kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahahah Halayını da çekelim bari... hadi kızlar halayımız Ebru Gündeş ablamız için :teytey::teytey::teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
acaba hangı kuru yaptı?
sogan ? incir?
kızlar ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3 ama ne güzel ya rrabbim neşenizi bozmasın kadın böyle işte demi ufacıkta olsa mutlu olcak bişiler buluyor opuyorumnanaktan
Ben asure sevmıyom yapmayıda bılmıyom
Kızlar yaa benim 11 gibi aşure yapmaya başlamam lazım... ancak biter :)) sizler yapacak mısınız bugün aşure?
hep böyle olucaz işte... fıkır fıkır,neşeli,mutlu.... aslında her sabah bi göbek atma seansı mı düzenlesek kızlar ? :)) kaydirigubbakcemile3
Ohhh yandannn yandaaan diye diye hihoyyyt
bende hiç sevmem... Ama eşim pek heveslendi ve o seviyor... bende dedim yapayım hem ölmüşlerimizin ruhları için hemde gelecek bebişimin hayrına vereyim komşulara falan.
hayır işte 10 gün öncesi diil bi ovulasyon gününden 8 gün sonra yaprım bu sabahta 10 gün sonra yani adete 4 gün kala en azından silikte olsa çıkması lazımdı
ya şimdi 7 tane malzeme olması gerekiyor ya su ve şekerde sayılıyormu bunun içinde
aysellim+, gyshnky+, kvrck+, mugmug1, yaren38 ASURE GUNUNUZ MUBAREK OLSUUNN
buğdayları koydum ocağa kızlar... hepimizin gelecek bebişlerinin hayrına olsun ayrıca aşurem.
buğdayları koydum ocağa kızlar... Hepimizin gelecek bebişlerinin hayrına olsun ayrıca aşurem.
aşureye bayılırım bugün yapıcaktım ama karşı komşu teyzem bugün bizde yapalım yarın sizde yaparız dedi ben bilmiyorumda yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?