- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Bu da kalçadan canımBu sadece kalçadan yapılıyor
Devlet hastanesine gitsene canımBugün akşam yaptım 5 dk içinde önceki günlerden daha koyu bir sonuç aldım farklı marka bir testle hemşiremizi aradık verdiğiniz laboratuvara güvenmiyorsanız yeniden tahlil yapın dedi bir defa daha kan vericez ama negatif olsa bile kanda idrarda hala pozitif görüyor olmamı kimse açıklayamıyor
Ödüyor ama her gün çok fena yapar kalçayı. Bir iki idare ediliyor da sürekli olunca üzerine oturulmuyor.( kastan yapılanı ödüyor ama değil mi?
Çok ilginç kesin hatalı labaratuar. Silik hayalet desek değil bayağı net bir görüntü.Bugün akşam yaptım 5 dk içinde önceki günlerden daha koyu bir sonuç aldım farklı marka bir testle hemşiremizi aradık verdiğiniz laboratuvara güvenmiyorsanız yeniden tahlil yapın dedi bir defa daha kan vericez ama negatif olsa bile kanda idrarda hala pozitif görüyor olmamı kimse açıklayamıyor
Sizin gönderdiğiniz kalçadan, dex olan göbekten onu demek istemiş arkadaş sanırımBu da kalçadan canım
arada kastan olanı, arada dex'i kullanacağız o zaman. kastan olanı aile hekimine mi yazdirdiniz?Ödüyor ama her gün çok fena yapar kalçayı. Bir iki idare ediliyor da sürekli olunca üzerine oturulmuyor.
İçeriği aynı mı pekiSizin gönderdiğiniz kalçadan, dex olan göbekten onu demek istemiş arkadaş sanırım
Donmuş mü taze transfer mi.Canım tekrar kan ver belki yeni yükseliyordur ya da laboratuvar da hata da olabilir yoksa niye hepsi pozitif çıksın ki
Aynen çok kötü oldu mosmor ve şiş kalıyo, ben sürekli vuruluyorumÖdüyor ama her gün çok fena yapar kalçayı. Bir iki idare ediliyor da sürekli olunca üzerine oturulmuyor.
Evet hassas ve dediğim gibi ara ara regl sancısı gibi bir sancı bastırıyor aman allahımmmm kaçıncı günündesinAyağa kalkınca aniden kısa süreli batmalar oluyor ve bir de opudan sonraki hassasiyet gibi bir şey var sende de oluyor mu ?
Donmuş transferdiDonmuş mü taze transfer mi.
Aynen çok ilginç benim bile hayalet ama bu baya var gösteriyor.Çok ilginç kesin hatalı labaratuar. Silik hayalet desek değil bayağı net bir görüntü.
Hemşiremiz de bir şey diyemedi ben 6. Gün yaptım çok silikti 8. Gün yaptım çok az daha belirginleşti ama ben aklıma takıldı bugün de yapayım bir dedim akşam yaptım ilk 5 dk da net çift çizgi gördük o yüzden yeniden kan verin laboratuvara güvenmiyorsanız dedi biz de başka bir yerde verdik bakalım bekliyoruzÇok ilginç kesin hatalı labaratuar. Silik hayalet desek değil bayağı net bir görüntü.
Hemşiremiz de bir şey diyemedi ben 6. Gün yaptım çok silikti 8. Gün yaptım çok az daha belirginleşti ama ben aklıma takıldı bugün de yapayım bir dedim akşam yaptım ilk 5 dk da net çift çizgi gördük o yüzden yeniden kan verin laboratuvara güvenmiyorsanız dedi biz de başka bir yerde verdik bakalım bekliyoruz
İçeriği aynı ama kalçadan zor oluyor sürekliİçeriği aynı mı peki
Yani aslında kanın yanılma payı yok özel hastane olduğu için güvenemedik maraştayız burda şu sıralar sağlık sistemi baya eksik çalışıyor depremden sonra hiç ayar tutmadı başka bir laboratuvarda da yapalım içimizde şüphe kalmasın dedik çok umut bağlamıyorum ama yaşadıklarım çok tuhaf üzülemiyorum bile idrarda sürekli pozitif görüyorum kan verip de dün öğrenmemiş olsam şu an bu testi yaptığımda havalara uçardım hamileyim diyeinşaAllah pozitif haberini alırsın bu kez
transfer günüyle beraber 7. Gün ve sanırım dayanamayıp test yapacağımEvet hassas ve dediğim gibi ara ara regl sancısı gibi bir sancı bastırıyor aman allahımmmm kaçıncı günündesin
5. gün ya çıkma ihtimali var 5 günde. Aynı anda 2 farklı teste yap. Çıkarsa tamamdır bu iş.Yok canım 1 tane 5. Gün embriyosu. Ben de grupta baktım bazıları 5. Gün idrarda görmüş ben de bir deneyeyim dedim. Yarın farklı bir testle deneyeceğim yine. İnşallah bugün yaptığım yanıltıcı değildir
Moralini bozma erken çıkma ihtimali düşük. Transfer günü sayılmaz bu arada. 9. gün yap testini.transfer günüyle beraber 7. Gün ve sanırım dayanamayıp test yapacağımama 3. Gün embriyosu olduğu için de korkuyorum
Evet bende vuruluyorum. Kalçama elimi süremiyorum artık . Ne yapacaz. Bu ağrıyı ne geçirir veya ilacı nasıl dagitacaz. Sıcak su torbası denedim. Arnica diye krem aldım ılık su sabun ile ovdum . Hiçbir şey geçirmedi.Aynen çok kötü oldu mosmor ve şiş kalıyo, ben sürekli vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?