Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3 ama ne güzel ya rrabbim neşenizi bozmasın kadın böyle işte demi ufacıkta olsa mutlu olcak bişiler buluyor opuyorumnanaktan

hep böyle olucaz işte... fıkır fıkır,neşeli,mutlu.... aslında her sabah bi göbek atma seansı mı düzenlesek kızlar ? :)) kaydirigubbakcemile3
Ohhh yandannn yandaaan diye diye hihoyyyt

aşureye bayılırım bugün yapıcaktım ama karşı komşu teyzem bugün bizde yapalım yarın sizde yaparız dedi ben bilmiyorumda yapmayı

hayır işte 10 gün öncesi diil bi ovulasyon gününden 8 gün sonra yaprım bu sabahta 10 gün sonra yani adete 4 gün kala en azından silikte olsa çıkması lazımdı

cnmovulasyondan 14gun sonra bakıcaksın bnımde gunum 2 gun kaldı amabeklıyorum acele etmeeeeeee

ya şimdi 7 tane malzeme olması gerekiyor ya su ve şekerde sayılıyormu bunun içinde

aşureye bayılırım bugün yapıcaktım ama karşı komşu teyzem bugün bizde yapalım yarın sizde yaparız dedi ben bilmiyorumda yapmayı

kaydirigubbakcemile3 bende bilmiyorum... ilk denemem olacak... ama kolay bişeymiş... akşamdan zaten baklagilleri ıslıyorsun... gerisi zaten aşurelik buğdayı haşlamakla geçiyor sonra hepsini iç içe katıp bi taşım pişiriyosun.Oldu sana AŞUREE :)

zaten 7 ediyordur... buğday,nohut,fasulye,kayısı,üzüm,incir,ceviz,fındık,bazı tariflerde pirinçte var.tarçın portakal kabuğu... ohooo su ve şekeri saymadan bile 7 yi geçiyor :))

kızlar kociş geldi sabahın köründe gitmişti hastaneye hastası vardı kahvaltı istiyo kalkıp kahvaltı hazırlayım sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…