bence yok burda çizgi falan resimden bakınca anladım mafoldumben
Kızlar ben kendime bir türk kahvesi yapıp geliyorum hemen... canım çok çekti.
Kızlar ben kendime bir türk kahvesi yapıp geliyorum hemen... canım çok çekti.
bence yok burda çizgi falan resimden bakınca anladım mafoldumben
sagolun kızlar iyiki gösterdim size yoksa içim içimi yeyip duracaktı bu aylar muharrem ayları ve bugün cuma rabbimin dua kapısı açıktır bi müslüman kardeşin digerine yaptııgı dua kabul olurmuş rabbim hepinize içinizden geçen en güzel duanızı dileginizi versin
öpüyorum hepinizi çıkıp biraz uzanıcam sonra görüşürüz
canim ya benim adetim 8 gun gecti.4.gunde kan testi yapmistm negatifdi.sence hamile olabilirmiyim hic duzensz olmazdi.bide calismstk zaten yumurtlama gununde sizce ne olabilir
canim ya benim adetim 8 gun gecti.4.gunde kan testi yapmistm negatifdi.sence hamile olabilirmiyim hic duzensz olmazdi.bide calismstk zaten yumurtlama gununde sizce ne olabilir
Geldim kızlar... isteyen herkese seve seve yaparım türk kahvesini. Valla 4 ocağa kadart bol bol içicem tükr kahvesini çünkü sonrasında hamiş olursam eğer bebişe zararlı olduğu için yasak... ve ben çook seviyorum türk kahvesini.ama bebişim için içmem.
Kahve yapmaya gittiğimde aspiratör gözüme battı... filtrelerini çıkarıp üstüne yağ çözücü döktüm bide aspiratörün kendisini sildim yağ çözücü ile :))
arada kalkıp iş yapmak lazım dimi
bende nescafe yaptım afiyet olsun kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?