Aşılama Ocak ayında aşılama yaptıracaklar ilaçlarımız dr.larımız hakkında konusalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm inşallah hayrlı sonclar all cnmm haberdar et olurmu nası geçti asılama bi çatlamdan önce bi catladkttan soramı yaptrdın

canım bu benim 3 aşılamam umduğumdan kolay geçti ilk ikisi daha zor ve sonrası kanamalı geçti onlarda cok sıkıntı çektim ama doktorumu değiştirdim bu sefer cok profesyonel yaptı ama şu an karnım okadar şiş ve gergin bakalım hayırlısı...

ben 150mg fostimon dan 5 tane kullandım ayın 3 ünde ovitralle yaptırdım buğünde aşılama oldu

ben 150mg fostimon dan 5 tane kullandım ayın 3 ünde ovitralle yaptırdım buğünde aşılama oldu

ANLDM CNM İNŞALLAH TUTAR BUSEFER CNM BENM...NERDE YAPTRDN SEN HADİ BAKALM İNŞ.HAMİLESNDR:Saruboceq:

son adetimi 23 ünde gördüm 28 inde fostimona başlandı 150 mg olduğu için 5 gün yapıldı yani adetimin 13 gününde aşılama yapılmış oldu zaten iki iğne yaptırdıktan sonra yumurta kontrolü için muayeneye gittik hızlı ilerlediğini söledi...

ocak 20 sinde adet olmam gerekiyor ama ilaçlardan dolayı gecikeceğini düşünüyorum her halükarda 23 ünd gidecem tekrar

selam kızlar hayırlı olsun topiginiz bakalım bende bir kez aşılama yaptırdım florance nıgtangelde harika bi hastane hele emre bey doktorum çok memenun kaldım yaklaşık 15oo milyar harcadık ama kısmet olmadı işte eşimin morfolojisi 3 tü doktor sorun olmaz dedi ama sonradan ögrendimki morfolojinin 4 yada üzeri olması gerekiyomuş zaten şans az bende nisanda tüp bebek yaptırıcam hayırlısı

merhaba kızlar,ben de bu ay kısmetse haftaya 2.aşılamamı olucam,bizim de sorunumuz morfoloji ve hareketlilik,gebelik ve sağlıklı bir evlat hayal kadar uzak geliyor artık.......4 yıllık evliyiz,isyan etmiyorum asla ama bazen kendimi çok üzgn hissediyorum,30 yaşındayım,arkadaşlar içinde çocuk mevzuları açılınca o kadar üzülüyorum ki,anlatamam,çok yakın 1 2 arkadaş dışında kimseyle paylaşamıyorum,herkese düşünmüyoruz henüz diyorum,neyse,iyi ki sizler varsınız,ne olur dualarınızda beni de unutmayın.....

selam kızlar canım benm inşallah bu asılamanda sonuc alırsın bitanem üzülme duamdasın kuzum allah yardmcımız olsn kızlar bnm kasıklarımda agrı var menogon kullannan varmı armızda yaa sizinde agrıormu kızlar

ben cok hissetim ağrıyı benim sağ tarafımda 7 yumurta sol tarafımda 9 yumurta oluşmuş dr cok iyi dedi o yüzden hala kasıklarımda ağrımı hissediyorum

ben cok hissetim ağrıyı benim sağ tarafımda 7 yumurta sol tarafımda 9 yumurta oluşmuş dr cok iyi dedi o yüzden hala kasıklarımda ağrımı hissediyorum

anldm cnm senin asılama yapıldımı kuzum acaba benm kaçtane olcak yumurtam canım ya inş.ii seyler duyarım bende

evet canım 5 ocakta yapıldı ve bu 3. cü idi inşallah senin ne zaman olacak

kuzum benm iğnemde bugun 4.günümdaha ilkkez yaptırıcam bende bakalım..hiçbilmiorumda nezman yapılır cumrtesi randevum var kontrole cagrdı bakalm nedicek canım ben bikere dogal yolla gebe kaldm bebegmi kaybettim ama mafoldumbenmafoldumben düşük yaptımmafoldumben şimdi eşim askere gidick oyüzden asılamayı tercih ettim RABBİM NASİP ETTİYSE İNŞALLAH OLUR...:Saruboceq: BAKALIM CNM E2 İSTEDİLERMİ SENDEN HİÇ TEDAVİ BOYUNCA CANIM?EŞİNDE SORUN VARMI?BİRDE NEKADR YATIS VERDİ DOKTR SANA BANYO FALAN YASAK DİMİ İLİŞKİ VERDİMİ?JEL PROGESTON VERDİMİ CANIM?İKİ DEFAMI YAPILDI ASILAMA Bİ CATLAMADAN Bİ CATLMAYA YAKIN?COK SORU SORDUM AMA MAZUR GÖR CANIM İNŞALLAH SONUC ALIRSIN KUZUM:Saruboceq: İNŞALLAAH:Saruboceq:

estafurullah canım canım ben 23 aralıkta mens(adet) oldum fostimon 150mg dan 5 tsne iğne oldum 2 ocaktada çatlama iğnesi ovitrale kullandım 5 ocaktada aşılama yaptı ben ilk defa duydum senden catlama öncesi ve sonrası yapıldığını ben 3 aşılamamda tek oldum ama benim ilk ikisinde verilen spermin gitmeme durumu oldu onda cok acı çektim bu yaptığım aşılamam da dr değiştirdik o daha bilğili serviks kanalımda doğuştan anotomik bozukluklar olabiliyormuş yani sağa sola eğimli olabiliyormuş o yüzden gitmemeiş diğerleri ona göre kateter değiştirdi ve 2 dk fazla sürmedi istirahat vermedi ama ben izin aldım istirahat ediyorum 2 gün banyo olmadım hep yattım ilişki serbes ama jel kullanmıyorum

hımmm anldım canım saol cevapların için....inşallah güzel sonuclar alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…