Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim ınsallah hamılesındır canım ya, belırtılerın kulaga cok hos gelıyor

gyshnky kahveyı kacırdım valla..

supremecım , TOMTOM selamlar

Kızlaaarrr farmville oynayan ve komşum olan arkidişleriiimmm bana yılbaşı hediyelerinden gönderir misiniziiii??? artık hediye kutuları açılıyooo çok güzel şeyler çıkıyo içindennn

ya kuşum bilmiyorumki hapı bıraktıktan sonra 8gün geçmişti gittim kan verdim eve geldim hasta oldum =))
11 gün geçti doktoru arıcam dicekki kanda baktır, sonucu bildir. ya cok arada kalıyorum

hımmm eee ozaman kanda bi baktır belki bebiş seninledir canım benim
annesinin göbüşüne konuvermiştir

erken yaptın degılmı canım?
sabah senı cok merak ettık

sabah erkenden yazmıştım evet erken test yaptım hani belki çıkar diye ama adetime daha 1 hafta falan var negatif çıktı zaten ama üzülmedim
benim korkum ben 6 aydır bekliyorum rahim ağzı kanseriydim ve aşı ile tedavi oldum acaba olmazmı diye doktorumla sık görüşüyorum adet olmazsan gel olursan 3.günü gel dedi merakım bunlarn doktordan gebelik dışında olumsuz bi cevap almaktan korkuyorum

merhabalarrr.... bende geldimmm =)))
29 aralık benim tarihim.. ve de evlilik yıldönümümüz... kocama güzel bir haberle sürpriz yapabilmeyi çok istiyorum... bu ay 8. denememiz.. inşallah bu sefer olur... adet belirtilerim başladı bile... ama inşallah bebek için belirtilerdir bunlar =))))
30 günde bir adet oluyorum... bugün 27. günüm.... h.sonu zaten çarçabuk geçer.. çok düşünmem bebek falan.. ama ptesi test yapayım diyorum =)) ama idrar testimi alsam kan testimi yaptırsam bilemiyorum =) idrar testine 5 lira vericem... özel sağlık sigortam ile çalıştığım şirketten gelip kan alıyolar ve sonucu aynı gün bildiriyolar. o da 10 lira... kanda baktırsam kesin sonuç elde ederim ama kan vermekde istemiyorum artık =(( bıktım... ne yapsamki acabaa? siz ne yapardınız?

ayy inş. canım benim
nasılsın bakalım

valla ıyıyım anneme gıttım bende
sonra sımdı geldım
cay yaptım oturuyorum keyıflı sekılde

cok gecmıs olsun canım bılmıyordum
uzulme canım benım..
umarım hersey yolunda gıder
rabbım yanında olsun

canım en iyisi kanda baktır kesin sonuç yanılma payı yok =))

merhaba bende anne olmayı cok ıstıyorum 1,5 yılllık evlıyım. pkoluyum malesef. suan sogan kürünü yapıyorum ınşallah ocak ayında bebiş haberını almayı ıstıyorum. allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın ınşallah

10 lıra gayet ıyıymıs
kan testı daha garantı oluyor. bence kan testı yaptır
benımde ozel sıgortam var ama onun boyle ımkanı yok
sen hangı sıgorta ıle calısıyorsun?

10 lıra gayet ıyıymıs
kan testı daha garantı oluyor. bence kan testı yaptır
benımde ozel sıgortam var ama onun boyle ımkanı yok
sen hangı sıgorta ıle calısıyorsun?

anadolu sigortam var... çalıştığım şirket bi laboratuvar ile anlaşmalı.. test yapılacağı zaman geliyorlar örnek alıp gidiyolar ve sonucu öğreniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…