kızlarrrr bı tuhafım bugun ya lavaboya dua ederek gıdıyorum gelmesın dıe yarın sabah test yapıcam bakalım hayırlısı ya
beni merak eden arkadaşlarıma sevglerimi gönderiyorum tekrar.perşembe günü ne oldu?var mı güzel haber.Duymaya çok ihtiyacım var
neler var şekerim menüde? :)
ben bugün yemek yapmıyorum...dün görümcemle bütün gün alışveriş merkezinde gezdik.Eşim evde yemek yapmış.bugün onun yaptığı yemekten yiyeceğiz.
kızlarrrr bı tuhafım bugun ya lavaboya dua ederek gıdıyorum gelmesın dıe yarın sabah test yapıcam bakalım hayırlısı ya
beni merak eden arkadaşlarıma sevglerimi gönderiyorum tekrar.perşembe günü ne oldu?var mı güzel haber.Duymaya çok ihtiyacım var
Ayy inşallah yarın güzel haberlerle başlarız güne sayende. İnşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:
ohh ne guzel afıyet olsun bızde hsonu yoktuk alısverıs yattı tabı evde baklıyat var bakalım bende etlı nohut pılav ve komposto yapıcam nohut kaynıyo...
hadı hayılrısı ama butun gun stres etme kendıne yerimseniben
valla yapıyorum bugun bıras cnmsu bıkacgundur bışıy yoktuda bugun oyle bı tuhafım
ohh ne guzel afıyet olsun bızde hsonu yoktuk alısverıs yattı tabı evde baklıyat var bakalım bende etlı nohut pılav ve komposto yapıcam nohut kaynıyo...
hadı hayılrısı ama butun gun stres etme kendıne yerimseniben
ceydan la sitare hamıle sebın cıfte hamılemız vardı persembe yanı kaydirigubbakcemile2
amanın kızlar aserme ne zaman baslar dıcem komık olacak :uhm: yanı buna aserme denmezde
komsu asure getırdı koku bırden burnuma nası dolandı kapıyı nasıl kapatıp kasıga sarıldıgımı bılemedım
ama en onmelı nokta ben hayatta asure yemem omrum boyunca ısrarlar uzerıne belkı 3 kasık yemısımdır :1shok:
Ohh ohh afiyet bal şeker olsun inşallah iyi şeylerin habercisidir bu
AŞKIMM CANIM KARPUZ ÇEKTİ:)))))))Ü
diyip gecenin bi, vakti karpuz bulmaya göndeiririz kocişi:)
kızlarrrrrrrrrrrrr test yaptım çift çizgi gördüm 2. belirgindi ama kırmızı değildi.hamileyim değil mi ne olur bi cevap verin ban lütfennnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?