- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
kızlar ben ocak ayında ıkıncı aşılamam yapılacak hayırlısıyla benım gıbı ocak ayında aşılama yaptırcak arkadaşlar burda toplanalım neler yapmalıyz mesela ben kafaya taktım preseed dıye bır ılaç varmış spermlerı beslıyormuş yumurtaya ulaşmasını saglıyormuş aşılamadan sonra onu kullanacagım eczanelerde yokmuş sıparışle gelıyormuş gebelık bolumunden okudum hamıle kalan var denemek istıyorum:dance::dance::dance:
iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında aşılama yaptıracam aşılam yapılırken ağrı oluyomu ben ilkez yaptıracam bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun amin
canım bende ilk kez yaptırıcam ama kendimi çok kastığım için anestezi istedim dr.umdan
selam bircan 35sevi 35 ben aşılamadan korkmana gerek yok acı olmuyor anestezi yaptırma bence gerek yok ne zaman olacak aşılaman haber verirsin bize merak ediyorum inşallah tutar ben ilk defa yaptırdım ama tutmadı 2.cisi ocak ayında olacak bu sefer tutar inşallah bebişlerimize kavuşuruz canıma.s.
canım ben pkelum takılırken kendimi elimde olmadan kasıyorum o yüzden istedim drum çok anlayışlı saolsun olur dedi.ocak 14 regl tarihim ocak sonu olur herhalde.bende pko var.sende sorun ne acaba.a.s.
bende yumurta yok denecek kadar azmış dr öyle dedi o yüzden aşılama yaptı ama tutmadı artık tedaviyi bugün bıraktım çünkü dr ssk nın karşılamadığını söyledi bugün özel yaptırmam gerkiyormuş aldığımız ilaçların parasını ödeyeceğiz bunu bize daha önce söylemedi iş işten geçtikten sonra söyledi çok moralim bozuldu maddi durumumuz düzeldiğinde tüp bebek deneyeceğiz inşallah allah izin verirse senin tutar inşallahda tekrar deneme durumu olmaz hayırlısıyla canım:teselli:
selam kızlar bana geçen ay aşılama yapıldı tutmadı .Bu hafta regl olacağım.Reglimin 2.günü 2.aşılama için ilaç tedavisine başlayacağız kısmetse .Ocak gibi 2.aşılamam yapılacak bi aksilik olmazsa. Bu arada çok kolay bi işlem.Hiç canınız yanmıyor.
kızlar hadı ama kendımıze bır lıste yapalım topıgımıze hadı nerdesınız lısteyı hazırlayalım canlarım ugur getırsın lıstemız:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?