OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Ayy inşallah tutar sevindim iyi gelmesine. istanbul bahceci umuta gittim ama pek ısınamadım simdi erdem hastanesinde yaptırıyorum transfer için adetimi bekliyoruz beklemek bile heyecanlı :) bugun kendinizi nasıl hissediyorsunuz

Kanda negatif çıktı canım. Hiç bi sayı yok. Karnım, belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi
Bi kaç gün daha bekle canım bak benimde karnım ve belim ağrıyo transferden bu yana şimdi bende negatif olduğumu düşüncem birbirimize moral olalım, sen bi kaç gün sonra tekrar yap testi

Bi kaç gün daha bekle canım bak benimde karnım ve belim ağrıyo transferden bu yana şimdi bende negatif olduğumu düşüncem birbirimize moral olalım, sen bi kaç gün sonra tekrar yap testi
Hamile değil misiniz zaten? Profilinizde bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diye yazıyor. Hatta soracaktım size belirtileriniz nelerdi diye?

Hamile değil misiniz zaten? Profilinizde bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diye yazıyor. Hatta soracaktım size belirtileriniz nelerdi diye?
Henüz bilmiyorum test yapmadım :) chatgpt den muhtemel doğum tarihimi sordum o tarih çıkınca bende profile ekledim süreç nasıl ilerliyo meraktan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…