Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
valla benımde oyle
kendımı dınledıkce ne belırtıler oluyor
o yuzden hamılelık belırtılerı forumuna gırmıyorum ben artık
delı gıbı sacma sapan belırtıler yasayıp kocamıda umıtlendırıyorum
saldım ben bu ay

slm lorke antalyalar gezilmiş görülmüş fotolar eklenmiş maşallah gezin gezin ekleyinde bizde fotolara bakarak nasiplenelim maşallah allhım mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

Eveettt Antalya fotoları çok güzeeell... Benimde gidip gezesim geldi... Rabbim birbirini sseven herkesin sevgilerini ve mutluluklarını daim etsin inşallah.

Kızlar bana öyle geliyorki şimdi böyle herşeyi hamileliğe yoruyoruz ya.Asıl hamile kaldığımız ay bence hiç bir belirti hissetmeyeceğiz kaydirigubbakcemile3

Kızlar bana öyle geliyorki şimdi böyle herşeyi hamileliğe yoruyoruz ya.Asıl hamile kaldığımız ay bence hiç bir belirti hissetmeyeceğiz kaydirigubbakcemile3

valla benım kahve falımdada kadın demıstı kı hıc ummadıgın zaman hamıle kalıcaksın...
ee ben bu kadar dusunursem , ne zaman hamıle kalıcam?
gına gelmesı lazım dusunceden....
ne zaman olacak o bılemedım
bu ayda hamıle kalamıcam :gitme: lülülülülülü

Eveettt Antalya fotoları çok güzeeell... Benimde gidip gezesim geldi... Rabbim birbirini sseven herkesin sevgilerini ve mutluluklarını daim etsin inşallah.
saol canım ...insallahhh

ya belırtı yasamadan hamıle kalmak daha guzel olur kesınlıkle surprız olur en azından dımı ama
:1shok:

kızlar ben bıraz uyuyayım...gec yattım gece bıraz da belım agrıyorr.. gelıyo yıne kırmızılar sanırım :bbo: akannehir

günaydın kızlar.geçen çarşamba günü aniden haber geldi.annem kalp ameliyatı oldu.acilen gittim istanbula.o nedenle yoktum.son durum nedir?foruma pek giremicem malum işim çok.perşembe gece tekrar istanbula gidicem zaten.

geçmiş olsun canım ya hep merak ettik seni şimdi nasıl annen daha iyidir inşallah....

Ahh kuzucuğum bizde çok merak ettik seni hatta ben özel msj atmıştım sana. Canım anneciğine çok çok geçmiş olsun... Şimdi sağlığı iyidir umarım. Allah yardımcın olsun canım... Benim yapabileceğim birşey varsa her zaman yardımcı olurum şekerim aklında olsun. Öpüyorum seni kocaman

gecmış olsun cnm acıl sıfalar olsun

Günaydın Ayselcim... sanırım bugün de topicimiz sakin olacak... herkes kaçtı yine biryerlere..
Nasıl geçti haftasonun?

canım evet yoğun başladık güne akşama kadar nasıl olur bilemiyorum
hafta sonu cumartesi akşamı temizlikle geçti
dün öğlen kalktım
öğleden sonra hediye baktık
akşamda evde çamaşırlar falan derken h.sonu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…