OCAK AYI UMUDU OLANLAR??

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:
merhaba ne yazkki hamilr kalmak bu kadar kolay olmuyor.
Hem tam bosalma olmamis hem de adet gormussunz oyle az buz da degl 7 8 gun... Lekelenme kanamasi nadir olur ve bi iki gun surer kan gbi bile olmaz.
Bence gelecek maclara bakin ;)

merhaba ne yazkki hamilr kalmak bu kadar kolay olmuyor.
Hem tam bosalma olmamis hem de adet gormussunz oyle az buz da degl 7 8 gun... Lekelenme kanamasi nadir olur ve bi iki gun surer kan gbi bile olmaz.
Bence gelecek maclara bakin :KK66:
Peki bu zamana kadar gecikmeyen adetim neden gecikmiş olabilir? Dün başlaması gerekiyordu fakat başlayacağına dair en ufak bi belirti bile yok

Peki bu zamana kadar gecikmeyen adetim neden gecikmiş olabilir? Dün başlaması gerekiyordu fakat başlayacağına dair en ufak bi belirti bile yok
dikkat kesildgnz icin de olablr, hormonal degisim de olablr, gecyumurtlama da stres de pek cok faktor olablr

Ben 3. Seneye giriyorum arkadaslar sabir edecegiz de guc yetmedigi zamanlar oluyor malesef
Biz de 2 seneyi tamamladık. Ama bir senedir istiyoruz sabır şart sanırım, çok ısrar ediyoruz sabırsızız sanki diyorum kendi kendime. Hayırlısı olsun hayırlı zamanda

İste insan cevre baskisi su bu derken ister istemez sabirsiz oluyor canim ben 2 snedir istiyorm ama nasip rabbim nasip eder insallah bizlerede

Back
X