- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi 10062012nisa
-
İnşallah faydası olurçok sağol canım.. bir kere başladık.. ama günde 1 kez içiyoruz biz. ebebek sitesinde de 1 kez için demiş.inşalah yapmaz.. Allah tan hayırlısı artık.. çok teşekkürler canım.
Allah razi olsun canim..insallah sen de hamile kalirsin☺İnşallah faydası olurBir çok kişi bu kurle hamile kalmış inşallah sizde eklenir siniz onlara
canım ben de sabahleyin 1 yemek kaşığı yiyorum.. zaten öyle söylemişlerdi .. bence gayet iyi durumdayız Allah ın izniyle canım.. ben pazar günü yumurtlamaya girmeye başlıyorum..10 12 14.günlersana da yakınlaşmaya başladı
aaa böyle sorun yaşadınız mı? hiç duymadım
Seninle aynı durumdayım ve bende hemen hemen ozaman adet olmam gerek, yani inşallah olmam :) klomen bal karışımı ve gunde 2 tane incir yedim inşallah faydası olmuştur hepimizeBen bu ay kullandim ve 3 tane yumurtam oluştu klomen de kullandım tabi.. İnş sağlıklıdır kalitelidir yumurtalarım ve döllenme olur sağlıklı bir sekilde:)
24 ocağı bekliyorum test için.
Bu arada benm 2 yumurtam olustu bakalım artk hayırlısıBen bu ay kullandim ve 3 tane yumurtam oluştu klomen de kullandım tabi.. İnş sağlıklıdır kalitelidir yumurtalarım ve döllenme olur sağlıklı bir sekilde:)
24 ocağı bekliyorum test için.
İnşallah canım benim bat 29 Ocak ama 24 ünde test yapıcam ins. İki çizgi görünür inşallah. Ama bu ay iki ilişki oldu yumurta çatladiktan sonra.. İnş tutunmustur bebeğim. .Seninle aynı durumdayım ve bende hemen hemen ozaman adet olmam gerek, yani inşallah olmam :) klomen bal karışımı ve gunde 2 tane incir yedim inşallah faydası olmuştur hepimize
İnşallah canım. Benm sat 20 Aralık bat nezaman tam olarak belli olmuyor. Pkoluyum o yuzden ama 25 ine kadar beklicem olmazsa test yapıcam. Bi de bişey sorucam göğüs acım hala var niyeki sizce? Azalması gerekmiyor muydu yumurtlamadn sonra. Bi de aşırı yorgunum hiçbişey yapmamama rağmen heryerim ağrıyorİnşallah canım benim bat 29 Ocak ama 24 ünde test yapıcam ins. İki çizgi görünür inşallah. Ama bu ay iki ilişki oldu yumurta çatladiktan sonra.. İnş tutunmustur bebeğim. .
Bilmiyorum ki cnm bende hiç öyle belirtiler olmuyorİnşallah canım. Benm sat 20 Aralık bat nezaman tam olarak belli olmuyor. Pkoluyum o yuzden ama 25 ine kadar beklicem olmazsa test yapıcam. Bi de bişey sorucam göğüs acım hala var niyeki sizce? Azalması gerekmiyor muydu yumurtlamadn sonra. Bi de aşırı yorgunum hiçbişey yapmamama rağmen heryerim ağrıyor
Hayırlısı artık yaaBilmiyorum ki cnm bende hiç öyle belirtiler olmuyor
Bende baslamak istiyorum hepsini karıştırdıktan sonra ve zaman yeniyor ogrenebilirmiyimBenimde 2.günüm canım ama çörek otu bogazimi yakıyor ya(
Canim ben adetin 3.gununde basladim 10 gun 1 yemek kasigi yemelisin..iliskiden sonra yemeyi birak.Bende baslamak istiyorum hepsini karıştırdıktan sonra ve zaman yeniyor ogrenebilirmiyim
Cok tesekkurler canimbenimki toz halinde bu arada.Corekotunu (1tatli kasigi) cigneseniz yeter...
tek birseye dikkat edin iyice cigneyin....
oldugu gibi yutmak ise yaramaz...
canm hamile kalmıssın sanırım çörek otu bal kullandığın aymı olduHayırlısı artık yaa
Evet ama düşük yaptımcanm hamile kalmıssın sanırım çörek otu bal kullandığın aymı oldu
canım benim olmuş ama bak iyi tarafından düşünmeye çalış Rabbim hayırlısıyla tatdırsın sağlıklı olarak inşallahEvet ama düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?