- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
slm kızlar. bugün benim kontrolüm vardı yeni geldim. aslında biraz moralim bozuldu. yumurtalıklarda fazla gelişme olmamış. neden bilmiyorum ama merak ettiğim şey şu; daha önce aşılama yaptıranlara sormak istiyorum acaba yumurtaların gelişmesi için kaç gün geçmesi gerekiyor? benim bugün 6. gün daha erkenmi acaba
canım reglın ılk gunu olarak sayarsan 17gune kadar buyumesı gerekıyor igne kullanıyosun dımı canım bende perşembe gunu başlıycam tedavıye sıkma canını buyur bıtanem
selam kızlar,bende bu ay aşılama yaptırıcam.dün ilaçlara başladım.dilerim Allah`ın izniyle hepimiz :CüvCüv:hamile kalırız:Saruboceq:
merhaba
ben bu ay ilk defa aşılama yaptırıcam. Gonal F denile iğneyi yapıyorum 8 gundur. bundan sonrakı asama ne olacak benı bılgılendırırmısın
tesekkurler...
:ecrin_bebek:Hanımlar oncelıkle Allah dan sızler ve benım ıcın ısteklerımızı yerıne getırmesını ıstıyorum.
gelelım benım sorunuma ve psıkolojıme. ben de bu ay ınsallah asılama yaptırıcam. tedavıye ılk olarak gonal f denılen ıgneyle 9 gunluk ı tedavıden sonra doktorum 12mm lık bır buyumenın yetersız oldugu sonucuna varılınca 4 gunluk; 4 toz 4 sudan olusan tedavının ılk gunundeyım. Insallah doktorumun tabırıyle nazlı yumurtam 20mm ye ulasınca asılama olucaz. Hayırlısı ınsallah.
Gelelım psıkolojıme: gonal f ı ılk kullandıgım gunlerımde cok duygusaldım ve esıme yanı en yakıınımdakıne cok streslı gunler yasattım ama sımdı ıyıyım
Allah dan hepınıze ve bana saglıklı ve bırsuru guzel bebısler vermesını dılıyorum...
herkese ıyı geceler
merhaba bende yeni üyeyim.aşılamam 29 aralıkta yapıldı sonuç bekliyorum benide ekleyebilirmisiniz listeye....
merhaba kızlar benide alın listenize ilk aşılamam oldu 7 ocakta bakalım ne olucak 14.gün test vericem.yumurtalıklarım büyümüyordu enim.klomen ve glukofenle büyüttüler 20 mm olmuş. çatlatma iyneside oldum.aşılamayıda yaptılar inş.tutar.allah isteyen herkese versin.dua elim birbirimize kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?