canım mesela ne kadar gecikince test yaparsın?
canım erken yapmışsın tatlım benim ki 2 ocak daha hiç test yapmadım
aysellim ınsallah hamılesındır canım ya, belırtılerın kulaga cok hos gelıyor
gyshnky kahveyı kacırdım valla..
supremecım , TOMTOM selamlar
canım boeraber yapalım testimizi ne dersin ikimizde hayırlı bi haberle gireriz :Saruboceq:2010 a :CüvCüv:
ya kuşum bilmiyorumki hapı bıraktıktan sonra 8gün geçmişti gittim kan verdim eve geldim hasta oldum =))
11 gün geçti doktoru arıcam dicekki kanda baktır, sonucu bildir. ya cok arada kalıyorum
aysellim ınsallah hamılesındır canım ya, belırtılerın kulaga cok hos gelıyor
gyshnky kahveyı kacırdım valla..
supremecım , TOMTOM selamlar
erken yaptın degılmı canım?
sabah senı cok merak ettık
canım boeraber yapalım testimizi ne dersin ikimizde hayırlı bi haberle gireriz :Saruboceq:2010 a :CüvCüv:
hımmm eee ozaman kanda bi baktır belki bebiş seninledir canım benim
annesinin göbüşüne konuvermiştir
ayy inş. canım benim
nasılsın bakalım
sabah erkenden yazmıştım evet erken test yaptım hani belki çıkar diye ama adetime daha 1 hafta falan var negatif çıktı zaten ama üzülmedim
benim korkum ben 6 aydır bekliyorum rahim ağzı kanseriydim ve aşı ile tedavi oldum acaba olmazmı diye doktorumla sık görüşüyorum adet olmazsan gel olursan 3.günü gel dedi merakım bunlarn doktordan gebelik dışında olumsuz bi cevap almaktan korkuyorum
merhabalarrr.... bende geldimmm =)))
29 aralık benim tarihim.. ve de evlilik yıldönümümüz... kocama güzel bir haberle sürpriz yapabilmeyi çok istiyorum... bu ay 8. denememiz.. inşallah bu sefer olur... adet belirtilerim başladı bile... ama inşallah bebek için belirtilerdir bunlar =))))
30 günde bir adet oluyorum... bugün 27. günüm.... h.sonu zaten çarçabuk geçer.. çok düşünmem bebek falan.. ama ptesi test yapayım diyorum =)) ama idrar testimi alsam kan testimi yaptırsam bilemiyorum =) idrar testine 5 lira vericem... özel sağlık sigortam ile çalıştığım şirketten gelip kan alıyolar ve sonucu aynı gün bildiriyolar. o da 10 lira... kanda baktırsam kesin sonuç elde ederim ama kan vermekde istemiyorum artık =(( bıktım... ne yapsamki acabaa? siz ne yapardınız?
merhabalarrr.... bende geldimmm =)))
29 aralık benim tarihim.. ve de evlilik yıldönümümüz... kocama güzel bir haberle sürpriz yapabilmeyi çok istiyorum... bu ay 8. denememiz.. inşallah bu sefer olur... adet belirtilerim başladı bile... ama inşallah bebek için belirtilerdir bunlar =))))
30 günde bir adet oluyorum... bugün 27. günüm.... h.sonu zaten çarçabuk geçer.. çok düşünmem bebek falan.. ama ptesi test yapayım diyorum =)) ama idrar testimi alsam kan testimi yaptırsam bilemiyorum =) idrar testine 5 lira vericem... özel sağlık sigortam ile çalıştığım şirketten gelip kan alıyolar ve sonucu aynı gün bildiriyolar. o da 10 lira... kanda baktırsam kesin sonuç elde ederim ama kan vermekde istemiyorum artık =(( bıktım... ne yapsamki acabaa? siz ne yapardınız?
10 lıra gayet ıyıymıs
kan testı daha garantı oluyor. bence kan testı yaptır
benımde ozel sıgortam var ama onun boyle ımkanı yok
sen hangı sıgorta ıle calısıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?