- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi nursenaslan
OCAK AYI ADET GECİKMESİ YAŞAYANLAR ANKETE KATILIR MISINIZ ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olmadım evliyim, ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 9 gün gecikti çevremde adet olamayan çok kişi var bende merak ettim geneli mi öyle diye sosyal medyada öyleYa ben adet oldum ama , 40 yaşındayım hayatımda ilk kez ağrı kesici kullanmadan, ağlamadan geçirdim hala şaşkınım.
Bende olamadım iki test yaptım ayni marka ikiside pozitif çıktı. Geri cekilme yöntemi ile birlikte oluyorduk. Ama 4 gün gecikti. Yalnız şöyle bir durum var ne kusma/halsizlik/baş dönmesi hiç biri yok keyfim yerine gayet. Sadece sağ kasık ağrım var o kadar o da regl olacakmış gibi. Test yorumlarini okudum netten DURATEST Markası çok yalancı gebelik çıkarttığı da olmuş.Ben olmadım evliyim, ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 9 gün gecikti çevremde adet olamayan çok kişi var bende merak ettim geneli mi öyle diye sosyal medyada öyle
Kaç gün gecikti test yaptınız miMerhaba bende olmadim genelikte dusunuyoruz ama kime sorsam olmamis bu ay hala beklemedeyim insallah benim ki bebistirrr
aynı şekilde benimde dokuzuncu günBen olmadım evliyim, ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 9 gün gecikti çevremde adet olamayan çok kişi var bende merak ettim geneli mi öyle diye sosyal medyada öyle
İdrar testi yaptınız niaynı şekilde benimde dokuzuncu gün![]()
evet dün yaptım en son. ondan önce de 31inde yapmıştım hepsi net bi şekilde negatif şuan bu geç döllenme mevzunu araştırıyorumİdrar testi yaptınız ni
Test yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı yarın çıkar. Planlı bir gebelik değildi onun icin stres endişe üzüntü mutluluk şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum psikolojik olarak iyi değilim.evet dün yaptım en son. ondan önce de 31inde yapmıştım hepsi net bi şekilde negatif şuan bu geç döllenme mevzunu araştırıyorumsiz yaptınızmı test?
ayy bende aynı şekildeyim günlerdir nefes alamıyorum sanki gebelikte düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı inşallahTest yaptım pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı yarın çıkar. Planlı bir gebelik değildi onun icin stres endişe üzüntü mutluluk şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum psikolojik olarak iyi değilim.
Bence direkt kan ver testler çok dahada strese sokuyorBenimde aynı şekilde gecikti 4. Günü bugün test yapmadım ne zaman yapayım bi yandan da yapmak istemiyorum planlı değil çok stresliyim![]()
Burada o kadar çok isteyen bekleyen insan gördükce vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Negatif çıkarsa korunma iğnesi yaptıracağım bu stresle baş etmek bile sıkıntıayy bende aynı şekildeyim günlerdir nefes alamıyorum sanki gebelikte düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet evdeki hesap çarşıya uymadı bu ay çoğu kisideInstagram'da da bu şekilde paylaşım gördüm. Ocak ayında bi tuhaflık var heralde. 1 hafta kadar gecikmeli oldum bende.
Evet benimde 3 gün gecikirken 5 gün gecikti 31inde oldum tekrarInstagram'da da bu şekilde paylaşım gördüm. Ocak ayında bi tuhaflık var heralde. 1 hafta kadar gecikmeli oldum bende.
Mevsimselde olabilir. Doktorlar senede iki defa gecikmeyi normal goruyorlarEvet benimde 3 gün gecikirken 5 gün gecikti 31inde oldum tekrar