5. GünKaçıncı gün embriyosuydu
Pozitif görünüyor inşallah değerleriniz sağlıcakla katlansın sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsiniz inşallah Allah’ın izniyle5. Gün
Teşekkür ediyorum amin inşallahPozitif görünüyor inşallah değerleriniz sağlıcakla katlansın sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsiniz inşallah Allah’ın izniyle
Hayrlı uğurlu olsun diyelimTransferimin 6.günü sizce gebelik var mı
Kaçıncı dkda çıktı canım valla ben baya görüyorum ikinci çizgiyi inşallah pozitif alırısnnMerhaba ikinci denemem bugün 7. Günüm transfer sonrası dün ve bugün yaptığım testler bunlar kuruma çizgisi olabilir mi
Eki Görüntüle 3544187
İlk dakiklarda çıkmadı biraz daha sonra çıktı yarın sabah tekrarlayacağım bakalım inşallah vardır sağ olun mesajınız içinKaçıncı dkda çıktı canım valla ben baya görüyorum ikinci çizgiyi inşallah pozitif alırısnn
Canım benim de önceki transferim de 7. gün bu şekilde silik görmüştüm ve sonucum pozitifti. Donmuş 3. gün embriyosuydu. inşaAllah senin de pozitiftir hayırlı uğurlu olsunMerhaba ikinci denemem bugün 7. Günüm transfer sonrası dün ve bugün yaptığım testler bunlar kuruma çizgisi olabilir mi
Eki Görüntüle 3544187
İnşallahCanım benim de önceki transferim de 7. gün bu şekilde silik görmüştüm ve sonucum pozitifti. Donmuş 3. gün embriyosuydu. inşaAllah senin de pozitiftir hayırlı uğurlu olsun
Taze transfer miydi acaba?Bugün 8. Günüm 6.7. günde yaptığım testlerde çıktı bu gece yaptığım testte çizgi çıkmadı sizce neden olabilir farklı marka test yapmıştım
9.115Merhaba 5. Gün 5aa ve 4aa iki adet dondurulmuş embriyo transferim oldu
Transfer günü dahil 9. Gün 166
11. Gün 444
13. Gün 888
Çift tutma ihtimali varmı beta artıştan belli olurmu yorumlarınızı bekliyorum kese için erken ama sabırsızlanıyorum 4. Transferim olacak açıkçası sağlıklı olsun 1 tane olsun diye düşünüyorum sizce ?
Çok teşekkür ederim bir oğlum var o yüzden açıkçası o şekilde olsun istemiyorum Allah bilir tabii9.115
11.177
13.351
Şeklinde makul hatta bazen strese sokan değerlerle devam ettik. Kesin ikiz değil dedim. Ama iki kese gördük biz. Beta ve ikiz konusu çok da doğru bir şey değil bence.
Sağlıkla devam etsin süreciniz inşallah
Hayır dondurulmuş embriyoyduTaze transfer miydi acaba?
Benim de var. Duyunca hiiii dedimÇok teşekkür ederim bir oğlum var o yüzden açıkçası o şekilde olsun istemiyorum Allah bilir tabii
Akşam idrar seyrelmiş oluyor basen belki ondandır inşallahHayır dondurulmuş embriyoydu
canım ne yaptın merak ettim 13 şubatta test yapıcam diyordunÇok teşekkür ederim, senin kaçıncı günün ? Umarım pozitif görürüz hepimiz
Dün çok şiddetli adet sancısı çektim ben de. Bütün gün sabahtan geceye kadar, hatta bir önceki geceden itibaren ağrıdan çıkamadım yataktaydım. Tansiyonum düştü. Kendime gelemedim. Regl dönemim genelde sancılı olur ancak bu kadarını da yaşamamıştım. Buscopan evde yoktu, eczane reçetesiz vermedi :). Parol hiçbir işe yaramadı. Gece biraz hafifler gibi oldu, sonra ponstan forte aldım şimdi kesildi ağrım çok şükür..Ben resmen doğum sancısı çektim. Alerjiniz yoksa buscopan plus iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?