Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar akşam yemeğime karar verdim.... küçük güveç kaplarında salçalı patatesli üstü kaşarlı köfte yapıcam.... hani kebapçılarda kiremitte köfte derler ya öyle... geçen 1 tanecik tavuk göğüs artmıştı onu da kuşbaşı yapıp eklerim belki :))

valla canım çektii afiyet olsunn şutarafagitti

yaaa kızlaaarrr herkes nereye kaçtıııı... cuma günü diye sanırım herkes haftasonu telaşında. Sebincim de 2 gündür gözükmüyor.Umarım iş yoğunluğundandır.

yahu benim bilgisayar uçtu yine yazdıklarınızı çoook sonra okuyabiliyorum sanırım şuan kullandığım hat üzerinde yoğunluk var birkaç bilgisayar bağlı olunca bööle yavaşlıyor.

kıvırcıkım üzülme hepimiz aynı durumdayız sen ben bafo erken test yapınca böyle oluyor işte. inşallah adet tarihinde yapıp güzel sonuçlar veririz herkese

kıvırcıkım üzülme hepimiz aynı durumdayız sen ben bafo erken test yapınca böyle oluyor işte. inşallah adet tarihinde yapıp güzel sonuçlar veririz herkese

ya haklısın canım bence günün geçmeden hiç bakmıcaksın o zaman insan daha çok üzülüyoo:gitme:

ya dıptısdıptıs diye biri pozitif sonuç örneklerini vermiş ya orda da var 9. günde ki yapılan testle benimki aynı laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…