Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar ben kendime bir türk kahvesi yapıp geliyorum hemen... canım çok çekti.

kız ne olacak bızım bu halımız hamıle olmadan canımız bıseyler cekıyo ya sureklı tatlı ıstedı benımde canım elımde bır kase fırın sutlacla oturuyom suan bılg karsısında hala cıkamadım evden

kvrck üzülmeeeeeeeeeeeee bekle bakim dayanabilirsen gününe kadar bekleyok dayanamam dersen pazar pztsi tekrar yap üzülmek yok bak ben 8. ayımı bekliyorum sen daha yenisin bekle biraz kendini üzmeden ama

bence yok burda çizgi falan resimden bakınca anladım mafoldumben

ya dedıgıgn gıbı bana da t nın orda bı cızgı var gıbı geldı ama sen gayeyı dınle al bı test daha pazar gunu falan bı daha yap olmazmı uzme kendını hemen ..hayırlısı olsun :Saruboceq:

sagolun kızlar iyiki gösterdim size yoksa içim içimi yeyip duracaktı bu aylar muharrem ayları ve bugün cuma rabbimin dua kapısı açıktır bi müslüman kardeşin digerine yaptııgı dua kabul olurmuş rabbim hepinize içinizden geçen en güzel duanızı dileginizi versin
öpüyorum hepinizi çıkıp biraz uzanıcam sonra görüşürüz

canım Allah senin içinde hayırlısını versin nolur üzülme tamammı?:teselli:

canim ya benim adetim 8 gun gecti.4.gunde kan testi yapmistm negatifdi.sence hamile olabilirmiyim hic duzensz olmazdi.bide calismstk zaten yumurtlama gununde sizce ne olabilir

canim ya benim adetim 8 gun gecti.4.gunde kan testi yapmistm negatifdi.sence hamile olabilirmiyim hic duzensz olmazdi.bide calismstk zaten yumurtlama gununde sizce ne olabilir

canım sadece bir kere mi yaptın bence hemen bir daha yap geç döllenme olabilir diye düşünüyorum inşallahh bebiştirrrrr

Geldim kızlar... isteyen herkese seve seve yaparım türk kahvesini. Valla 4 ocağa kadart bol bol içicem tükr kahvesini çünkü sonrasında hamiş olursam eğer bebişe zararlı olduğu için yasak... ve ben çook seviyorum türk kahvesini.ama bebişim için içmem.
Kahve yapmaya gittiğimde aspiratör gözüme battı... filtrelerini çıkarıp üstüne yağ çözücü döktüm bide aspiratörün kendisini sildim yağ çözücü ile :))
arada kalkıp iş yapmak lazım dimi

normalde hıc gecıkmıyorsa ve kan testı negatıfse uzgunum ama kıst olabılır ...
ınsallah bısey cıkmaz ama bı doktora gorun ıstersen agrın sancın var mı

canım adetten 4 gün sonra yaptırdın sanırım testi.Kan testi adetten önce bile yapılınca pek yanılma şansı yok.çünkü Bhcg kanda hemen yükselmeye başlıyor. Keşke sonucun ve şüphelerini belirterek bir jinekoloğa başvursaydın.

ohh ohhhhh afiyet olsun gayecim bende nescafe yaptım içiyom afiyetleee buyruunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…