Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar ben sabah uğramıştm ama kimse yoktu uyumuşum sonra yeni kalktım yemek yapcam aşureyi bikaçgün sonra yaparım artık bide ayselcim canım ben ekakal - eda sen sanırım dalgınsın bugün kvrck a eda demişsin bi kaç yerde bende bana sesleniyon diye okuyorum ama anlam veremedim sanırım karıştırdın olsun ama önemli değil ayrıca 7 aydır erken test yapılmıcanı çok iyi öğrendim ben 7 ocak listesindeyim

canım haklısın evet yaa
kusura bakma yaaa
ama kvrck nasıl eda diye hatırladım ki:)
ay çok utandım şimdi

kızlarr coook uykum var ya gozlerım kapanıyooo okadar cay ıctım banamısın demıoo yatıvercem lobıde sımdı koltugakaydirigubbakcemile3

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

canım beklenen tarihini bekle umarım kırmızılar gelmez bitanem tahminen bilmemiz zor

kıslar nıekonuşmuonusuyuyonusmu ben gıbı bızım ascı bır asure yapmış sıcak sıcak yıyorum cok seferım sıcakken

Allahım inşallah kabul eder canım... aynı katta olan komşularıma dağıttım... annem ve kayınvalideme de göndermeye çalışacağım... akşamda eşim yer biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…