Handecim bu arada yeni katılan arkadaşlarımızdan biri 35 günde bir adet olan var mı diye sormuştu bende senin adını vermiştim.. belki geçmişte okumuşsundur... çok geride kaldığını sanmıyorum o yazıların
kullanıcı adı YONCAMM
gayecim elimde var güzel örnekler işlemeye karar verirsen ben yollarım örnek sana
iyi yapmışsın gülüm ben oo cok gec adet oluyorum valla 10 gün gecti adetim ilk defa kasıklarım agrıyo ama ne gelen var ne giden. normald ebenim kasık agrım olmazdı bakalım nolcak bu ayda =))
ilaç kullanıyor musun?
hepinizi çok seviyorummmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanafferim kız size ilerletmişsiniz sohbeti
hepinizi çok seviyorummmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
burayı ilk buldugum anı hatırlıyorumda aglıyordum gözlerim şişmiş kurbaga gibi olmuştum sonra buraya rastladım içim rahatladı Şeniz Şeniz Şeniz
belırtılerını yazmadı hemen cıktı ama erken test yapıp tek cızgı gormustu gecen gun bu yaptıgıda adetten bır gun sonrakı testmıs yanı erken testın yanlıs cıkabıldıgını tekrr gormus olduk en azından
meraba kızlar yemeğim çorbam tatlım hazır.azcık laflamaya geldim
dere otlu yoğurt çorbası biber dolması birde brovni yaptım şekerim.ama tatlıdan emin değilim bazen tutuyo bazen tutmuyoMenüde neler var şekerim detaylı yaz da ağzımız sulansın :))cokacimcoook
ya bende tatlı yapmak ıstıom aksama esımde dun sutlac ıstedı onu yapayım barı..
yemektede karnıbahar olacak yanına ne yapayım fıkır verecek olan varmı
dere otlu yoğurt çorbası biber dolması birde brovni yaptım şekerim.ama tatlıdan emin değilim bazen tutuyo bazen tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?