Sorunda o canım ya. Benim iki gün sonra 30 oldu. %35 artış oldu. Normali en az %66mış. Yarın 3. test günü. Bakalım ne çıkacak.Canım burda görmüştüm kızın değeri 20 lerde bişeydi iki gün sonra 200 olmuş. Çok şaşırmıştım. Bu bhcg illa iki kata yakın artmıyor, belli olmuyor. Bi bakmışsın çok düşük değer birden yükseliyor.
İşte senin ki gibi düşük düşük gidip birden yükselmişSorunda o canım ya. Benim iki gün sonra 30 oldu. %35 artış oldu. Normali en az %66mış. Yarın 3. test günü. Bakalım ne çıkacak.
Ben olsam şimdiki dozumu da almak için nöbetçi eczaneye giderdim. O kadar emek verdin bir iki doz aklında soru işareti bırakmasın.Kızlar benim estrofem bitti. Bu akşam ki dozu almadım. İlk test beta hcg 22 ikinci 30. O yüzden moralim bozuldu. Yarın akşam tekrar test vereceğim. O değeri görünce ilaç alayım diyorum. O yüzden yarın içmeyeceğim. Sorun olur mu? Boşuna gidip yazdırmayayım yarın. Değerim güzel çıkarsa alırım.
Ay hadi inşallah. Moralim çok bozuldu. Halbuki ben hep iyi hissettim. Daha tüp bebek tedavisine başlarken bile ilkte pozitifi alacağımı hissediyordum. Umarım hislerim yanıltmaz beni her şey yoluna girer. Yarın akşam ki test sanırım belli edecek. Mutlaka yazarım size de.İşte senin ki gibi düşük düşük gidip birden yükselmiş
Reçetem yok maalesefBen olsam şimdiki dozumu da almak için nöbetçi eczaneye giderdim. O kadar emek verdin bir iki doz aklında soru işareti bırakmasın.
Çok iyi olacak canım. İyi düşünelim iyi olsunAy hadi inşallah. Moralim çok bozuldu. Halbuki ben hep iyi hissettim. Daha tüp bebek tedavisine başlarken bile ilkte pozitifi alacağımı hissediyordum. Umarım hislerim yanıltmaz beni her şey yoluna girer. Yarın akşam ki test sanırım belli edecek. Mutlaka yazarım size de.
Ay hadi inşallah. Moralim çok bozuldu. Halbuki ben hep iyi hissettim. Daha tüp bebek tedavisine başlarken bile ilkte pozitifi alacağımı hissediyordum. Umarım hislerim yanıltmaz beni her şey yoluna girer. Yarın akşam ki test sanırım belli edecek. Mutlaka yazarım size de.
Normal canım adet vakti yaklaştıgı için aynı ağrılar olur gebelik olsa da aynı adet gibi kramplar oluyor onun için gönlünü ferah tut inşallah pozitif olurArkadaşlar kasıklarımda çok ağrı var normal mi acababugün tam regli günüm. Transferden sonra 13.günüm
Pozitif benimki o yüzden endişelendimNormal canım adet vakti yaklaştıgı için aynı ağrılar olur gebelik olsa da aynı adet gibi kramplar oluyor onun için gönlünü ferah tut inşallah pozitif olur
Hayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler şu an çok normal kramp olması bebek yerleşiyor rahim de ister istemez değişiklikler oluyor birde adet zamanı gelince de sanki adet olucak gibi kramplar olur endişelenmeyin bende yaladım çünküPozitif benimki o yüzden endişelendimnormal reglilerim ağrısız geçer anlamam bile olup bittiğini bugün yaşadığım çok ciddi ağrılar
Ben reçetesiz aldım hepEstrofem benim de bitmek üzere, bu ilacı aile hekimliği yazıyor mu? İlla kadın doğum doktoru mu olacak?
O zaman bu regl ağrısı değil demekki. Endişelenmeyin..Pozitif benimki o yüzden endişelendimnormal reglilerim ağrısız geçer anlamam bile olup bittiğini bugün yaşadığım çok ciddi ağrılar
Çok teşekkür ederim çok sağ olun bugün biraz yoruldum istemeden vicdan azabı çektim ağrılar oluncaHayırlı olsun dilerim sağlıcakla ilerler şu an çok normal kramp olması bebek yerleşiyor rahim de ister istemez değişiklikler oluyor birde adet zamanı gelince de sanki adet olucak gibi kramplar olur endişelenmeyin bende yaladım çünkü
Reçetesiz eczaneler vermiyor diye biliyorum. Kırmızı reçeteli bir ilaç. Nasıl aldınız?Ben reçetesiz aldım hep
Ben bugün gittim eczaneye. Bu takipli ilaç dedi. Reçetesiz vermediReçetesiz eczaneler vermiyor diye biliyorum. Kırmızı reçeteli bir ilaç. Nasıl aldınız?
Kendinizi çok yormayın doktora gittiniz mi peki kese için o Zamana kadar ağır işlerden uzak durun bebeğiniz şu an daha yeni yerleşmiş onun için keseyi görmeden emin olmadan yorucu işler yapmayın dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunÇok teşekkür ederim çok sağ olun bugün biraz yoruldum istemeden vicdan azabı çektim ağrılar olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?