Ocak ayı regiller iptal mi ?

Ocak ayı adet oldum | olmadım ?

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

nursenaslan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
OCAK AYI ADET GECİKMESİ YAŞAYANLAR ANKETE KATILIR MISINIZ ?

Ya ben adet oldum ama , 40 yaşındayım hayatımda ilk kez ağrı kesici kullanmadan, ağlamadan geçirdim hala şaşkınım.

Ya ben adet oldum ama , 40 yaşındayım hayatımda ilk kez ağrı kesici kullanmadan, ağlamadan geçirdim hala şaşkınım.
Ben olmadım evliyim, ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 9 gün gecikti çevremde adet olamayan çok kişi var bende merak ettim geneli mi öyle diye sosyal medyada öyle

Ben olmadım evliyim, ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 9 gün gecikti çevremde adet olamayan çok kişi var bende merak ettim geneli mi öyle diye sosyal medyada öyle
Bende olamadım iki test yaptım ayni marka ikiside pozitif çıktı. Geri cekilme yöntemi ile birlikte oluyorduk. Ama 4 gün gecikti. Yalnız şöyle bir durum var ne kusma/halsizlik/baş dönmesi hiç biri yok keyfim yerine gayet. Sadece sağ kasık ağrım var o kadar o da regl olacakmış gibi. Test yorumlarini okudum netten DURATEST Markası çok yalancı gebelik çıkarttığı da olmuş.
Yarın sabah kan vericem.

Merhaba bende olmadim genelikte dusunuyoruz ama kime sorsam olmamis bu ay hala beklemedeyim insallah benim ki bebistirrr

evet dün yaptım en son. ondan önce de 31inde yapmıştım hepsi net bi şekilde negatif şuan bu geç döllenme mevzunu araştırıyorum 🤔 siz yaptınızmı test?
Test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı yarın çıkar. Planlı bir gebelik değildi onun icin stres endişe üzüntü mutluluk şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum psikolojik olarak iyi değilim.

benim gecikme 10 gün 3. kez hayatımda bu kadar gecikiyor test falanda yapmadım hep umutlanıp yapıyorum negatif çıkıyor diye yarında olmazsa yapcam

Test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı yarın çıkar. Planlı bir gebelik değildi onun icin stres endişe üzüntü mutluluk şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum psikolojik olarak iyi değilim.
ayy bende aynı şekildeyim günlerdir nefes alamıyorum sanki gebelikte düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah

Benimde aynı şekilde gecikti 4. Günü bugün test yapmadım ne zaman yapayım bi yandan da yapmak istemiyorum planlı değil çok stresliyim🥺

Instagram'da da bu şekilde paylaşım gördüm. Ocak ayında bi tuhaflık var heralde. 1 hafta kadar gecikmeli oldum bende.

Benimde aynı şekilde gecikti 4. Günü bugün test yapmadım ne zaman yapayım bi yandan da yapmak istemiyorum planlı değil çok stresliyim🥺
Bence direkt kan ver testler çok dahada strese sokuyor

ayy bende aynı şekildeyim günlerdir nefes alamıyorum sanki gebelikte düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah
Burada o kadar çok isteyen bekleyen insan gördükce vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Negatif çıkarsa korunma iğnesi yaptıracağım bu stresle baş etmek bile sıkıntı

Back
X