inşallah canım bu aşılaman olur ve bidakine gerek kalmaz hadi hayırlısı
selam kızlar canım benm inşallah bu asılamanda sonuc alırsın bitanem üzülme duamdasın kuzum allah yardmcımız olsn kızlar bnm kasıklarımda agrı var menogon kullannan varmı armızda yaa sizinde agrıormu kızlar
adetimin 5.günü puregon 125mglık igneyle başladım 2 günbu dozda igne vuruldum.3.gün vajinal ultrasonla bakıldı ignenin dozu 100mg indirildi.bugunde sanırım cedicine adlı bir igne baslandı yarın tekrar vajinal ultrason bakılacak ve asılama gününe karar verilecek catlatma ignesi otrivella.arkadaslar cok korkuyorum ilk asılamam zaten igneler cok zorladı beni rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bu arada daha once asılama yaptıran arkadaslar desteginize cok ihtiyacım var
Selam arkadaslar bu siteye bayadir üyeyim ama hic girmiyordum.Ama simdi öyle bi durum olduki bende araniza katildim. Kisaca kendimi tanitim ben 23 yasinda evli almanyada yasayan bir bayanim ve 3 senelik evliyim basimdan cok büyük sorunlar gecti vajinismus falan ve onun daha bicok getirdigi zorluklar.Cok sükür yendim. Yendim yenmesine ama 3 senedir korunmuyordum ve cocugum olmuyordu.Meger sorun esimdeymis tüp bebek dediler ama doktorum ilk asilamayi tavsiye etti.Daha önce hic duymadim birseyi yaptim cuma günü narkoz altinda asilama oldum.Neden narkoz altinda derseniz ben daha yeni yeni muayene oldum icin narkoz altinda olmami tavsiye ettiler.Cuma günü oldum bakalim nasibte ne varsa o olur.Dilerim rabbimden hayatimda yasadim bütün acilarimi unutturacak bi hayirli evlat verir.Anlicaniz bu 15 gün gecene kadar duygularimizi paylasmaya ne dersiniz?Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebislerimizi buralarda paylasmayi nasib etsin bize
nazlım cnm benm inşallah hayrlı haberlerini alırız bekliorm benm asılamam iptal oldu cnm.....tedavide zor sler yasadm yarıda kaldı söktürücü kullanıorm artık bakalm hayrlısı
canım yaz ben takip ederim yaz merakla bekliyorum bi forum açılıyo kimse sahip çıkmıyo ben hergün bakarım tamam inşallah bebegin gelirzemuszemus
sagol destegi icin canim ama bugün icime bi kurt düstü sanki olmamis gibi napcam bilmiyorum aksine esimde cok ümitli.Allahim yardim et.....senağlama
bugullcum sen sahip cık olurmu alkisalkisalkis
bugullcum sen sahip cık olurmu alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?