- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
hu huuu herkes kayıp mı?
ben geldim
Herşey Dahil'i izliyordum da... Çağla Şikel'in göğüsleri acayip büyümüş yaa.. onun minicik memeleri vardı şimdi baktım da acayip büyük duruyor.
biraz canım sıkkındı bi tanem dün den dolayı fazla takılamadım buraya nasılsın bakalım
Kızlar yaa yılbaşı akşamı güzel bir sofra hazırlayayım diyorum... Ne yapsam ki acaba? yemek,meze tarzı soğuklar,hamur işi???
bende yoğurtlu havuç ve mantar düşündüm bide etsiz çiğ köfte yapıcam ... ama yemek konusunda kararsızım. belki sigara böreği tarzı bişeyler de yaparım... Tavuk dolmasını eşim yemez muhtemelen çünkü o kemikli tavuk yemeyi sevmiyor ona tavuk bonfile tarzı olacak.direkt löp et şeklinde. Ama tabi menüye ekleme ve çıkarmalar yapabilirim...tavuk dolması yogurtlu havuç rus salatası kürdan kebap ben bunları düşünüyorum küçük mumlar ve kalp şeklindeki taşlarla da masayı süslüycem ama o zamana kadar fikrim degişir mi bilmem :uhm:
canım benimde bu ay belim çok erken başladı ama adet belirtisi için erken ya daha 1haftadan fazla var
günaydın kızlar.geçen çarşamba günü aniden haber geldi.annem kalp ameliyatı oldu.acilen gittim istanbula.o nedenle yoktum.son durum nedir?foruma pek giremicem malum işim çok.perşembe gece tekrar istanbula gidicem zaten.
Herşey Dahil'i izliyordum da... Çağla Şikel'in göğüsleri acayip büyümüş yaa.. onun minicik memeleri vardı şimdi baktım da acayip büyük duruyor.
herkes yemekte galiba.. görüşürüz kızlar
hakkaten genelde sabahları 8-9 kısı oluyodu ..
oglen yemegıne kactı heralde herkes dıcem ama yemek vaktı de gectı sanırım ..
benımde acıl bılg ama mutfakta yemek basındayım
neler var şekerim menüde? :)
ben bugün yemek yapmıyorum...dün görümcemle bütün gün alışveriş merkezinde gezdik.Eşim evde yemek yapmış.bugün onun yaptığı yemekten yiyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?