Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

küsmüştüm kimse beni sevmiyo konuşmuyo diye ama dayanamadım sana... üzülme kıvırcığım... niye takıyorsun kafana.. Amaaan boşver yahu... Hepimizin birer bebeği var zaten... 2.ler de elbet gelecekler...

hayır işte 10 gün öncesi diil bi ovulasyon gününden 8 gün sonra yaprım bu sabahta 10 gün sonra yani adete 4 gün kala en azından silikte olsa çıkması lazımdı

aaaaaaaaaa
nıye moralın bozukluyor canım yaaa
bırak testı
gecıkmesını bekleyelım
bak ne guzel bır haftasonu

günaydın kızlarrr
uykulu uykulu yine işyerindeyim

aysellım yarım gunmu calısıyorsun sen cmtesılerı?

kimse beni sevmiyoooooo :gitme:senağlamamafoldumben küstüm gidiyom beeenn

:kedi: gıtmeeeeeeeeeeee

aaaaaaaaaa
nıye moralın bozukluyor canım yaaa
bırak testı
gecıkmesını bekleyelım
bak ne guzel bır haftasonu

aysellım yarım gunmu calısıyorsun sen cmtesılerı?

:kedi: gıtmeeeeeeeeeeee

günaydın canım kısaca mugi diyorum sana sorun olmaz di mi:kedi:
canım tam gün yani 6da falan çıkıyorum tatlım
sen nasılsın

Son düzenleme:
hayır işte 10 gün öncesi diil bi ovulasyon gününden 8 gün sonra yaprım bu sabahta 10 gün sonra yani adete 4 gün kala en azından silikte olsa çıkması lazımdı

yanlışşşşşşş
edacığım hep konuştuk burda adet gecikmen olması lazım bitanem
bazı bünyelerde erken gösterebiliyor ama herkeste aynısı olmuyor
sabır canım
regl günün gelsin kırmızılar gelmesin 1-2 gün geçsin o zaman test yap tatlımmm

küsmüştüm kimse beni sevmiyo konuşmuyo diye ama dayanamadım sana... üzülme kıvırcığım... niye takıyorsun kafana.. Amaaan boşver yahu... Hepimizin birer bebeği var zaten... 2.ler de elbet gelecekler...
canımmmmmm ya ben alıştım aslında hani tamam bebek için çok heycanlı degilim rabbim daha önce sizlere versin biz daha yolun çok başındayız gögsümde damarlar oluşmuştu bide sol kasıgımda baTmalar o umutlandırdı açıkcası beni ama eşim çok daha çok üzüldü sabah söyledim adamın dünyası başına yıkıldı sanki ona daha çok üzülüyorum

günaydın canım kısaca mogi diyorum sana sorun olmaz di mi:kedi:
canım tam gün yani 6da falan çıkıyorum tatlım
sen nasılsın

yok canım ne olacak
ıstedıgınızı soyleyebılırsınız
allah kolaylık versın sana ıste...su gıbı gecsın gunun
ben ıyıyım valla
kocam ıse gıtı
aksam eglenmeye gıdecegız
on yılbası eglencesı
2010 mutlulukla gecsın dıye oncesınde eglenceye vuruyoruz kendımızı

benim koca bebişim diyet yapıyordu güyaaa :) geçen balık yaptığım gün kemalpaşa tatlısı yapmıştım... hepsini geldi gitti yedi :)) (hatta gece kalkıp). sonra dün o eve gelirken alman pastası almış birer tane... yuvarlak simit şeklinde olanlardan donut gibi.bende puding yapmıştım onları yarın yeriz dedik ve biz pudinglerimizi yedik.Sabah kalktım tost yaparken bi baktım.Benim mutfak farem kalkmış yemiş alman pastasını :))

yawrum daha adet gormeden kendını sıkma.
yanı adet olsan ıcın bunalsa anlıycam
bence daha sonuclandırmadan kocısınıde uzme
cıkar konuyu bu hafasonu ıcınden
bence :lepi:

cocuk gıbıler ya
benımkıde oyle
3 kılo aldım senın yuzunden dıyıp sonra yatana kadar yıyorrr
evlılık yaradı ona
ama eve gelınce sureklı elınde bırsey

kızlar ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3 ama ne güzel ya rrabbim neşenizi bozmasın kadın böyle işte demi ufacıkta olsa mutlu olcak bişiler buluyor opuyorumnanaktan

Kızlar yaa benim 11 gibi aşure yapmaya başlamam lazım... ancak biter :)) sizler yapacak mısınız bugün aşure?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…