bende eve gelınce basladı sancılar..
gercekten dusunmesek ne guzel gecıyor gunler...benım de 8 gun var daha ama karnımda sancı basladı ...zaten esıme de dedım bu ay salladım bundan sonrası da Allah kerım... bırakıcam kendı halıne...
slm lorke antalyalar gezilmiş görülmüş fotolar eklenmiş maşallah gezin gezin ekleyinde bizde fotolara bakarak nasiplenelim maşallah allhım mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
Kızlar bana öyle geliyorki şimdi böyle herşeyi hamileliğe yoruyoruz ya.Asıl hamile kaldığımız ay bence hiç bir belirti hissetmeyeceğiz kaydirigubbakcemile3
saol canım ...insallahhhEveettt Antalya fotoları çok güzeeell... Benimde gidip gezesim geldi... Rabbim birbirini sseven herkesin sevgilerini ve mutluluklarını daim etsin inşallah.
kızlar ben bıraz uyuyayım...gec yattım gece bıraz da belım agrıyorr.. gelıyo yıne kırmızılar sanırım :bbo: akannehir
Günaydın kızlar
günaydın kızlar.geçen çarşamba günü aniden haber geldi.annem kalp ameliyatı oldu.acilen gittim istanbula.o nedenle yoktum.son durum nedir?foruma pek giremicem malum işim çok.perşembe gece tekrar istanbula gidicem zaten.
günaydın kızlar.geçen çarşamba günü aniden haber geldi.annem kalp ameliyatı oldu.acilen gittim istanbula.o nedenle yoktum.son durum nedir?foruma pek giremicem malum işim çok.perşembe gece tekrar istanbula gidicem zaten.
Günaydın Ayselcim... sanırım bugün de topicimiz sakin olacak... herkes kaçtı yine biryerlere..
Nasıl geçti haftasonun?
teşekkürler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?