Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım reglın ılk gunu olarak sayarsan 17gune kadar buyumesı gerekıyor igne kullanıyosun dımı canım bende perşembe gunu başlıycam tedavıye sıkma canını buyur bıtanem

canım reglın ılk gunu olarak sayarsan 17gune kadar buyumesı gerekıyor igne kullanıyosun dımı canım bende perşembe gunu başlıycam tedavıye sıkma canını buyur bıtanem

canım teşekkür ederim. iğne kullanıyorum evet. hadi bakalım hayırlı olsun senin içinde inşallah allah yardım eder bu sefer olur. aslında ilk önce moralim bozuldu bilmediğim için ama çok şükür şimdi rahatladım.

selam kızlar,bende bu ay aşılama yaptırıcam.dün ilaçlara başladım.dilerim Allah`ın izniyle hepimiz :CüvCüv:hamile kalırız:Saruboceq:

selam kızlar,bende bu ay aşılama yaptırıcam.dün ilaçlara başladım.dilerim Allah`ın izniyle hepimiz :CüvCüv:hamile kalırız:Saruboceq:

selam. inşallah herkesin duasını duyar ve kabul eder allah. tek derdimiz bu şimdi. başka hiçbirşey düşünemez olduk. hayırlısı olsun tabi yinedea.s.

merhaba
ben bu ay ilk defa aşılama yaptırıcam. Gonal F denile iğneyi yapıyorum 8 gundur. bundan sonrakı asama ne olacak benı bılgılendırırmısın
tesekkurler...

selam kızlar listeye yeni arkadaşları ekliyorum ama eğer değişik bir önerisi olan varsa söylesin ona göre düzenleme yaparım.
1. biricik mericik .......3.aşılama......merional
2. 35sevi35...............2.aşılama
3. eevcimen..............2.aşılama
4. sakaduda.............2.aşılama.......gonal f
5. maviruya..............2.aşılama.......klomen
6. serenalar.............2.aşılama......pregon
7. edika.................2.aşılama.......gonal f
8. secemce...........2.aşılama........pregon
9. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
10. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
11. bircan..................1.aşılama
12. RENO................1.aşılama
13. encıla
14. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon
15. DeliMavi............1.aşılama
16. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
17. larra..................1.aşılama
18. cerensesil..........1.aşılama

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhaba
ben bu ay ilk defa aşılama yaptırıcam. Gonal F denile iğneyi yapıyorum 8 gundur. bundan sonrakı asama ne olacak benı bılgılendırırmısın
tesekkurler...

merhaba bende en az senin kadar biliyorum. benim de ilk aşılamam ve iğnede bugün 7.günüm. sanırım yumurtalıklar istenen seviyeye gelince çatlatma iğnesi vurulacak ve ondan yaklaşık 36 saat sonra da aşılama yapılacak. ama daha vakit var tabi. bunun için daha 10 gün kadar beklememiz lazım. tabi bu bünyeye göre değişir. belki senin daha çabuk olur ona doktor karar verecek artık.

kızlar ya bugun ilk gunum ya felaket agrım var anlatamam sızlere persembe gunu dr gıtcem ignelerımı alıp baslıycam hayırlısıyla aşılamamın gununu yumurtalar ne zaman buyurse ozaman olur belırtırım sızlere inşşşşşşşşşş topıgımız bol hamışlı olur bu ay canlarım

benide listeye eklermisiniz 1 ocakta asımı yaptırdım yeni yılda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız insallah

:ecrin_bebek:Hanımlar oncelıkle Allah dan sızler ve benım ıcın ısteklerımızı yerıne getırmesını ıstıyorum.
gelelım benım sorunuma ve psıkolojıme. ben de bu ay ınsallah asılama yaptırıcam. tedavıye ılk olarak gonal f denılen ıgneyle 9 gunluk ı tedavıden sonra doktorum 12mm lık bır buyumenın yetersız oldugu sonucuna varılınca 4 gunluk; 4 toz 4 sudan olusan tedavının ılk gunundeyım. Insallah doktorumun tabırıyle nazlı yumurtam 20mm ye ulasınca asılama olucaz. Hayırlısı ınsallah.
Gelelım psıkolojıme: gonal f ı ılk kullandıgım gunlerımde cok duygusaldım ve esıme yanı en yakıınımdakıne cok streslı gunler yasattım ama sımdı ıyıyım

