- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Tabi ki. Yumurtalar şeker tutuyormuş. En çok pico olanlarda görülürmüş. O yüzden gittim doktora. Pico olduğumu da söyledimHiç böyle bir şey istemediler insülin de etkiliyor mu gebeliğin oluşması ni
Aaa bundan hiç haberim yok ve hiç bir doktor böyle bir test yada her neyse istemedi neyse bu ay olumlu sonuç almazsam ki inşallah Rabbimin izniyle alicaz olmadı bunuda denerizTabi ki. Yumurtalar şeker tutuyormuş. En çok pico olanlarda görülürmüş. O yüzden gittim doktora. Pico olduğumu da söyledim
Hiç yaşamadım böyle birşey inşallah gebelik belirtisidirBacaklarımda parmağımda minik kabarcıklar çıktı ve çok kaşınıyor. Ilk gebeliğini yasayan kadınlarda olabiliyormuş. Adi da pupp yazıyor. Eşim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Şimdi nete baktım gebelikte olurmuş. Bilen var mı?
Ay inşallah. Buna bile razıyım :)Hiç yaşamadım böyle birşey inşallah gebelik belirtisidir
Bende bu sitede duydum hemen gittim. Dahiliye bölümüne git canımAaa bundan hiç haberim yok ve hiç bir doktor böyle bir test yada her neyse istemedi neyse bu ay olumlu sonuç almazsam ki inşallah Rabbimin izniyle alicaz olmadı bunuda deneriz
Bilgilendirme için teşekkür ler Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese Rabbim.en kısa zamanda nasip etsin
İnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)
Bende bende bendeeeeeee cok istiyorum cok. Rabbim hepimize versin yaaa. Maluk ul Mulk olan Allah mulkun tek sahibi Allah bizlerede hayirli evlatlar nasip etsinnn taz vakitteeee aminnnnnAaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmakistemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
Hoş geldiği canım aminnn inşallah Rabbim en kısa zamanda versin isteyen herkeseBende bende bendeeeeeee cok istiyorum cok. Rabbim hepimize versin yaaa. Maluk ul Mulk olan Allah mulkun tek sahibi Allah bizlerede hayirli evlatlar nasip etsinnn taz vakitteeee aminnnnn
Canimmm hosbuldumHoş geldiği canım aminnn inşallah Rabbim en kısa zamanda versin isteyen herkese
Yaa sizede de böyle olurmu bilmiyorum ama ben aynı kaderi yaşayan herkesi kardeş gibi görüyorum ve mutluluguyla mutlu mutsuzlugundan da mutsuz oluyorum oyüzden güzel haberlere çok ihtiyacimiz var inşallah hamileyim yazısını yazan olur isterim ki gruptaki herkes hamileyim desin ama biliyoruz bu mümkün değil ama hiç değilse bu ay bebegini almaya gün sayan kişiler olur ve bizde sıramizi beklemeye hazırız tüm kalbimle diyorum inşallah hepimiz bu ay hamileyizdirCanimmm hosbuldumdoktorum inofolik combi verdi bunu kullan 3 ay sonra hamile geliceksin dedi kullanali 20 gun oldu Rabbim tesir yaratsin insaallah. Bu ay hepimiz hamile kalalim ayin 8 inde yumurtladim akintim falan yumurta aki kivamindaydi ve kasiklarim hafiften agridi 2 3 gun. Beklemedeyim simdi. Nur topu gibide vir sivilcem var hic olmazdi yumurtlama gununde adetten once cikardi hep. Bu ay bole oldu hayirlisi insaallah. Birbirimize guzel haberler verelim insaallah. Rabbim fazla bekletmesin.
Aminnnnnn tabiki kardesiz kuzummmm agzin bal yesinYaa sizede de böyle olurmu bilmiyorum ama ben aynı kaderi yaşayan herkesi kardeş gibi görüyorum ve mutluluguyla mutlu mutsuzlugundan da mutsuz oluyorum oyüzden güzel haberlere çok ihtiyacimiz var inşallah hamileyim yazısını yazan olur isterim ki gruptaki herkes hamileyim desin ama biliyoruz bu mümkün değil ama hiç değilse bu ay bebegini almaya gün sayan kişiler olur ve bizde sıramizi beklemeye hazırız tüm kalbimle diyorum inşallah hepimiz bu ay hamileyizdir
Ay cnm inş yaa bende beklemedeyim bakalım ne olucak inş herkez güzel haber verir rabbim yüzümüzü bu ay güldürürYaa sizede de böyle olurmu bilmiyorum ama ben aynı kaderi yaşayan herkesi kardeş gibi görüyorum ve mutluluguyla mutlu mutsuzlugundan da mutsuz oluyorum oyüzden güzel haberlere çok ihtiyacimiz var inşallah hamileyim yazısını yazan olur isterim ki gruptaki herkes hamileyim desin ama biliyoruz bu mümkün değil ama hiç değilse bu ay bebegini almaya gün sayan kişiler olur ve bizde sıramizi beklemeye hazırız tüm kalbimle diyorum inşallah hepimiz bu ay hamileyizdir
bende ocak ayinda hamile kalmak istiyorm insallah butun anne olmak isteyen herkes annelik duygusunu yasar okuyan herkesten dua bekliyorm lutfrn birbirimize dua edelimAaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmakistemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?