Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inş. Canm benim yaaaa

hadı hayırlısı ınsallah persembe guzel sonucu duyarız kaydirigubbakcemile2

evet canım.. ben dün görümcemle alışverişe gittim.Tüm gün evde yoktum akşam bi geldim eve kocişim yemekler hazırlamış bana,beni bekliyor. çok sefiyom ben kocişimi yaaa :asigim:

masallah canım Allah muhabbetınızı arttırsın opuyorumnanaktan
esını de tebrık edıyuorus aynı zamanda karım gezıyo bende yatarım dememıs alkisalkisalkis

masallah canım Allah muhabbetınızı arttırsın opuyorumnanaktan
esını de tebrık edıyuorus aynı zamanda karım gezıyo bende yatarım dememıs alkisalkisalkis

Yoook demez. Hatta önce o mutfak alışverişimizi yaptı :) sonra gelip evde yemek yapmış kaydirigubbakcemile3

bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
tomtomm------------- 26,27 aralık
kvrck------------------- 27 aralık
bebişkom------------ 28 aralık
maviyeşil1999--------29 aralık
bafo---------------------- 30 aralık
bebişkom88------------ 30 aralık
ayşen_34---------------- 31 aralık

Bu listeden Uğurlu Test Günü Perşembe'ye katılmak isteyenler lütfen belirtsinler listemizi yapalım.

Uğurlu Test Günü Perşembe Listesi

1- Lapaci
2- Aysellim
3- Şekerkız67

Tarçınım iyi yaptın hazırlamakla ben ilgilenemicem bu aralar.geçen hafta samsak ile kvrck da 31 aralık için yapıcam demişlerdi onları da eklesene

Tarçınım iyi yaptın hazırlamakla ben ilgilenemicem bu aralar.geçen hafta samsak ile kvrck da 31 aralık için yapıcam demişlerdi onları da eklesene

Tamam canım... Bu seferlik ben yapıcam ama Perşembe listeleri senin görevin yerimseniben İnşallah anneciğinin güzel haberleri ile geri döner ve listelerimizi yapmaya devam edersin canım...
Fazla özletme canım kendini. fırsat buldukça dal konuya :)

evet yaa özletme bak kendini
inş.anneciğin iyileşir seni görünce hemencecik canım benimmm
tatlım benimmm

Kızlar ben gidip mutfağımı ve etrafı biraz toparlayayım... görüşürüz yine... akşam ben uğrarım.

beni merak eden arkadaşlarıma sevglerimi gönderiyorum tekrar.perşembe günü ne oldu?var mı güzel haber.Duymaya çok ihtiyacım var

canım cok gecmıs olsun. en yakın zamanda eskı saglıgına kavusur dılerım bende senı merak edıyordum

ben gecen perş test yapmıstım negatıftı ama hala tık yok :) bu perşembeciyim ben kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…