• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

O acı biber yanması bende de çok oldu canım ayyyy kafayı yicektim artık benim boyun göğüs bölgem öyleydi soğuk bezler koyuyordum alışınca geçiyor ama alışana kadar kötü 🤦‍♀️ ben panikliyordum acaba kalpte mi bişey var diye 😔
Aynen sol kulak boyun yanak acı içinde resmen burda içimim ferahladı hiç değilse bende kotkmuştum yoksa rahatdım şuan

Amin inşallah pozitif haberi bende alırım diğer arkadaşlar gibi canım sende alırsın inşallah 🤲🏻🥰 beklemek en zoru evet vakit gecmiyor gibi ama geciyor ya ☺️ transfer öncesi kullandıgım ilaçlara transferden sonrada devam ediyorlar + 3 iğne daha verdiler bana c vitamin takviye verdiler hap gibi. Yani kullandığım seler arttı ama bi yere kadar tabi
Amin amin evet beklemek zor bian önce olsa bitse herşey kesşke 😁

Hayırlı haberler al İnşAllah hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz.. ben daha transfer olmadım çarşamba günü kontrolüm var 15 günü doldruyorum ilaçta o gün belli olacak transferim.. acılı bi işlemmiydi transfer beni en korkutan o muayeneyi bile zor olan bi insanım transfer beni ürkütüyor o yüzden..
Hiç korkma cnm acı flnda hissetmiyorsun zaten bol su iç,çok dua et rahat ol yani 🥰 Allah yardımcın olsun

Ben de benzerini yaşadım. 9. Gün beta 6 ile başladı, sonra 20 oldu 2 gün sonra, sonra 40 oldu 2 gün sonra. 40 olduğu gün kanamam başladı düşük yaptım. Ama tam düşüremediğüm için kürtaj oldum. Doktor kimyasal gibi demişti. Düşük betalar sağlıksız gebelik olabiliyor, umarım seninki bana benzemez
Umarım 🥹

Kızlar selam dün de yazmıştım yarın tekrar beta ölçtüreceğim size danışmak istedim 🙏🏻
Transferin 9.günü beta:343
11. Gün: 599

Yarın 13. Gün kaç çıkarsa bir oh diyebilirim, 2’ye katlanmadığı için endişeliyim 🥲
Sanırsam 960 %60 960larda bşey yapıyor bu aralıkta çıkması yeterki olur

Bende 30 Ocakta transfer oldum kizlar hatta bugun buraya yazmistim 5.gun pozitif goren oldu mu acaba diye okuduklarimdan da cogu kisi en erken 7.gun cok silik gormus o yuzden en erken pazartesiyi beklemek durumundayiz 🥲 cok zor geliyo suan gecen 5 gun sanki 15 gun gibi geldi bana…
Vallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur. 🙏

Herkese merhaba, bugün transferimin 8. Günü burdaki yorumları okuyup dayanamayıp test yaptm. Cok silik çizgi çıktı sanrm resim koysam yorumlayabilir misiniz? Yoksa ben hayal mi görüyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden ☺️
B1524F3A-3D99-4727-BD2D-308B7FDB20CE.webp
D32E7C10-5517-4E03-8530-10505E39CA58.webp

Vallahi sorma günler geçmiyor. Kafamda dönen düşünceler beni mahvediyor. Bugünde yaptım test yok yine artık umudum kalmadı. Ama senin inşallah pozitif olur. 🙏
Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi

Kübracım sen bu hafta hesabının içinden çıkamayacaksın doğurana kadar anca çözeceksin valla 🤣 5+5 demek 6 haftalık demek 5 bitmiş üstüne 5 gün geçmiş 6. Haftayı dolduruyorsun demek 😄
6+4 de 6 bitmiş 7 yi dolduruyorsun yani 7 haftalık demek😄
He tamam canim anladım ne bilim ya kafam karıştı ama şimdi netleşti saol kuzum 💜♥️🤗

Canim umudunu kaybetme test gunune kadar daha cok erken, cok cok nadir kisiler 7. Gun pozitif goruyor ki bizim daha bugun 6.gunumuz sana hangi gun kan ver dediler? Bana 10 subat gunu demislerdi
Kızlaaaar daha erken burdaki herkes 7. 8.9. Gün test yaptılar acele etmeyin hemen idrara yansıtmaz aaaa aaaaa Bi sakin olun en erken 8. Gün yapın şu testleri az sabır..

Back
X