ayyyyyyy sonunda geçmişi okuyodum birden elektrikler gitti
ya kızlar ben dayanamadım dün bi test yaptım aslında 30 aralıkta adet görmem gerekiyo yani ovulasyon günüm 16sıydı dün akşam 8. gündü ilk defa bişi oldu ama umutlanmakta istemiyorum sizlere anlatmazsamda kafayı yicem napcamı şaşırdım diger çizgi çıktı ama beyaz şekilde çıktı hiç renk yok ne demek ki bu ben anlamadım test mi bozuktu acaba boşamı heycan yapıyorum
ya kızlar ben dayanamadım dün bi test yaptım aslında 30 aralıkta adet görmem gerekiyo yani ovulasyon günüm 16sıydı dün akşam 8. gündü ilk defa bişi oldu ama umutlanmakta istemiyorum sizlere anlatmazsamda kafayı yicem napcamı şaşırdım diger çizgi çıktı ama beyaz şekilde çıktı hiç renk yok ne demek ki bu ben anlamadım test mi bozuktu acaba boşamı heycan yapıyorum
benim nişanım da 22 şubat kızlar. :)) Umarım Ocak ayında klomen sayesinde bebişim gelir ve 14 şubatta sevgililer günü ve 22 şubatta nişan yıldönümü hediyem olur eşime.
ya canım beyaz çubukta beyaz çizgiyi nası gördün......
ay kızlar ya facede bugün ne pişirelime hayran oldum süper şeyler var ya ölecem bakmaktan
birde ne tesadüftir ki gaye ne yemek deyince benimde aklıma salçalı köfteli patates geldi lorkeeee kalbimiz birmiş bende yarın yapcam bugün yetiştiremem işten sonra
gaye sen nezaman başladın klomene bide sen hangi doktora gidiyosunn bende eğer bebiş gelmezse bu ay başlıcamm opuyorumnanaktan
ay kızlar ya facede bugün ne pişirelime hayran oldum süper şeyler var ya ölecem bakmaktan
birde ne tesadüftir ki gaye ne yemek deyince benimde aklıma salçalı köfteli patates geldi lorkeeee kalbimiz birmiş bende yarın yapcam bugün yetiştiremem işten sonra
ya resmini çektim şuan masa üstünde ama buraya yollamayı beceremedim ki
gaye sen nezaman başladın klomene bide sen hangi doktora gidiyosunn bende eğer bebiş gelmezse bu ay başlıcamm opuyorumnanaktan
ya resmini çektim şuan masa üstünde ama buraya yollamayı beceremedim ki
ya canım beyaz çubukta beyaz çizgiyi nası gördün......
Canım bugün daha adetimin 3. günü... 5.gününde yani 27 aralık pazar günü başlıyorum klomeni içmeye... en sonuncu hapı 31 aralıkta içeceğim... 4 ocakta da randevum var.
Ben Maltepede Lina kadın hastalıkları ve doğum merkezine gidiyorum doktorum Op.Dr Sema Yıldırım... çok ama çok memnunum doktorumdan...Güler yüzlü,tatlı dilli çok şeker bir hatun... Doktor gibi değilde bir abla gibi davranıyor.sen sormadan sanki aklındaki soruları okuyup herşeyi detayına kadar anlatıyor.Birde bayan doktor olduğu için kendimi daha rahat hissediyorum ve herşeyi daha rahat sorabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?