günaydınnnnnn
kızlar sabah erkenden kalktım tekrar bi test yaptım koskocaman tek çizgi çıktı hemde şüpeye yer vermiycek şekilde boşa umutlanmışım fena moralim bozuldu gece ne güzelde neşeli neşeli uyumuştum halbuki mafoldumben
canım bak kızıyorum sanaklava:
normalden adet sonrası on gün test yapılır
sen başladın;
adet öncesi 10 gün
eda herşey çocuk değil neden böyle yıpratıyorsun kendini canım üzme kendini
bebişlerimiz geleceklersositososito
günaydınnnnnn
kızlar sabah erkenden kalktım tekrar bi test yaptım koskocaman tek çizgi çıktı hemde şüpeye yer vermiycek şekilde boşa umutlanmışım fena moralim bozuldu gece ne güzelde neşeli neşeli uyumuştum halbuki mafoldumben
günaydın kızlarrr
uykulu uykulu yine işyerindeyim
kimse beni sevmiyoooooo :gitme:senağlamamafoldumben küstüm gidiyom beeenn
aaaaaaaaaa
nıye moralın bozukluyor canım yaaa
bırak testı
gecıkmesını bekleyelım
bak ne guzel bır haftasonu
aysellım yarım gunmu calısıyorsun sen cmtesılerı?
:kedi: gıtmeeeeeeeeeeee
hayır işte 10 gün öncesi diil bi ovulasyon gününden 8 gün sonra yaprım bu sabahta 10 gün sonra yani adete 4 gün kala en azından silikte olsa çıkması lazımdı
canımmmmmm ya ben alıştım aslında hani tamam bebek için çok heycanlı degilim rabbim daha önce sizlere versin biz daha yolun çok başındayız gögsümde damarlar oluşmuştu bide sol kasıgımda baTmalar o umutlandırdı açıkcası beni ama eşim çok daha çok üzüldü sabah söyledim adamın dünyası başına yıkıldı sanki ona daha çok üzülüyorumküsmüştüm kimse beni sevmiyo konuşmuyo diye ama dayanamadım sana... üzülme kıvırcığım... niye takıyorsun kafana.. Amaaan boşver yahu... Hepimizin birer bebeği var zaten... 2.ler de elbet gelecekler...
günaydın canım kısaca mogi diyorum sana sorun olmaz di mi:kedi:
canım tam gün yani 6da falan çıkıyorum tatlım
sen nasılsın
Ebru Gundes te hamıleymıs kızlar..1.5 aylık
Aysellim lısteye ekle ıstersen hamıs kısmına lülülülülülü
canımmmmmm ya ben alıştım aslında hani tamam bebek için çok heycanlı degilim rabbim daha önce sizlere versin biz daha yolun çok başındayız gögsümde damarlar oluşmuştu bide sol kasıgımda baTmalar o umutlandırdı açıkcası beni ama eşim çok daha çok üzüldü sabah söyledim adamın dünyası başına yıkıldı sanki ona daha çok üzülüyorum
benim koca bebişim diyet yapıyordu güyaaa :) geçen balık yaptığım gün kemalpaşa tatlısı yapmıştım... hepsini geldi gitti yedi :)) (hatta gece kalkıp). sonra dün o eve gelirken alman pastası almış birer tane... yuvarlak simit şeklinde olanlardan donut gibi.bende puding yapmıştım onları yarın yeriz dedik ve biz pudinglerimizi yedik.Sabah kalktım tost yaparken bi baktım.Benim mutfak farem kalkmış yemiş alman pastasını :))
bu kadın ne zaman evlendide hamiş oldu ben anlamadım
mugi ve diğer kızlar ilk sayfaya listeye bakın
1 hamişimiz daha var
mugi ve diğer kızlar ilk sayfaya listeye bakın
1 hamişimiz daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?