OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Devlet hastanesine gitsene canım

Çok ilginç kesin hatalı labaratuar. Silik hayalet desek değil bayağı net bir görüntü.

Çok ilginç kesin hatalı labaratuar. Silik hayalet desek değil bayağı net bir görüntü.
Hemşiremiz de bir şey diyemedi ben 6. Gün yaptım çok silikti 8. Gün yaptım çok az daha belirginleşti ama ben aklıma takıldı bugün de yapayım bir dedim akşam yaptım ilk 5 dk da net çift çizgi gördük o yüzden yeniden kan verin laboratuvara güvenmiyorsanız dedi biz de başka bir yerde verdik bakalım bekliyoruz

inşaAllah pozitif haberini alırsın bu kez

inşaAllah pozitif haberini alırsın bu kez
Yani aslında kanın yanılma payı yok özel hastane olduğu için güvenemedik maraştayız burda şu sıralar sağlık sistemi baya eksik çalışıyor depremden sonra hiç ayar tutmadı başka bir laboratuvarda da yapalım içimizde şüphe kalmasın dedik çok umut bağlamıyorum ama yaşadıklarım çok tuhaf üzülemiyorum bile idrarda sürekli pozitif görüyorum kan verip de dün öğrenmemiş olsam şu an bu testi yaptığımda havalara uçardım hamileyim diye

Evet hassas ve dediğim gibi ara ara regl sancısı gibi bir sancı bastırıyor aman allahımmmm kaçıncı günündesin
transfer günüyle beraber 7. Gün ve sanırım dayanamayıp test yapacağım ama 3. Gün embriyosu olduğu için de korkuyorum

5. gün ya çıkma ihtimali var 5 günde. Aynı anda 2 farklı teste yap. Çıkarsa tamamdır bu iş.

Aynen çok kötü oldu mosmor ve şiş kalıyo, ben sürekli vuruluyorum
Evet bende vuruluyorum. Kalçama elimi süremiyorum artık . Ne yapacaz. Bu ağrıyı ne geçirir veya ilacı nasıl dagitacaz. Sıcak su torbası denedim. Arnica diye krem aldım ılık su sabun ile ovdum . Hiçbir şey geçirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…