Ayy inşallah tutar sevindim iyi gelmesine. istanbul bahceci umuta gittim ama pek ısınamadım simdi erdem hastanesinde yaptırıyorum transfer için adetimi bekliyoruz beklemek bile heyecanlı :) bugun kendinizi nasıl hissediyorsunuzAnkara memorialde yaptırıyorum . 5. Gün embriyosu dondurulmuştu. Kalitesi 5bb imiş12 günlük süreç boyunca kafein tüketmem gerekiyormuş. Bitki çayı da. Ek olarak bana konserve gıda da tüketmememi söylediler. Protein ve mevsim sebzesi ağırlıklı beslenmemi istediler. Kefir ve ananas aldım bana iyi geldi, düzene girdi sindirim sistemim :) siz nerede yaptırıyorsunuz?
Ben hiç idrar testi yapmadım transferimin 5. Günü ya da 6. Günü. 30 ocakta transfer oldum. Bu arada kan verdim dediniz. Sonucunuz ne çıktı? O yapışkan krem renkli akıntı sebebi neymiş?Ondan önce idrarın pozitif miydi canım
Ne yaptın canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım hastanede söylediler böyle yap diye
Aşkım daha erken 7.gündesin düşürme kendini hemenNegatif çıktı
Kanda negatif çıktı canım. Hiç bi sayı yok. Karnım, belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibiAşkım daha erken 7.gündesin düşürme kendini hemen
Yaptınızmı testtt 27 ocaklılarOf biz ki 27 ocak telaşlilari
İdrar testimi yaptın canım??Negatif çıktı
Kan testi yaptırmıştıİdrar testimi yaptın canım??
Ama çok erken değil mi?Kanda negatif çıktı canım. Hiç bi sayı yok. Karnım, belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi
Keşke yapmasaydı bence daha erkenkiKan testi yaptırmıştı
Ben de öyle düşündüm. Modunu düşürecek şimdi belki de gereksiz yere. O nedenle ben erkenden yapmayı düşünmüyorum.Keşke yapmasaydı bence daha erkenki
Aynı belirtileri yaşayınca benim de umudum azaldı. Yapışkan sıvıyı ben de gördüm.Keşke yapmasaydı bence daha erkenki
Günaydın. O sıvıyı bende gördüm ama kremsi , ben fitilin kalanı ve östrojen etkisi diye düşündüm.Aynı belirtileri yaşayınca benim de umudum azaldı. Yapışkan sıvıyı ben de gördüm.
Bi kaç gün daha bekle canımKanda negatif çıktı canım. Hiç bi sayı yok. Karnım, belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi
Hamile değil misiniz zaten? Profilinizde bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diye yazıyor. Hatta soracaktım size belirtileriniz nelerdi diye?Bi kaç gün daha bekle canımbak benimde karnım ve belim ağrıyo transferden bu yana şimdi bende negatif olduğumu düşüncem birbirimize moral olalım, sen bi kaç gün sonra tekrar yap testi
Henüz bilmiyorum test yapmadım :) chatgpt den muhtemel doğum tarihimi sordum o tarih çıkınca bende profile ekledimHamile değil misiniz zaten? Profilinizde bebeğimin doğacağı muhtemel tarih diye yazıyor. Hatta soracaktım size belirtileriniz nelerdi diye?
süper yaHenüz bilmiyorum test yapmadım :) chatgpt den muhtemel doğum tarihimi sordum o tarih çıkınca bende profile ekledimsüreç nasıl ilerliyo meraktan yani
Beyazımsı bende de oluyor fitilden kaynaklı bence deGünaydın. O sıvıyı bende gördüm ama kremsi , ben fitilin kalanı ve östrojen etkisi diye düşündüm.
Aşkım tam gününde bir daha yapKanda negatif çıktı canım. Hiç bi sayı yok. Karnım, belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?