Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Herşey Dahil'i izliyordum da... Çağla Şikel'in göğüsleri acayip büyümüş yaa.. onun minicik memeleri vardı şimdi baktım da acayip büyük duruyor.

biraz canım sıkkındı bi tanem dün den dolayı fazla takılamadım buraya nasılsın bakalım

Herşey Dahil'i izliyordum da... Çağla Şikel'in göğüsleri acayip büyümüş yaa.. onun minicik memeleri vardı şimdi baktım da acayip büyük duruyor.

bende onu izliyorum dikkatimi çekti benimde akannehir
eee bebek emziriyo olsun o kadar kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa yılbaşı akşamı güzel bir sofra hazırlayayım diyorum... Ne yapsam ki acaba? yemek,meze tarzı soğuklar,hamur işi???

biraz canım sıkkındı bi tanem dün den dolayı fazla takılamadım buraya nasılsın bakalım

gün saymak zor geliyor artık.. bugün 2. günüm klomeni içmeye başlayalı... 3 gün kaldı geriye... yılbaşı gecesi son tableti içicem... Ve sonrasında Rabbimden yardım bekleyeceğim. Ama bu ay için çok heyecanlıyım...

Kızlar yaa yılbaşı akşamı güzel bir sofra hazırlayayım diyorum... Ne yapsam ki acaba? yemek,meze tarzı soğuklar,hamur işi???

tavuk dolması yogurtlu havuç rus salatası kürdan kebap ben bunları düşünüyorum küçük mumlar ve kalp şeklindeki taşlarla da masayı süslüycem ama o zamana kadar fikrim degişir mi bilmem :uhm:

tavuk dolması yogurtlu havuç rus salatası kürdan kebap ben bunları düşünüyorum küçük mumlar ve kalp şeklindeki taşlarla da masayı süslüycem ama o zamana kadar fikrim degişir mi bilmem :uhm:
bende yoğurtlu havuç ve mantar düşündüm bide etsiz çiğ köfte yapıcam ... ama yemek konusunda kararsızım. belki sigara böreği tarzı bişeyler de yaparım... Tavuk dolmasını eşim yemez muhtemelen çünkü o kemikli tavuk yemeyi sevmiyor ona tavuk bonfile tarzı olacak.direkt löp et şeklinde. Ama tabi menüye ekleme ve çıkarmalar yapabilirim...

Belki bide patlıcan salatası yaparım :))

canım benimde bu ay belim çok erken başladı ama adet belirtisi için erken ya daha 1haftadan fazla var

evet canım erken valla benım kaslarım zayıf zaten hareketlerım yapmam var gereken ama ıhmal edıyorum -tatlicadiarzu-

cook gecmıs olsun sebın ...herkes yazmıs zaten merak edıldıgını aynen..
Allah acıl sıfalr versın annene :Saruboceq:

bende dedım gecen hafta yaramıs bu kadına cok zayıftı bence oncesınde boyle sırf gogusleer bıle dolunca daha guzel gozukmus delikafadulden

bende acıktım ya bı geldım yemek muhabbetlerı baslamıs...
aksam yemegımı hazırlamam lazım zaten ben mutfaga kacayım arada bari

kızlar tünaydın...
nasılsınız bakalım..
benim işler yıgın oldu. gece uyuyamadım ve 10 da sürünerek kalktım...
midem yandı resmen , ağlatacak kadar hemde..
iyiki gündüz rahatım..
başka bişi yok...

sizde güzel haberler varmı bakalım ?
yılbaşı menülerine başlamışsınız ne güzel...

hakkaten genelde sabahları 8-9 kısı oluyodu ..
oglen yemegıne kactı heralde herkes dıcem ama yemek vaktı de gectı sanırım ..
benımde acıl bılg ama mutfakta yemek basındayım

hakkaten genelde sabahları 8-9 kısı oluyodu ..
oglen yemegıne kactı heralde herkes dıcem ama yemek vaktı de gectı sanırım ..
benımde acıl bılg ama mutfakta yemek basındayım

neler var şekerim menüde? :)
ben bugün yemek yapmıyorum...dün görümcemle bütün gün alışveriş merkezinde gezdik.Eşim evde yemek yapmış.bugün onun yaptığı yemekten yiyeceğiz.

kızlarrrr bı tuhafım bugun ya lavaboya dua ederek gıdıyorum gelmesın dıe yarın sabah test yapıcam bakalım hayırlısı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…