Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlaaarrr kiremitte köftemi fırınlayacak şekilde hazırladım... patlıcan salata yaptım... mercimek çorba yaptım... eşime domatesli kendime kıvırcık salata yaptım... ayran yaptım Veeee geldim :)

selam canımmm
benim pc de veya internette preoblem var cok yavas ve baglanmakta güclük cekiyorum

nasılsınız görüşmeyeli

ıyıyım canım bende sofra hazırladım
geldımm

Kızlaaarrr kiremitte köftemi fırınlayacak şekilde hazırladım... patlıcan salata yaptım... mercimek çorba yaptım... eşime domatesli kendime kıvırcık salata yaptım... ayran yaptım Veeee geldim :)

ohh menu muthıs sızde bugunnnn
supersın canım
karnım acıktı benım
kocısım daha meydan da yok cokacimcoook

hayırdır şekerim??

ense kalınlığı ölçümü nomal çıktı. ama yaş nedeniyle ve genel uygulama ikili test yaptırtmak durumu var. ama sonuç kesin olmuyor bir olasılık hesabı koyuyorlar önüne. sonra üçlü test. ondada bir olasılık hesabı . olasılık rakamı yüksekse amniyosentez var. daha kesin sonuç veren ama riskli bişey. hepsinin sonucu kötü ihtimale göre gidersen : sonuçta kesin bir yargıya varılamıyor ve sen yüksek olaslık hesabına göre bebeğini öldürmek zorunda kalabiliyorsun... bu kararı vermeyecekseniz zaten yaptırmayın diyen de var :) çünkü amniyosentez sonucunda bebek 5 aylık olmuş oluyor.. ve başka komik birşey ; herşey normalde görünse problem olması ihtimali hep var.. yani yaptır bi türlü yaptırma bi türlü.. yaptırmayınca kadercilik gib oluyor ama 5 aylık bir bebeğe kıymak da kolay bir karar değil. vicdan bir öümr boyu yakasını bırakmaz insanın. doktorla konustugumda rahattım. yaptırmayayım demiştim. ama arkadasların hepsi yaptır dedi. birşey çıkarsa aldıracakmıyım dedim? o senin bileceğin iş dediler..

2 lı test ve 3 lu test ı bende duydum
aklına kotu seyler nıye getırıyorsun canım ya
herkes yaptırıyor bu testlerı
genel kontrol ıcın degılmı bunlar

2 lı test ve 3 lu test ı bende duydum
aklına kotu seyler nıye getırıyorsun canım ya
herkes yaptırıyor bu testlerı
genel kontrol ıcın degılmı bunlar

ama sonuca göre kesin birşey söylenmiyor ve kötü bir risk bulunursa kürtaja giden bir sonucu var. karar hep anne ve babanın.. yaptırmıyacaksan bu testlerin bi r anlamı yo k baska...

ben karıstım azcık.. biraz uyuyayım . öpüyorum sizi şekerler..

bazen 30 gunde bir oluyor bazen 35.
30-37 arasi giidp geliyor.

Benim abimin esi 2. cocuguna hamile, ve her ikisi icinde ikili testi yaptirdilar, o duzgun cikinca uclu testi yaptirmadilar. Burda da amerikada da bircok arkadasim dedigim gibi ikili testi yaptiriyorlar. Ondan uzulmene gerek yok, genel bir presodur gibi..

sağol canımmm
baska bi doktora daha gidicem. içim rahatlasın diye. .aslında zaten rahattım. bundan sonra kk dan baska yerde kimseyle bişey konusmuycam..
aslında canımı sıkanın ne oldugunu buldum biraz süre geçince.. 2 yakın arkdasımda benim ne hissettiğime bakmadan dr edasıyla bilimsel bi konusma yapıp telefonu kapattılar.. doktorum bile daha hassastı. hiç tanışmadan burdaki paylaşımların yıllardır arkadasım olan bir dostumdan daha fazlası olması canımı sıktı belkide...

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr profu canım bu kadar düşünme nolur sen stres yapıp üzüldükçe bebişte hissetcek bunu o da üzülcek bak yarın güzel bigün gusül abdestini ve sudan 3 yudum iç dua et rabbim yardım edecektir duaLarımız seninle

canım olumlu dusunmeye calıs

tatlı teyzeleri öpüyoruz sizi..
bugünkü görüntüyü tez vakitte yaşamanızı isterim...
öyle güzel hareket ediyoduki.. eller kollar. bi sağ bi sola.. doktorda annesine hava atıyo dedi :)
doktoruma hissedemezsin diyorlar ama be nhissediyorum ve hareketli oldugunu söyledim eşime dedim.
bebeği tam olarak hissetmesende keseyi ve yarattığı gerginliği hissedersin dedi..

darısı basınıza.. hatta yarına bırakmadan bugunden dua edeyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…