Allah isteyen herkese versin de istemeyenlerde çocuk sahibi oluyor yaw benim eltim 9 ay boyunca çocuk için erken daha istemiyodum. olmasa ne olurdu sanki deyip durdu o öyle söyledikçe kadının boğazlayasım geliyordu
Allah isteyen herkese versin de istemeyenlerde çocuk sahibi oluyor yaw benim eltim 9 ay boyunca çocuk için erken daha istemiyodum. olmasa ne olurdu sanki deyip durdu o öyle söyledikçe kadının boğazlayasım geliyordu
Sonuna kadar izledim ve hüngür hüngür ağlıyorum şu anda.... bu muhteşem bir süreç.. Tamamiyle bir mucize... Allahım bu duyguları hepimize yaşat Yarabbim. :Saruboceq:
Sonuna kadar izledim ve hüngür hüngür ağlıyorum şu anda.... bu muhteşem bir süreç.. Tamamiyle bir mucize... Allahım bu duyguları hepimize yaşat Yarabbim. :Saruboceq:
kızlar klomen kullanıp beklemede olan yada hamiş yadaaaa kırmızıları gören varmı aranızda
kız zaten duygusala bağladım kendimi bi de bunu izleyip de öldürmeyim şimdi iyice kendimi. gözlerim kançanağı ya sürekli durduk yere ağlıyorum zati..
Canım 27sinde başlıyorum klomene ve tam yılbaşı gecesi sonuncu hapı içeceğim. 4 Ocakta muayenem olacak. Sanırım 6 Ocak en verimli günüm olacak. Bakalım ocak sonuna doğru işe yaradı mı yaramadı mı anlayacağız.
Canım 27sinde başlıyorum klomene ve tam yılbaşı gecesi sonuncu hapı içeceğim. 4 Ocakta muayenem olacak. Sanırım 6 Ocak en verimli günüm olacak. Bakalım ocak sonuna doğru işe yaradı mı yaramadı mı anlayacağız.
ah canım benimde görümcemin 13 aylık dünyalar güzeli oğlu var hergün lanet ediyo nerden doğurdum seni olmaz olsaydın diye çok kızıyorum ona benim çocuk için uğraştığımı biliyo banada kızıyo çocuk 13 aylık oldu hala kayınvaldemle beraber bakıyolar doğrusu iki kadın birden bakamıyo allahım isteyen bütün kullarına verir işallah benimde 4 yaşında kızım var bu güne kadar ona hiç lanet etmedim daha melek hatayaparak öğrenicek herşeyi
ben face'de gördüm... sen yaptın sandım canım... onlar mı? ikiside güzel ama ilki daha dolu dolu gözüküyor
ellerine saglık canım güzel olmuş
[kızlar hamileyim.....:.allah butün isteyenlerin gönlüne göre versin....sevincimi sizinle paylaşmak istedim.sebin demişti perşembe nin uğuru var dedi ..........................çok öpüyorum herkesi
hadi bakalım hayırlısı olsun insallah ilk denemede tutanlardan olursun gayecim =)) adetin ne durumda
hadi bakalım hayırlısı olsun insallah ilk denemede tutanlardan olursun gayecim =)) adetin ne durumda
ya bende alt komsunun sureklı Allah belanızı versın seslerıyle ve cocukları dovme seslerıyle ırkılıyorum ılk tasındıgımız bır ay boyunca bunalıma gırdım resmen ama artık sureklı duymuyorum alıstım sanırım ...kardesım de kapısına yazı bırakalım abla "bakamayacaktın ne dogurdun " dıye dıo -tatlicad
benimde ev sahibimin 8 yaşında kızı var başkalarının yanında çok iyi davranıyo kızması gerektiği yerde bile kızmıyo ama çocuk evde karnı acıksın istediği zaman yemek yiyemiyo yada bir bisküvi çikolata felan yaramazlık yapsın ısırıyo hertarafı diş izi içinde çok üzülüyorum gelip bana sarılıyo ayla abla sen annemden daha iyisin diyo çok üzülüyorum bir çocuk annesini bir vahşi yaratık gibi görüyor of yine hatırladım moralim bozuldu
ceydan anlattı mı ben geçmişe pek dalamadım da belirtileri falan neymiş ne kadar sonra ögrenmiş ne zaman test yapmış idrar testimi yapmış.............. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?