• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kuzum benimde ilk günden beri var ama bugün daha yoğun hissediyorum yatıyorum ağrıyor kalkıyorum ağrıyor sanki adet olmuşum gibi merak ettim sizlerdede mi böyleydi diye 😐 hayırlısı inşallah bebişlerm tutunuyordur 🤲🏻
İnşallau canım bebişin yapıyordur dikkat et yat dinlen elini karnına koyup bol bol dua et 🥰

Sizinle çok yakınız
Transferim 26 Ocak
Regli 6 Ocak benimde kese için ne zaman gitsem bilemedim bende.. çoğu doktor regli yi baz aliyo.
Bahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdım☺️

Artışlar nasıl kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20230206_165152_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20230206_165152_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 115
Bahçecideki kendi doktorum cuma günü çağırdı kese muayenesi için. Bu gün zeynep kamile gittim ilaçları yazdırmak için doktor gel bide keseye bakalım dedi tmm dedim öyle baktı karından . cuma kendi dr uma gidicem dedim tmm dedi kese görünüyor dedi.Baz alırsınız belki diye yazdım☺️
Benim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesine 😍 Fotosunu nasıl net mi bi de vajinal daha net görünür heralde bu zamanlarda 🥰

Çok teşekkür ederim 💐

Benim de 4+5 canım doktorum Çarşamba günü kesen görünür dedi randevu al dedi çok sevindim karından bile görünmesine 😍 Fotosunu nasıl net mi bi de vajinal daha net görünür heralde bu zamanlarda 🥰
Tamam atıcam hatta kardeşim bide bıyık çizmiş öldük gülmekten 😅

Evet karından baktı sağ olun kızlar darısı isteyen arzu eden herkesin başına olsun. Fazla sevinemedim bile aklım fikrim yaşanan acı olayda rabbim iu soğuk günlerde yardım etsin inşallah evlere hep ateş düştü bi daha yaşanmasın inşallah
Maşallah canım büyüyüp kocaman olsun inşallah ❤️🥰

Evet karından baktı sağ olun kızlar darısı isteyen arzu eden herkesin başına olsun. Fazla sevinemedim bile aklım fikrim yaşanan acı olayda rabbim iu soğuk günlerde yardım etsin inşallah evlere hep ateş düştü bi daha yaşanmasın inşallah
Öyle canım bugun kan verdim kan verdiğimi bile unuttum artık pek hoş değl hayırlısı olsun. rabbim feraha çıkarsın ülkemizi içimiz yanıyor

Back
X