Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serenalar......................puregon...........................2. aşilama sakaduda......................gonol f.............................2. aşılama orkıde0038...................menegon...........................1. aşılama rabbım lıstemıze ugur getır dualarımızı kabul et kızlar lısteye katılmak isteyen yokmu hadı hamış olmak isteyenler nerde lısteye ekleyelım

ayyy ben lıste yapmasınıda beceremıyorum baksanıza ya offfffffffffdelikafadulden

canım demekkı klomenle yumurtalar gelişmiş igneye gerek kalmamış inşşşşşşşşş tutar

nerelerdesiniz arkadaşlar kimsecikler yok.inş. ocak ayında hepimiz hamiş oluruz.pembeşeker benimde gonophane ile yumurtam oluşuyo fakat dr bana iğneyle yapacağını söyledi...

kızlar merhabalar.
Ben de adet olmak için günlerimi dolduruyorum. Sonrasında da kısmetse aşılama. 3. aşılamam olcak. İnşallah bu defaki tutar. Bu sefer doktorumuza çok güveniyoruz bakalım görücez. Beni de listeye ekleyin lütfen. İlacım merional diye bi ilaç bunu ilk defa kullanacağım. Allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür de 2009 da evimizden çocuk gülücükleri yükselir inşallah.
Liste yapabilecek biri yok mu...

ben de varııımm..pazartesi son kontrol,çarşamba 2. aşılama..bu sefer tutar inşallah..2009 dan tek dileğim buydu..inanmayacaksınız belki ama çeyrek klomen kullanıyorum günde..geçen ay yarım kullandım o bile fazla geldi..e2 değeri çok yüksek çıkıyo..doktorum çok gülüyo bana..ama sonuçta olmuyo işte..yok yok yeni yıl şans getirecek bize biliyorum..

slm kızlar. bende 31 aralıkta iğne olmaya başladım pazartesi ilk kontrolüm var. sanırım bu ay içinde ilk aşılamam olacak. sorun bizde eşimde. ama diliyorumki herkesin dileği gerçekleşir. hakkımızda hayırlısı olsun. listeye beni de ekleyin.

slm kızlar bende daha aşılamam olmadı çunku daha regl olmadım gunumde geçtı ama çarsamba dr gıtcem olmazsa

selam kızlar bugün evdeydim ve sıkıntıdan ne yapacağımı düşünürken kendi çapımda liste yapmaya karar verdim. eksik olanlar ve eklemek istediğiniz şeyler olursa belirtirsiniz.en fazladan en aza doğru ;

1. biricik mericik .......3.aşılama......merional
2. 35sevi35...............2.aşılama
3. eevcimen..............2.aşılama
4. sakaduda.............2.aşılama.......gonal f
5. maviruya..............2.aşılama.......klomen
6. serenalar.............2.aşılama......pregon
7. edika.................2.aşılama.......gonal f
8. secemce...........2.aşılama........pregon
9. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
10. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
11. bircan..................1.aşılama
12. RENO................1.aşılama
13. encıla
14. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon
15. DeliMavi............1.aşılama

Arkadaşlar bilgileri eksik olanları yazamadım. eğer belirtirlerse daha iyi olur. inşallah hepimize uğur getirir. allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
mrhb simgecim çok güzel olmuş listen hepimize uğur getirsin inş.ellerine sağlık.yalnız benim gonophene le deil iğneyle olucakmış ama daha belli deil hangisini kullanıcağım belli olunca haber veririm.

mrhb simgecim çok güzel olmuş listen hepimize uğur getirsin inş.ellerine sağlık.yalnız benim gonophene le deil iğneyle olucakmış ama daha belli deil hangisini kullanıcağım belli olunca haber veririm.

mrb bircan teşekkür edrim inşallah uğurlu gelir liste. tamam sorun değil belli olunca değiştiririz ilacını. zaten bazı bilgiler eksik zamanla oturur artık.hihoyyyt

meraba arkadaşlar mümkünse listeye bende girebilirmiyim. benim ikinci aşılamam iğnelere 2 ocakta başladık gonal f kullanıyorum inşallah herkes için hayırlısı olur listedeki herkes muradına erer

meraba arkadaşlar mümkünse listeye bende girebilirmiyim. benim ikinci aşılamam iğnelere 2 ocakta başladık gonal f kullanıyorum inşallah herkes için hayırlısı olur listedeki herkes muradına erer

tabiki girebilirsin edika. sonuçta bu liste herkese açık ve ocak ayında inşallah anne adaylarının olduğu liste sormana bile gerek yok.ekledim bile senihihoyyyt

teşekkür ederim canım umarım liste herkese uğur getirir.birde benim merak ettiğim gonal f kullanan arkadaşlar günlük yaptığınız doz ne kadar çünkü benim ilk aşılamamdaki doz ile şimdiki doz arası baya farklı .

mrb bircan teşekkür edrim inşallah uğurlu gelir liste. tamam sorun değil belli olunca değiştiririz ilacını. zaten bazı bilgiler eksik zamanla oturur artık.hihoyyyt

tamam canım saol.rabbim isteyen herkese en yakın zamnda anneliği nasip etsin inş.:Saruboceq:

benide listenize eklermisiniz 2 aşılamam dün pregona başladım geçen aydı puregon kullanmıştım

benide listenize eklermisiniz 2 aşılamam dün pregona başladım geçen aydı puregon kullanmıştım

tabiki ekleriz. inşallah yüce rabbim bu listeden sonra ocak ayında aşılama yaptırıpta hamile olanlarında listesini yapmayı nasip eder. allah yar ve yardımcımız olsun. :Saruboceq:

Son düzenleme:
slm kızlar. bugün benim kontrolüm vardı yeni geldim. aslında biraz moralim bozuldu. yumurtalıklarda fazla gelişme olmamış. neden bilmiyorum ama merak ettiğim şey şu; daha önce aşılama yaptıranlara sormak istiyorum acaba yumurtaların gelişmesi için kaç gün geçmesi gerekiyor? benim bugün 6. gün daha erkenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…