cnm inşallah hayrlı sonclar all cnmm haberdar et olurmu nası geçti asılama bi çatlamdan önce bi catladkttan soramı yaptrdın
canım bu benim 3 aşılamam umduğumdan kolay geçti ilk ikisi daha zor ve sonrası kanamalı geçti onlarda cok sıkıntı çektim ama doktorumu değiştirdim bu sefer cok profesyonel yaptı ama şu an karnım okadar şiş ve gergin bakalım hayırlısı...
ben 150mg fostimon dan 5 tane kullandım ayın 3 ünde ovitralle yaptırdım buğünde aşılama oldu
konyada özel tüp bebek merkezinde yaptırdım bu da olmazsa önümüzdeki ay tüp bebek yapacak
ben cok hissetim ağrıyı benim sağ tarafımda 7 yumurta sol tarafımda 9 yumurta oluşmuş dr cok iyi dedi o yüzden hala kasıklarımda ağrımı hissediyorum
evet canım 5 ocakta yapıldı ve bu 3. cü idi inşallah senin ne zaman olacak
estafurullah canım canım ben 23 aralıkta mens(adet) oldum fostimon 150mg dan 5 tsne iğne oldum 2 ocaktada çatlama iğnesi ovitrale kullandım 5 ocaktada aşılama yaptı ben ilk defa duydum senden catlama öncesi ve sonrası yapıldığını ben 3 aşılamamda tek oldum ama benim ilk ikisinde verilen spermin gitmeme durumu oldu onda cok acı çektim bu yaptığım aşılamam da dr değiştirdik o daha bilğili serviks kanalımda doğuştan anotomik bozukluklar olabiliyormuş yani sağa sola eğimli olabiliyormuş o yüzden gitmemeiş diğerleri ona göre kateter değiştirdi ve 2 dk fazla sürmedi istirahat vermedi ama ben izin aldım istirahat ediyorum 2 gün banyo olmadım hep yattım ilişki serbes ama jel kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?