Aşılama Ocak ayında aşılama yaptıracaklar ilaçlarımız dr.larımız hakkında konusalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sağol bitanem iyi ki varsınız...

herkese merhaba bende dün 2.aşılamamı yaptırdım.ilk aşılamamda bende leke falan hiç gelmemişti.ama bu aşılamamda biraz leke geldi.bilmiyorum inşallah tutmuştur hanımlar.

adetimin 5.günü puregon 125mglık igneyle başladım 2 günbu dozda igne vuruldum.3.gün vajinal ultrasonla bakıldı ignenin dozu 100mg indirildi.bugunde sanırım cedicine adlı bir igne baslandı yarın tekrar vajinal ultrason bakılacak ve asılama gününe karar verilecek catlatma ignesi otrivella.arkadaslar cok korkuyorum ilk asılamam zaten igneler cok zorladı beni rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bu arada daha once asılama yaptıran arkadaslar desteginize cok ihtiyacım var

Selam kızlar benim de 9 Ocak ta ikinci aşılamam yapıldı.Hiçbirşey hissetmedim..İLk aşılama zor olmuştu,çok ağrılıydı ve sonrasında kanamam gelmişti.İlk aşılamada 6 gün 75 mg lık fostimon kullandım ve çatlatma iğnesi ama tutmadı.( çok ağlamıştım...Bu aşılamada 9 gün 75 mg lık fostimon kullandım ve ultrason eşliğinde yapıldı aşılamam.Ege Üniv.Hast.de yaptırıyorum.İnşallah bu kez tutar,tutmazsa tüpe geçeris herhalde ve tüpten çok korkuyorummmmmdelikafadulden

11 ocak sabah 8 de catlatma ignemi vuruldum bu aksam saat 7 gibi aşılamam olacak cok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar bugün asılamam yapıldı hiç bir şey hissetmedim hiç acımadı sonrasında cok hafif bel ağrım oldu kanamamda olmadı

Merhaba arkadaşlar bu benim 3. aşılamam hatta aşılanmaktan birazönce geldim . Ard

arda iki aşılama oldu biri dün , biri bugün sanırım benim yumurtalar çatlıyor çünkü sol

tarafımda ağrım var.

1. aşılamam tutmamıştı.

2. aşılamam tuttu maaleseff kimyasal gebelik ile sonuçlandı

3. ise 15 gün sonra belli olacak eyvahedigeldismile

korkuyorum inşallah busefer sağlıklı bir şekilde ilerler .

puregon ve pregnly kullandım.

Hakkımızda hayırlısı inşallah:Saruboceq:

slm kızlar öncelikle umarım tüm arkadaşlarımın aşılaması tutar. bir arkadaşımız memur olduğunu ve sadece 200 lira ödediğini yazmış ilaçlara bende memurum ama maaşımdan 90 lira kesildi eczaneyede 440 lira ödedim senin 200 lira ödediğini duyunca şaşırdım. tabi bu kullanılan iğnenin dozuna göre değişiyor bana 3 kutu gonalf verdi dr birde bir tane ovitrelle aldım.kısmetse 20 ocak gibi 2. aşılamama başlıycam...
neval 26 aşılaman hayırlı olsun aynı şehirdeyiz aşılamanı kime yaptırdın ben burda çok dr a gitim şimdiki drumdan çok memnunum hakkımızda hayırlısı olsun...

slm arkadaşlar bende geçen salı günü yani 12 ocakta ilk aşılamayı yaptım benim aşılamam ilaçlar dahil 700 e geldi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum rabbim evlat hasreti çeken bütün kardeşlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşalah banada umutluyum içimde bi his hamile olduğumu sölüyo rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin aminnn test yaptırmaya zamanım var daha ama sonucu paylaşıcam sizinle

Selam arkadaslar bu siteye bayadir üyeyim ama hic girmiyordum.Ama simdi öyle bi durum olduki bende araniza katildim. Kisaca kendimi tanitim ben 23 yasinda evli almanyada yasayan bir bayanim ve 3 senelik evliyim basimdan cok büyük sorunlar gecti vajinismus falan ve onun daha bicok getirdigi zorluklar.Cok sükür yendim. Yendim yenmesine ama 3 senedir korunmuyordum ve cocugum olmuyordu.Meger sorun esimdeymis tüp bebek dediler ama doktorum ilk asilamayi tavsiye etti.Daha önce hic duymadim birseyi yaptim cuma günü narkoz altinda asilama oldum.Neden narkoz altinda derseniz ben daha yeni yeni muayene oldum icin narkoz altinda olmami tavsiye ettiler.Cuma günü oldum bakalim nasibte ne varsa o olur.Dilerim rabbimden hayatimda yasadim bütün acilarimi unutturacak bi hayirli evlat verir.Anlicaniz bu 15 gün gecene kadar duygularimizi paylasmaya ne dersiniz?Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebislerimizi buralarda paylasmayi nasib etsin bize

Son düzenleme:

canım yaz ben takip ederim yaz merakla bekliyorum bi forum açılıyo kimse sahip çıkmıyo ben hergün bakarım tamam inşallah bebegin gelirzemuszemus

nazlım cnm benm inşallah hayrlı haberlerini alırız bekliorm benm asılamam iptal oldu cnm.....tedavide zor sler yasadm yarıda kaldı söktürücü kullanıorm artık bakalm hayrlısı

nazlım cnm benm inşallah hayrlı haberlerini alırız bekliorm benm asılamam iptal oldu cnm.....tedavide zor sler yasadm yarıda kaldı söktürücü kullanıorm artık bakalm hayrlısı

hayirlsi olsun insallah herseyde vardir mutlaka bi hayir belkide bidahakisine daha kolay olur

canım yaz ben takip ederim yaz merakla bekliyorum bi forum açılıyo kimse sahip çıkmıyo ben hergün bakarım tamam inşallah bebegin gelirzemuszemus

sagol destegi icin canim ama bugün icime bi kurt düstü sanki olmamis gibi napcam bilmiyorum aksine esimde cok ümitli.Allahim yardim et.....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…