😇
Canımm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebelerin can olsunlar 🥰🤲🏼

Valla kuzum bir de korkuyorum , ama bir embriyolog dinledim , ileri yas , tekrar eden negatif tup bebekler , dusukler varsa yaptirilmali diyor. Ve eger embriyo yuksek kalitedeyse yaptirin orta kalitedeyse gerek yok diyor pazartesi doktor ne dicek bakalim . 2 kere negatif alinca ve ilk defa 5. Gune gitmeye calisan embriyolar varken bu faktoru de sradan cikartsam mi diyorum acikcasi ama hepsini keybrtmekten de korkuyorum byagi cok bilinmeyenli denklem gibi 😂
Cok zor işte göz yumup yapıyoruz bizde öyle yapmıştık

Back
X