Aşılama Ocak ayında aşılama yaptıracaklar ilaçlarımız dr.larımız hakkında konusalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam hergün girerim söz cevap yazarım sende ne sorun oldu canım aşılaman iptal oldsu

EVET İPTAL OLDU ASILAMAM ...FAZLA YUMURTALIK GELİŞTİ MİKTARI FAZLA AMA EBATLARI KÜÇÜCÜKTÜ..YANİ İŞE YARAMAZLARDI....BIRAKTIM TEDAVİYİ İNŞALLAH SİZ SONUC ALIRSINIZ...BEN ARTIK BIRAKTIM TEDAVİYİ...HAYIRLISI OLSUN COK YORULDUM GİDİP GELMEKTEN....ZATEN NEDEN ASILAMA YAPTIRMAYA KARAR VERDİM Bİ BİLSEM......4AY ÖNCE NORMAL YOLLA GEBEDE KALDIM OYSA...AMA BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜ:gitme: EŞİMDE ASKERE GİDİCEK DİE ASILAMAYA KARAR VERMİŞTİM...AMA ODA KISMET İŞİ O BİLE KISMET OLMADI RABBİM İSTEMEDİKTEN SONRA TÜPBEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERSEN BİLE OLMUYOR..ASILAMA BİLE YAPILMADAN OLMADI TEDAVİM...EŞİM Bİ GİİDİP GELSİNDE.....HAYIRLISI ARTIK

tatlım hayırlısını dile allahtan olur inşallah sıkma canınınsen vajinismusu nasıl aştın

merhaba bugulll benim vajinismusu nasil astigimi sormussun.Öncelikle sunu diyebilirmiki bu hastalik tamamen beyinsel.ben 3 ay cektim.Sonra ailelerimize acildik tr ye doktora gittik ve atlattik ama zordu ya.Yinede bazen diyorum bumuymus diye gülüp geciyorum ama o zamanlar resmen tek kelimeyle hayattan kopuyosun ruh gibisin baska türlü tari edemiyorum yasamak zevk vermiyor.Sonra tam atlattik derken bu seferde 3 sene vajinal muayene olamadim onuda en sonunda normal bi kadin doktorun yardimiyla yendim.Allah o doktordan razi olsun:her gün ama her gün doktora gittim alistim ve oluyorum bunca sene bosuna beklemisim dicem ama o anada zaten beyin kabullenmiyoki.Rabbim yasadigim bunca seyi düsmanimin basina vermesin.Verdiginede rabbim sabrini caresinide tez zamanda buldursun.Ben bu jadar iyi durumlara gelebilecegimi düsünemezdim ama TEK BIRSEY COK ÖNEMLI INANMAK VE DAIMA POZITIF DÜSÜNMEK.Bunlarida atlattik bu seferde cocumuz olmadi normal yoldan mümkün degilmis simdide asilama yaptirdim yaaa ben bunlari yasadigima bazen kendim bile inanamiyorumki:tabiki beterin beteri vardir ama allah dagina göre kar verirmis.Demekki ben bunlari yasamaliymisin bu kadar.Rabbimden gelene boynumuz büküktür.Simdi bide hayirlisiyla bi evlat alsaydim kucagima cok merak ediyorum nasil bir duygu.Allahim insallah hepimize yasatir

ben de perşembe günü üçüncü aşılamamı oldum hem de hasta hasta başım ağrıyordu midem bulanıyordu bir de aşılama sırsaında doktor rhim ağzında çok büyük yara olduğunusöyledi bir de ona üzüldüm bu 3. aşılamam hep klomenle olmuştu bu iğne ile oldu pek umudum yokm ama hayırlısı yine kanama oldu çok üzgünüm sperm çok iyiydi yıkanmış 40 milyon ama umutsuzum hayırlısı

canım hayırlı olsun aşılaman inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sorun neydi canım

Selam arkadaşlar, benim de bu ay inşallah ilk aşılamam olacak. Pcosluyum ama yumurtalar çok güzel duruma gelmesine rağmen olmadı işte. Özel doktora gidiyordum ama aşılamaya başlayınca artık bıraktım, Cerrahpaşa'ya gideceğim. Orada özel muayene 150 TL. Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

hastane ismi vermek ne kadar doğru ben istanbulda özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum doktorum hüseyin mutlu çok memnunum ikinci aşılamam yapılacak..herşeyi anlatıyo..çok ilgili..

Merhaba
ben de almanya da ayni benzer sorunlari yasiyorum . Pazartesi günü antoplog da randevumuz var ve yeniden bir spermiogram yapilacak. Asilamaya kadar giden asamada neler bekliyor bizi cok merak ediyorum? gerci benim dr um esimin sonuclarini görünce direk tüp bebek dedi ama gecen haftalarda istanbulda bir sgm daha yaptirdik sonuclarda düzelme vardi . Yani belki biz de asilama deneyebiliriz diye umutlandim
Ne kadar sürdü asilama uygulamasina karar vermeleri ve spermiogram sonuclariniz nasildi?
Bu arada hangi eyalettesin yazarsan cok sevinirim

merhaba arkadaşlar bende geçtigimiz çarşamba 2. aşılamamı yaptırdım inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur arkadaşlar benim aşılamam 375 tl geldi menegon la çatlatma ignesi olarakta ovitrelle kullandım inşallah bu sefer olur hayırlısıyla ama size bişey sormak istiyorum benim kasıklarımda agrı oluyo bide bugün gögsüm agrıyo bunlar normalmi acaba.hepinize iyi günler

canım nerde yaptırdın aşılamanı

bende hamile kalamıyorum kızlar doktora gideceğim sanırım banada asılama yaparlar diye düşünüyorum bana yardım edin neolur asılama hakkında bilgi verirmisiniz nasıl yapılıyor

bende hamile kalamıyorum kızlar doktora gideceğim sanırım banada asılama yaparlar diye düşünüyorum bana yardım edin neolur asılama hakkında bilgi verirmisiniz nasıl yapılıyor

merhaba canım hoşgeldin siteye canım ne kadar zamandır evlisin hiç tedavi oldunmu çocaruk için eger hiç tedavi olmadıysan sana şöyle anlatayım tedaviler kademe kademe ilerliyo ben mesela önce ilaç tedavisi oldum ilaç tedavisi sonuç vermeyince bu sefer aşılamaya kararverdi dr um şimdi benim 1 hafta oldu 2. aşılamam yapılalı beklemedeyim inşallah bu sefer allahımın izniyle hayırlısıysa tutosun ar.eger olmazsa tüp bebek diyiyo dr um.aşılamaya gelince korkulacak bişey degil.aşılama tedavisi için önce ilaç yada igne vuruluyosun adetin 3 yada 5 . günü başlıyosun bi kaç gün kullanıyosun ilaçları daha sonra gün aşırı dr gitmen gerekiyo yumyute takibi yapılıyo.daha sonra yumurtalat istenilen boyuta geldimi sana çatlatma ignesi yapılıyo ve bu igneden 36 saat sonra aşılama yapılıyo aşılama yapılıcak merkeze gidiyosun orda eşinin spermleri alınıp yıkanıyo ve sana bi enjektörle naklediliyo ve çok az bi agrı oluyo okadar inşallah hakkında hayırlısı olur rabbim gönlümüze göre versin inşallah.umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…