Allah dan hepınıze ve bana saglıklı ve bırsuru guzel bebısler vermesını dılıyorum...

herkese ıyı geceler

inşallah yüce rabbim hepimizin sesini duyar ve bizi bir an önce dileklerimize kavuşturur. aynı şeyleri merak etme bende yaşıyorum yalnız değilsin. benimde dün 8.günümdü ama hala gelişme yok yarın tekrar bakılacak ve yine aynı olursa doz yükseltilecek. eşim çok anlayışlı ve beni bu durumda kesinlikle üzmüyor. aslında onlara büyük iş düşüyor.

çevremizde anne olanlar ve bebek bekleyen bir çok insan var. öyle bir psikolojiki en yakın arkadaşım bile olsa rahatsız oluyorum. belki çok yanlış ama kendimi alamıyorum. hemen o ortamdan kendimi dışarı atıyorum. yinede herşeyin hayırlısı tabi. ne yapalım belkide bir sınama yaşıyoruz. sabırlı olalım ve muradımıza erelim inşallah.Çok üzgünüm çoook

merhaba bende yeni üyeyim.aşılamam 29 aralıkta yapıldı sonuç bekliyorum benide ekleyebilirmisiniz listeye....

selam larra seninde aşılaman 1 ocakta olmuş hayırlısı olsun inşallah. benimde 29 aralıkta oldu. sende ne gibi belirtiler var?

merhaba bende yeni üyeyim.aşılamam 29 aralıkta yapıldı sonuç bekliyorum benide ekleyebilirmisiniz listeye....

Liste hergün artıyor inşallah yakında anne adaylarının listesini de yaparız....

1. biricik mericik.......3aşılama......merional
2. 35sevi35...............2.aşılama
3. eevcimen..............2.aşılama
4. sakaduda.............2.aşılama.......gonal f
5. maviruya..............2.aşılama.......klomen
6. serenalar.............2.aşılama......pregon
7. edika.................2.aşılama.......gonal f
8. secemce...........2.aşılama........pregon
9. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
10. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
11. bircan..................1.aşılama
12. RENO................1.aşılama
13. encıla
14. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon
15. DeliMavi............1.aşılama
16. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
17. larra..................1.aşılama
18. cerensesil..........1.aşılama
19. siber..................1.aşılama

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
selam kızlar bugün yine kontrolüm vardı ama maalesef yumurtalıklarda herhangi bir gelişme yok. bugün 10.gün olacak. ilacın dozunu yükselttiler eğer pazartesi de olmazsa tekrar doz yükseltilecek. moralim çok bozuk ya... neden olmuyor anlamadım. daha önce pko vardı bende geçmişti ama doktor onun neden olduğunu söylüyor. offffffff ya beklemek çok zor....

kızlar slm bende başladım tedavıye pazartesı ılk kontrolu olcak yumurtaların benımkıler buyuyor ama eşımın sperm sayısı duşuk

merhaba kızlar benide alın listenize ilk aşılamam oldu 7 ocakta bakalım ne olucak 14.gün test vericem.yumurtalıklarım büyümüyordu enim.klomen ve glukofenle büyüttüler 20 mm olmuş. çatlatma iyneside oldum.aşılamayıda yaptılar inş.tutar.allah isteyen herkese versin.dua elim birbirimize kızlar...

canım inşşşşşşşş tutar esının spermlerınde sorun yoksa tutar buyuk ıhtımalle benım tutmamıştı esımın sperm sayısı duşuktu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…