• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2026 Tüp Bebek Opu - Transfer olacaklar

Kızlar selam 🌺 Benim yarın transferim var nasipse.. Fakat elimde hiç açılmamış kutu gonal F- 300 mg var.. eşimle yanlış hesap yapmışız boşu boşuna almışız. Eskişehirde yaşıyoruz yakınlarda olup ihtiyaç duyan olursa benimle iletişime geçebilir..

Merhaba güzel geçti uyanabildim 🙈😂 öyle korkulacak bir şey değilmiş çok abartmışım şimdi çarşamba transferim var heyecanla bekliyorum Allah'ım hepimize seneye bu zamanlar bebeklerimize sarılmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Geçmiş olsun Taze transfer mi yapılacak size

Teşekkür ederim evet taze yapılacak zaten 5 yumurta toplandı çok bir risk oluşmadı doktorum taze yapılabilir müsait dedi inşallah yarın olacak
Sizde sorun var mıydı yoksa erkek faktörü mü var acaba kadın faktörü yoksa genelde taze mi yapılıyor Çok nadir görüyorum burda taze yapıldı diyeni çoğu rahim dinlendirme yapıldı diyor

Kızlar selam,

Yeni yıl bekleyen herkese şans ve sağlık getirsin bir de bebişlerimizi. 🙏

2. Denemem için Ocak ayında sil bastan sürece başlayacağım. Opu olacaklar, transfer olacaklar bu başlık altında birbirimize destek olalım ❤✨
Merhaba 🌸 benim de büyük ihtimalle 2. Transferim Ocak ayının sonuna doğru olacak eylülde yumurta toplama kasımda ilk transferim gerçekleşti ama malesef ki negatif sonuç aldık. Yarın doktor ile görüşmem var bakalım süreç nasıl ilerleyecek Allah hepimize hayırlısını versin

Merhaba 🌸 benim de büyük ihtimalle 2. Transferim Ocak ayının sonuna doğru olacak eylülde yumurta toplama kasımda ilk transferim gerçekleşti ama malesef ki negatif sonuç aldık. Yarın doktor ile görüşmem var bakalım süreç nasıl ilerleyecek Allah hepimize hayırlısını versin
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı sağlıkla ve kolaylıkla olsunn

Back
X