Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Allah isteyen herkese versin de istemeyenlerde çocuk sahibi oluyor yaw benim eltim 9 ay boyunca çocuk için erken daha istemiyodum. olmasa ne olurdu sanki deyip durdu o öyle söyledikçe kadının boğazlayasım geliyordu

ya bende de aynı durum var biliyomusun ben ilacı bıraktım anaaaa bi baktım yok ben düşünmüyorum diyenler benden önce hamile kalmıs =(( ve hiç istemyolar ... ben bebek istiyorum dedim millet sessizden ooo hamiş olmuş bile

kızlar erken test yapmanın birkez daha yanıltıcı yönünün gördük ceydanın adeti 23ü yani dünmüş ama salı test yapmıştı negatif çok kötü olmuştu ağlamıştı adetinden 1 gün sonra bugün pozitif çıkmış çok sevindim ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Allah isteyen herkese versin de istemeyenlerde çocuk sahibi oluyor yaw benim eltim 9 ay boyunca çocuk için erken daha istemiyodum. olmasa ne olurdu sanki deyip durdu o öyle söyledikçe kadının boğazlayasım geliyordu

ah canım benimde görümcemin 13 aylık dünyalar güzeli oğlu var hergün lanet ediyo nerden doğurdum seni olmaz olsaydın diye çok kızıyorum ona benim çocuk için uğraştığımı biliyo banada kızıyo çocuk 13 aylık oldu hala kayınvaldemle beraber bakıyolar doğrusu iki kadın birden bakamıyo allahım isteyen bütün kullarına verir işallah benimde 4 yaşında kızım var bu güne kadar ona hiç lanet etmedim daha melek hatayaparak öğrenicek herşeyi

Sonuna kadar izledim ve hüngür hüngür ağlıyorum şu anda.... bu muhteşem bir süreç.. Tamamiyle bir mucize... Allahım bu duyguları hepimize yaşat Yarabbim. :Saruboceq:

kız zaten duygusala bağladım kendimi bi de bunu izleyip de öldürmeyim şimdi iyice kendimi. gözlerim kançanağı ya sürekli durduk yere ağlıyorum zati..

kızlar klomen kullanıp beklemede olan yada hamiş yadaaaa kırmızıları gören varmı aranızda

Canım 27sinde başlıyorum klomene ve tam yılbaşı gecesi sonuncu hapı içeceğim. 4 Ocakta muayenem olacak. Sanırım 6 Ocak en verimli günüm olacak. Bakalım ocak sonuna doğru işe yaradı mı yaramadı mı anlayacağız.

kız zaten duygusala bağladım kendimi bi de bunu izleyip de öldürmeyim şimdi iyice kendimi. gözlerim kançanağı ya sürekli durduk yere ağlıyorum zati..

üzme kendini canım vakti günü geldiğinde işl. isteyen herkez anne olacak bir kan damlasından mucizevi bir şey oluşuyo rabbim işl.sizlere ve birkere daha banada bağışlar

hadi bakalım hayırlısı olsun insallah ilk denemede tutanlardan olursun gayecim =)) adetin ne durumda

canım bende bu ay kullandım ve çatlatma iğnesi yaptılar işe yaradımı bilmiyorum işl. yaramıştır eşim artık bıktı bu sefer olmassa kendi haline bırakalım demekki zamanı değil diyo zaten zor ikna ettim bilseydim hemen olmucanı boşuna korunmazdım zaten hep o ilaçlar yüzünden oldu

ya bende alt komsunun sureklı Allah belanızı versın seslerıyle ve cocukları dovme seslerıyle ırkılıyorum ılk tasındıgımız bır ay boyunca bunalıma gırdım resmen ama artık sureklı duymuyorum alıstım sanırım ...kardesım de kapısına yazı bırakalım abla "bakamayacaktın ne dogurdun " dıye dıo -tatlicadiarzu-

Sonuna kadar izledim ve hüngür hüngür ağlıyorum şu anda.... bu muhteşem bir süreç.. Tamamiyle bir mucize... Allahım bu duyguları hepimize yaşat Yarabbim. :Saruboceq:

ya ben hepsını ızlemedım ama cok harıka olmus gercekten mucıze yanı esımle ızlemeyı dusunuyorum aksam Şeniz

ben face'de gördüm... sen yaptın sandım canım... onlar mı? ikiside güzel ama ilki daha dolu dolu gözüküyor

ellerine saglık canım güzel olmuş
[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi

ceydan da hamişmiş yuppiiiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ceydan anlattı mı ben geçmişe pek dalamadım da belirtileri falan neymiş ne kadar sonra ögrenmiş ne zaman test yapmış idrar testimi yapmış.............. :uhm:

hadi bakalım hayırlısı olsun insallah ilk denemede tutanlardan olursun gayecim =)) adetin ne durumda

Bugün 2. günü adetimin ve en yoğun günü... Ama ağrım sızım yok... sadece biraz bel kısmımda bir gerginlik var o kadar. normalde ben 2. gün duramazdım ağrıdan... acayip agresif ve gergin oluyordum ama bugün çok iyiyim...

gayecim elimde var güzel örnekler işlemeye karar verirsen ben yollarım örnek sana

Handecim bu arada yeni katılan arkadaşlarımızdan biri 35 günde bir adet olan var mı diye sormuştu bende senin adını vermiştim.. belki geçmişte okumuşsundur... çok geride kaldığını sanmıyorum o yazıların

kullanıcı adı YONCAMM

Son düzenleme:

ceydan anlattı mı ben geçmişe pek dalamadım da belirtileri falan neymiş ne kadar sonra ögrenmiş ne zaman test yapmış idrar testimi yapmış.............. :uhm:

belırtılerını yazmadı hemen cıktı ama erken test yapıp tek cızgı gormustu gecen gun bu yaptıgıda adetten bır gun sonrakı testmıs yanı erken testın yanlıs cıkabıldıgını tekrr gormus olduk en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…