Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Hiç böyle bir şey istemediler insülin de etkiliyor mu gebeliğin oluşması ni
Tabi ki. Yumurtalar şeker tutuyormuş. En çok pico olanlarda görülürmüş. O yüzden gittim doktora. Pico olduğumu da söyledim

Bacaklarımda parmağımda minik kabarcıklar çıktı ve çok kaşınıyor. Ilk gebeliğini yasayan kadınlarda olabiliyormuş. Adi da pupp yazıyor. Eşim yediğin bir şey dokunmuştur dedi. Şimdi nete baktım gebelikte olurmuş. Bilen var mı?

Tabi ki. Yumurtalar şeker tutuyormuş. En çok pico olanlarda görülürmüş. O yüzden gittim doktora. Pico olduğumu da söyledim
Aaa bundan hiç haberim yok ve hiç bir doktor böyle bir test yada her neyse istemedi neyse bu ay olumlu sonuç almazsam ki inşallah Rabbimin izniyle alicaz olmadı bunuda deneriz

Hiç yaşamadım böyle birşey inşallah gebelik belirtisidir

Aaa bundan hiç haberim yok ve hiç bir doktor böyle bir test yada her neyse istemedi neyse bu ay olumlu sonuç almazsam ki inşallah Rabbimin izniyle alicaz olmadı bunuda deneriz
Bende bu sitede duydum hemen gittim. Dahiliye bölümüne git canım

İnsülin direnci ne kendiniz mi baktığınız böyle bir test yapıldı mi hiç bilmiyorum adetin 2 günü hormon testi yaptırdım ama neler yapıyorlar bilmiyorum bu testin içinde :)

Ben ilaç kullandım matofin adetlerim düzeldi yürüdüm günde 6000 5 kilo verdim. TSH ,prolaktin, insulin direnci bunlar kadınlık hormonları dışında gebelik için önemli . bi de amh degerinize baktirin(yumurta rezervi) nisanda 1yil olmuştu evleneli korunmayı bıraktım.ilk ay olmayınca moralim bozuldu adetken gittim hormonlara baktı hafif pko dedi.sonra burada bir arkadaş bana inofolic combi al dedi gittim aldım.bir kere soğan kuru sabah aksam AC öğlenleri bi bardak testere dişli aslan pençesi on gün içtim adetten sonra ve günü birlik iliski derken hamile kaldım... Ben kesinlikle pkolulara soğan kuru ve inofolic combi diyorum bunlar dışında insulin direnci için matofin d vitamini eksikliği için devit3 damla kullandım.Allahım tez vakitte nasip etsin insallahhh...

Hayırlı sabahlar
Rabbim bu grubtaki ve tüm isteyen lere hayırlı evladı hayirlisiyla Haklarımız da mübarek kılsın Rabbim maddi manevi sıkıntılarımizi gidersin amin

Aaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmak istemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
Bende bende bendeeeeeee cok istiyorum cok. Rabbim hepimize versin yaaa. Maluk ul Mulk olan Allah mulkun tek sahibi Allah bizlerede hayirli evlatlar nasip etsinnn taz vakitteeee aminnnnn

Bende bende bendeeeeeee cok istiyorum cok. Rabbim hepimize versin yaaa. Maluk ul Mulk olan Allah mulkun tek sahibi Allah bizlerede hayirli evlatlar nasip etsinnn taz vakitteeee aminnnnn
Hoş geldiği canım aminnn inşallah Rabbim en kısa zamanda versin isteyen herkese

Hoş geldiği canım aminnn inşallah Rabbim en kısa zamanda versin isteyen herkese
Canimmm hosbuldum doktorum inofolik combi verdi bunu kullan 3 ay sonra hamile geliceksin dedi kullanali 20 gun oldu Rabbim tesir yaratsin insaallah. Bu ay hepimiz hamile kalalim ayin 8 inde yumurtladim akintim falan yumurta aki kivamindaydi ve kasiklarim hafiften agridi 2 3 gun. Beklemedeyim simdi. Nur topu gibide vir sivilcem var hic olmazdi yumurtlama gununde adetten once cikardi hep. Bu ay bole oldu hayirlisi insaallah. Birbirimize guzel haberler verelim insaallah. Rabbim fazla bekletmesin.

Yaa sizede de böyle olurmu bilmiyorum ama ben aynı kaderi yaşayan herkesi kardeş gibi görüyorum ve mutluluguyla mutlu mutsuzlugundan da mutsuz oluyorum oyüzden güzel haberlere çok ihtiyacimiz var inşallah hamileyim yazısını yazan olur isterim ki gruptaki herkes hamileyim desin ama biliyoruz bu mümkün değil ama hiç değilse bu ay bebegini almaya gün sayan kişiler olur ve bizde sıramizi beklemeye hazırız tüm kalbimle diyorum inşallah hepimiz bu ay hamileyizdir

Aminnnnnn tabiki kardesiz kuzummmm agzin bal yesin

Ay cnm inş yaa bende beklemedeyim bakalım ne olucak inş herkez güzel haber verir rabbim yüzümüzü bu ay güldürür

Kizlaar merhaba

bu vajinismusu daha yeni yendim:) ama bir sorunum var ben hep uste oluyorum. Sizce boyle hamile kalinirmo? Birde uyushturucu spray olursa hamile kalmak olurmu? Ve hamile kalmak icin ne kadar erkek spermasi lazim?? Luuttfeen bana yardimci ola bilirmisini?

Selam kızlar bende katılayım aranizaa
Pkoluyum bu ay klomen kullandim adetime bir hafta var.. kasiklarim yumurtlamamdan beri agriyo özellikle dünden beri rahmimde tas var sanki ortasinda cok sancio zonklar gibi hareket etmesemde ara ara..

Rabbim cabalarimizi boşa cikarmasin insallah bizlerde kavusuruz bebişlerimize

Merhaba kızlar bende pkoluyum ve adetime 2 gün var sabırsızlıkla bekliyorum 3 aydır düzenli adet oluyorum bu ay bende hamileyim demek istiyorum

Aaaa bukadar insandan bir tek ben mi istiyorum ocak ayında hamile kalmak istemek bizden Rabbim den istiyorum kimseden değil yok mu dua eden yokmu birsey isteyen diye söylüyor Rabbim hayırlı evlat istiyorum inşallah
bende ocak ayinda hamile kalmak istiyorm insallah butun anne olmak isteyen herkes annelik duygusunu yasar okuyan herkesten dua bekliyorm lutfrn birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…